Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
27.1.11 13:02

Holky : Tak az dostanete papir z porodnice tak si ho vemte na gyndu a zeptejte se co vsechno delaji na gynde a s cim k doktorovi..Jo zubar urco jedna navsteva a ja byla i u obvodaka na prohlidce.Jinak EKG je nejlepsi nejdriv tak mesic pred terminem,ptz porodnice ho chce co nejcerstvejsi.T si domluvte s obvodakem..Ale vetsinou je to ze jdete asi 3krat na krev,neco udela gynda a neco treba i obvodak no.
Jinak zalezi do jake porodnice jdes..Ja v podoli musela byt zaregostrovana uz od 14tt jako kazda maminka ktera tam chce,nevim jak je to v jinych :nevim: Ajak ses zaregistrovna tak je to v pohode.Pak kolem toho 35tt se zeptat gyndare jestli se uz nemas objednat do porodnce a vetsinou asi rekne ze jo.No a ty si pak zavolas do porodnice ze by ses chtela objednat do poradny ze uz te posila tvuj gynekolog.Oni se te zeptaj na par veci a reknou ti termin kdy prijit.. No a pak uz jdes tam :)
Stim tvrdnutim briska ti neporadim.. Ja mela problem ze mi tvrdlo cele,ale an to sem dostala magnesium a nebo sem si lehla do teple vody a ono to pomahalo..Musis se na vse ptat doktora i kdyby to byla sebemensi prkotina,ptej se na vse co te zajima.. :) Ty doktori jsou tady za to placeni :wink:
Jo opravdu si ty doktori nekdy myslej ze vime vse a je jim hrozne divny kdyz se zeptame na nejakou vec :pocitac: Jako kdyby sme meli bejt jasnovedci :zed: Nereknu kdyz zenska ceka druhe mimi tak uz neco vi :-) ale prvorodicka ma vse poprve :-(
Ja se proste na vse ptam a je mi jedno jak moc tim doktory deptam,ja ci vedet o svem mimiskovi vse :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:13

Jinak nove foto meho miláááška :D :srdce:

36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 13:18

Já byla na EKG před týdnem a jsem v 19tt. Hned jak jsem volala doktorce, tak mi vypsala doporučení. Jj ten papír mám takže to kontroluju. JInak já jsem zaregistrovaná u Apolináře a musela jsem tam taky ve 14+0 přesně. A k Apolináři se mám taky domluvit do pordny kolem 35tt - toť napsáno na zázračném papírku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 13:18
Marbuli píše:
Jinak nove foto meho miláááška :D :srdce:36tt
:palec: :srdce: krásné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.1.11 13:25

=)

Smigii:Děkuji moc :wink:

Marbuli:Ale mě bylo řečeno,že do teplé vody nesmím,že se mám jen sprochovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:37

Lucik: Tak ty mas asi to kvuli tomu ze jsi otevrena..Ja stimhle problem nemam vis..
Ona tepla voda pry napomaha pri porodu ze povoluje svaly ci co..Tak asi musis jen t sprchu a nebo si dej teplej rucnik na brisko,hlavne se zeptej doktora :)

Smigii :No tady v Praze asi chtej na ten 14tt vsude..Treba segra se hlasila do porodnice v Turnove az 4tt pred porodem,ptz tam neni takovejch tehulek a upa jim to takhle stacilo :)
Pritel taky chtel abych sla k Apolinari,ale me se vic libilo Podoli,ale tim nechci urco kritizovat.. Apolinar je taky supr :)
Ja na tom papiru mela jen co vsechno mam mit az pujdu do porodnice za hotove testy a pak sem se domluvila s lekarem a volala do porodnice :)
Jinak dekuju :) Tet zrovna me rarášek kope jak zbesili :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 13:38
Marbuli píše:
Jinak nove foto meho miláááška :D :srdce:36tt

Kraaasne brisko :kytka: , kdyz se koukam na tvoji a moji fotku tak si uvedomuji jak jsem ohromna :oops: :roll:
Holt kazda to mame jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.1.11 13:41

Marbuli

Aha no to bude asi tím…ale říkala mi to i sestra v nemocnici,že teplou vodu ne jen sprchu a říkala to paní,která otevřená nebyla… :nevim: a tak moc ráda bych si tu vanu dala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:41

děkuji :hug: nene,mas klááásne bříško :srdce: treba taky muzes mit hodne plodove vody… To muze byt take tim.. :palec: Kazd to mame proste jinac :)
a hele jsi si jista ze tam mas jen jednoho mimiska?? :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:42

Lucik : Tak si dej vanu,ale ne zase tak moc teplou..jen tak akorat a nebud tam dlouho.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.1.11 13:44

Marbuli

zkusím to děkuji,ale trošku se bojím :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 13:44

Luciku Tak teplé sprchy - já se taky nekoupu - nebaví mě to :palec: Tak sprška a hezky si hlaď bříško. Ono se pak uvolní.
Marbuli Já chtěla buď Apolináře a nebo Podolí - vybavením jsou ta nastejno. Ale u Apolináře jsou prý děsný sestřičky, který se chovají děsně a maminkám dávají najevo jak jsou tupé atd. Tak se na to vážně těším a neručím za to,že nějakou nepošlu hooodně daleko :wink: Jinak vím, že Podolí, Bulovka a ještě myslím jedna porodnice má být v některý termín zavřená, ale myslím,že je to nějak na jaře, tak jsem nechtěla riskovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:52

Smigii : Od 1.3 se zavira Bulovka a Thomayerovka.Odchazeji lekari a novy se nhlasi..Takze Apolinar a Podoli jsou v klidu :) Jsem zvedava kam ty zaregistrovane maminky co jdou na B a T poslou :nevim: ..Ptz jak Apolinar tak Podoli ma kapacitu prijem tehotnych :palec: coz je na jednu stranu oki..Ty snad pak budou muset jet rodit mimo Prahu chudery :-(
Tak jestli bude nejaka sestricka drsna,tak si pusu otevri :cert: Prece na sebe nenechas pindat :-)

Lucik : Tak to skus,ale fakt nachvilku a ne upa moc teplou vodu..
Ja sem teda radsi naaalozena ve vane,me zase sprcha nebavi,to jenom kdyz pospicham :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 13:55
Marbuli píše:
děkuji :hug: nene,mas klááásne bříško :srdce: treba taky muzes mit hodne plodove vody… To muze byt take tim.. :palec: Kazd to mame proste jinac :)
a hele jsi si jista ze tam mas jen jednoho mimiska?? :-D :srdce:

Opravdu jen jeden kluk :srdce: :potlesk: Na velkým UT ve 20tt měl normalní velikost, tak si s tím moc hlavu nelámu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:59

Girlie : Aby ses pak nedivila kdyz najednou poleze druhe :) Ale kdyz to mas zjistene tak tam je jen jedno :) :srdce:
Tak jestli mel na UZ normalni velikost :) Tak si myslim ze to mas tou plodovou vodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí