Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja musela i na genetiku, odběr plodové vody a bije tam jen jedno srdičko
Přiznám se že po dvojčatech jsem toužila ![]()
Bude to plodovkou..az to v kvetnu praskne
![]()
Tak aby jsi nevytopila byt ![]()
Hlavne si hlidej pohiby
to ja hlidam furt,ale ja tolik plodove vody nemam,tak mimiska asi budu citit lepe..
Je klasny kdyz vidis na UZ jak bije srdicko nebo kdyz ho mas moznost slyset
![]()
Věr mi s mojí bujnou fantazií me napadají různé scénáře ohledně porodu ![]()
Na kontroly chodím každé 3 týdny a mudr ho vždycky poslouchá
a malej je pěknej rarach a je citit krasně. největší rány když z lehu vstávám, to je zaručená dělovka
![]()
já mám nejvetsi delovky v postely ve vane a kdyz mlui na brisko tatka
ale je to hrozne klááááááááásný
no a za tri tydny uz o ty kopance prijdu,me ten pupek bude normalne chybet
![]()
i ne?takovy krasny brisko takhle brzy?Ja chci takyyyyyyyyy:(ja mam jako kdyz nafouknes balon a pak ho pomalu vypoustis:(
No me v utery moje doktorka,jen tak mezi reci povida,,no dame ti magnesii aby si nam predcasne neporodila,Jsem na ni koukala docela v soku,tak se zarazila a povida mas zkracene hrdlo, tak jsem koukala jako jeste vetsi blb, nakonec jsem ze sebe vypustila palbu otazek, tak mi vysvetlila a malovala co je to hrdlo a tak, ale treba az tady od vas jsem zjistila, že je to dokonce na cm.To mi už jaksi neřekla, kolik třeba měší:(myslim to hrdlo.Jinak na mimiska mi povida, že ho nezměří, protože už je velkej a zkroucenej.Jen váhu mi řekne, ale musím se zeptat.Mimochodem vezmou mně ještě někam do porodnice?vůbec jsem nevěděla, že se musím registrovat:(A o EKG nemluvím. U obvodaka jsem byla jen na začatku , ten nic neříkal, k zubaři jsem chtěla, jenže mi žádnej nevzal, že mají naplněný kapacity, a abych jezdila 250km dál, kde jsem byla dříve, se mi nechce:(
Tak zalezi v jakem jsi tydnu… No skus si obvolat porodnice a uvidis,al nekde by te vzit meli.. Ale mela by sis stim pospisit
na EKG possila obvodak,ale to uvidis jesli to vubec potrebujes na papiru z porodnice ktery ti daji
vic ti asi neporadim..
A tech doktoru se proste clovek musi poradne ptat jinak sami od sebe nic nereknou..
a zubare vyzaduje kazda porodnice,apspon jednu navstevu a aby jsi mela razitko v tehu karticce ![]()
mas pravdu je to „maly“ zaaaaazrak
, vzdycky rikam tomu svymu ze mi ho je lito protoze je o ten krasny pocit ochuzen.
Zase budes mit svyho prdolku u sebe misto v brisku… ja se uz nemuzu dockat
![]()
nu mě zase spousta lidi rikala, že toho zubaře ani neměli a nevadilo to.Fakt jsem byla u několika a všude na mne koukali jako na exota, že dneska chci k zubaři, když nemají kapacity:(
Findusko s tim zubarem ti neporadim
. Ja jsem hrozna s**baba co se zubu tyce a mazala jsem k ni hnedka na zacatku tehu
no to ja prave také, behala jsem uz v listopadu, a nakonec jsem to vzdala, no uvidim co mi reknou v porodnici až se půjdeme zapsat a vyzvednout seznam.A nahodou něco o tom hrdle zkráceném, nějaké zkušenosti?
F : o tom nic newim.. Ja jediny s cim sem mela problemy ze do 3.mesice jsem porad obimala misu a blila a blila..Jinak nic…A toho zubaka ja mela povine…
G : To je to nejkrasnejsi co muze zenskou potkat
![]()
Proto nechapu rodice ktery si udelaji dite a pak ho tyraji,bych zabijela
Tak kdyz uz ces miminko,tak aby jsi mu dala lasku a ne ho trapit
ze jo?
finduska píše:
no to ja prave také, behala jsem uz v listopadu, a nakonec jsem to vzdala, no uvidim co mi reknou v porodnici až se půjdeme zapsat a vyzvednout seznam.A nahodou něco o tom hrdle zkráceném, nějaké zkušenosti?
já sem měla podezření na rakovinu čípku tak jsem po konizaci.. copak by tě zajímalo??
už jsem o tom bavila s pár lidmi,ale chtěla bych celkově nasbírat co nejvíc zkušeností o tom zkkráceném hrdle. Mám z toho obavy.Abych mimi donosila v pořádku.Nasadila mi tedy magnesii, 6prášků za den. Prý je to docela časté. Spíš mně zajímá jak to vůbec probíhá, pak to těhu, když se třeba pořád bude zkracovatat:(