Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky : Tak az dostanete papir z porodnice tak si ho vemte na gyndu a zeptejte se co vsechno delaji na gynde a s cim k doktorovi..Jo zubar urco jedna navsteva a ja byla i u obvodaka na prohlidce.Jinak EKG je nejlepsi nejdriv tak mesic pred terminem,ptz porodnice ho chce co nejcerstvejsi.T si domluvte s obvodakem..Ale vetsinou je to ze jdete asi 3krat na krev,neco udela gynda a neco treba i obvodak no.
Jinak zalezi do jake porodnice jdes..Ja v podoli musela byt zaregostrovana uz od 14tt jako kazda maminka ktera tam chce,nevim jak je to v jinych
Ajak ses zaregistrovna tak je to v pohode.Pak kolem toho 35tt se zeptat gyndare jestli se uz nemas objednat do porodnce a vetsinou asi rekne ze jo.No a ty si pak zavolas do porodnice ze by ses chtela objednat do poradny ze uz te posila tvuj gynekolog.Oni se te zeptaj na par veci a reknou ti termin kdy prijit.. No a pak uz jdes tam ![]()
Stim tvrdnutim briska ti neporadim.. Ja mela problem ze mi tvrdlo cele,ale an to sem dostala magnesium a nebo sem si lehla do teple vody a ono to pomahalo..Musis se na vse ptat doktora i kdyby to byla sebemensi prkotina,ptej se na vse co te zajima..
Ty doktori jsou tady za to placeni ![]()
Jo opravdu si ty doktori nekdy myslej ze vime vse a je jim hrozne divny kdyz se zeptame na nejakou vec
Jako kdyby sme meli bejt jasnovedci
Nereknu kdyz zenska ceka druhe mimi tak uz neco vi
ale prvorodicka ma vse poprve ![]()
Ja se proste na vse ptam a je mi jedno jak moc tim doktory deptam,ja ci vedet o svem mimiskovi vse ![]()
Já byla na EKG před týdnem a jsem v 19tt. Hned jak jsem volala doktorce, tak mi vypsala doporučení. Jj ten papír mám takže to kontroluju. JInak já jsem zaregistrovaná u Apolináře a musela jsem tam taky ve 14+0 přesně. A k Apolináři se mám taky domluvit do pordny kolem 35tt - toť napsáno na zázračném papírku ![]()
Smigii:Děkuji moc ![]()
Marbuli:Ale mě bylo řečeno,že do teplé vody nesmím,že se mám jen sprochovat… ![]()
Lucik: Tak ty mas asi to kvuli tomu ze jsi otevrena..Ja stimhle problem nemam vis..
Ona tepla voda pry napomaha pri porodu ze povoluje svaly ci co..Tak asi musis jen t sprchu a nebo si dej teplej rucnik na brisko,hlavne se zeptej doktora ![]()
Smigii :No tady v Praze asi chtej na ten 14tt vsude..Treba segra se hlasila do porodnice v Turnove az 4tt pred porodem,ptz tam neni takovejch tehulek a upa jim to takhle stacilo ![]()
Pritel taky chtel abych sla k Apolinari,ale me se vic libilo Podoli,ale tim nechci urco kritizovat.. Apolinar je taky supr ![]()
Ja na tom papiru mela jen co vsechno mam mit az pujdu do porodnice za hotove testy a pak sem se domluvila s lekarem a volala do porodnice ![]()
Jinak dekuju
Tet zrovna me rarášek kope jak zbesili
![]()
Marbuli píše:
Jinak nove foto meho miláááška![]()
36tt
Kraaasne brisko
, kdyz se koukam na tvoji a moji fotku tak si uvedomuji jak jsem ohromna
![]()
Holt kazda to mame jinak ![]()
Aha no to bude asi tím…ale říkala mi to i sestra v nemocnici,že teplou vodu ne jen sprchu a říkala to paní,která otevřená nebyla…
a tak moc ráda bych si tu vanu dala ![]()
děkuji
nene,mas klááásne bříško
treba taky muzes mit hodne plodove vody… To muze byt take tim..
Kazd to mame proste jinac ![]()
a hele jsi si jista ze tam mas jen jednoho mimiska??
![]()
Lucik : Tak si dej vanu,ale ne zase tak moc teplou..jen tak akorat a nebud tam dlouho.. ![]()
Luciku Tak teplé sprchy - já se taky nekoupu - nebaví mě to
Tak sprška a hezky si hlaď bříško. Ono se pak uvolní.
Marbuli Já chtěla buď Apolináře a nebo Podolí - vybavením jsou ta nastejno. Ale u Apolináře jsou prý děsný sestřičky, který se chovají děsně a maminkám dávají najevo jak jsou tupé atd. Tak se na to vážně těším a neručím za to,že nějakou nepošlu hooodně daleko
Jinak vím, že Podolí, Bulovka a ještě myslím jedna porodnice má být v některý termín zavřená, ale myslím,že je to nějak na jaře, tak jsem nechtěla riskovat. ![]()
Smigii : Od 1.3 se zavira Bulovka a Thomayerovka.Odchazeji lekari a novy se nhlasi..Takze Apolinar a Podoli jsou v klidu
Jsem zvedava kam ty zaregistrovane maminky co jdou na B a T poslou
..Ptz jak Apolinar tak Podoli ma kapacitu prijem tehotnych
coz je na jednu stranu oki..Ty snad pak budou muset jet rodit mimo Prahu chudery ![]()
Tak jestli bude nejaka sestricka drsna,tak si pusu otevri
Prece na sebe nenechas pindat ![]()
Lucik : Tak to skus,ale fakt nachvilku a ne upa moc teplou vodu..
Ja sem teda radsi naaalozena ve vane,me zase sprcha nebavi,to jenom kdyz pospicham ![]()
Marbuli píše:
děkujinene,mas klááásne bříško
treba taky muzes mit hodne plodove vody… To muze byt take tim..
Kazd to mame proste jinac
a hele jsi si jista ze tam mas jen jednoho mimiska??![]()
Opravdu jen jeden kluk
Na velkým UT ve 20tt měl normalní velikost, tak si s tím moc hlavu nelámu ![]()
Girlie : Aby ses pak nedivila kdyz najednou poleze druhe
Ale kdyz to mas zjistene tak tam je jen jedno
![]()
Tak jestli mel na UZ normalni velikost
Tak si myslim ze to mas tou plodovou vodou ![]()