Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
27.1.11 14:06

Ja musela i na genetiku, odběr plodové vody a bije tam jen jedno srdičko :srdce: :srdce: Přiznám se že po dvojčatech jsem toužila :hug:
Bude to plodovkou..az to v kvetnu praskne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 14:14

Tak aby jsi nevytopila byt :D
Hlavne si hlidej pohiby :) :palec: to ja hlidam furt,ale ja tolik plodove vody nemam,tak mimiska asi budu citit lepe..
Je klasny kdyz vidis na UZ jak bije srdicko nebo kdyz ho mas moznost slyset :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 14:24

Věr mi s mojí bujnou fantazií me napadají různé scénáře ohledně porodu 8-)
Na kontroly chodím každé 3 týdny a mudr ho vždycky poslouchá :srdce: a malej je pěknej rarach a je citit krasně. největší rány když z lehu vstávám, to je zaručená dělovka :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 14:48

já mám nejvetsi delovky v postely ve vane a kdyz mlui na brisko tatka :srdce: :srdce: ale je to hrozne klááááááááásný :srdce: no a za tri tydny uz o ty kopance prijdu,me ten pupek bude normalne chybet :cry: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.1.11 15:33

i ne?takovy krasny brisko takhle brzy?Ja chci takyyyyyyyyy:(ja mam jako kdyz nafouknes balon a pak ho pomalu vypoustis:(

• Citovat
  • Upravit
finduska
27.1.11 15:41

No me v utery moje doktorka,jen tak mezi reci povida,,no dame ti magnesii aby si nam predcasne neporodila,Jsem na ni koukala docela v soku,tak se zarazila a povida mas zkracene hrdlo, tak jsem koukala jako jeste vetsi blb, nakonec jsem ze sebe vypustila palbu otazek, tak mi vysvetlila a malovala co je to hrdlo a tak, ale treba az tady od vas jsem zjistila, že je to dokonce na cm.To mi už jaksi neřekla, kolik třeba měší:(myslim to hrdlo.Jinak na mimiska mi povida, že ho nezměří, protože už je velkej a zkroucenej.Jen váhu mi řekne, ale musím se zeptat.Mimochodem vezmou mně ještě někam do porodnice?vůbec jsem nevěděla, že se musím registrovat:(A o EKG nemluvím. U obvodaka jsem byla jen na začatku , ten nic neříkal, k zubaři jsem chtěla, jenže mi žádnej nevzal, že mají naplněný kapacity, a abych jezdila 250km dál, kde jsem byla dříve, se mi nechce:(

• Citovat
  • Upravit
2761
27.1.11 15:55

Tak zalezi v jakem jsi tydnu… No skus si obvolat porodnice a uvidis,al nekde by te vzit meli.. Ale mela by sis stim pospisit :) na EKG possila obvodak,ale to uvidis jesli to vubec potrebujes na papiru z porodnice ktery ti daji :) vic ti asi neporadim..
A tech doktoru se proste clovek musi poradne ptat jinak sami od sebe nic nereknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 15:56

a zubare vyzaduje kazda porodnice,apspon jednu navstevu a aby jsi mela razitko v tehu karticce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 16:56

mas pravdu je to „maly“ zaaaaazrak :srdce: :huban: :srdce: , vzdycky rikam tomu svymu ze mi ho je lito protoze je o ten krasny pocit ochuzen.
Zase budes mit svyho prdolku u sebe misto v brisku… ja se uz nemuzu dockat :potlesk: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.1.11 17:33

nu mě zase spousta lidi rikala, že toho zubaře ani neměli a nevadilo to.Fakt jsem byla u několika a všude na mne koukali jako na exota, že dneska chci k zubaři, když nemají kapacity:(

• Citovat
  • Upravit
6256
27.1.11 18:08

Findusko s tim zubarem ti neporadim :nevim: . Ja jsem hrozna s**baba co se zubu tyce a mazala jsem k ni hnedka na zacatku tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.1.11 18:14

no to ja prave také, behala jsem uz v listopadu, a nakonec jsem to vzdala, no uvidim co mi reknou v porodnici až se půjdeme zapsat a vyzvednout seznam.A nahodou něco o tom hrdle zkráceném, nějaké zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
2761
27.1.11 18:28

F : o tom nic newim.. Ja jediny s cim sem mela problemy ze do 3.mesice jsem porad obimala misu a blila a blila..Jinak nic…A toho zubaka ja mela povine…

G : To je to nejkrasnejsi co muze zenskou potkat :srdce: :srdce:
Proto nechapu rodice ktery si udelaji dite a pak ho tyraji,bych zabijela :pocitac: Tak kdyz uz ces miminko,tak aby jsi mu dala lasku a ne ho trapit :( ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
27.1.11 18:52
finduska píše:
no to ja prave také, behala jsem uz v listopadu, a nakonec jsem to vzdala, no uvidim co mi reknou v porodnici až se půjdeme zapsat a vyzvednout seznam.A nahodou něco o tom hrdle zkráceném, nějaké zkušenosti?

já sem měla podezření na rakovinu čípku tak jsem po konizaci.. copak by tě zajímalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
27.1.11 19:47

už jsem o tom bavila s pár lidmi,ale chtěla bych celkově nasbírat co nejvíc zkušeností o tom zkkráceném hrdle. Mám z toho obavy.Abych mimi donosila v pořádku.Nasadila mi tedy magnesii, 6prášků za den. Prý je to docela časté. Spíš mně zajímá jak to vůbec probíhá, pak to těhu, když se třeba pořád bude zkracovatat:(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky