Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak snad dotkoři vědí co dělaj a ty kontroly jednou za měsíc stačej. zas to ma vyhodu kdyz jsme doma, že si můžem postupně všechno připravit…už máte vybranej kočárek?
já vím,ale moje doktorka není dobrá doktorka…i doktoři a sestřičky řekli co to mám za doktorku..udělala mi dva průsery a seřvaly,ale mě víš?
a podle mě,když nemám v pořádku až tak těhu bych měla mít návštěvu jednou za 14 dní..kord,když mi na genetice zjistily nemoc…a týká se to i miminka..mám leidenskou mutaci víš?Moc hustá krev a špatná srážlivost krve
…už máme doma vše a pro kočárek si půjdeme o víkendu..pak začátkem měsíce si jdeme pro lehátko vibrační a stoličku…pak už je vanička…a vy?
myslím doktoři a sestřičky v nemocnici,když jsem před new rokem byla ![]()
smajlicek90 píše:
tak snad dotkoři vědí co dělaj a ty kontroly jednou za měsíc stačej. zas to ma vyhodu kdyz jsme doma, že si můžem postupně všechno připravit…už máte vybranej kočárek?
My zatím nic krom pár věciček nemáme, ale myslím, že času je dost, plánejem tak za 14 dní začít s nákupy. Ale kočárek už máme vybranej, ale koupenej ještě ne, jsem pověrčivá, proto kočárek koupíme až tak měsíc před porodem ![]()
tak to já jsem taky pověrčivá,ale kočárek doma mít radši nebudeme..bude u mého přítele babičky ![]()
Lusisek píše:
já vím,ale moje doktorka není dobrá doktorka…i doktoři a sestřičky řekli co to mám za doktorku..udělala mi dva průsery a seřvaly,ale mě víš?a podle mě,když nemám v pořádku až tak těhu bych měla mít návštěvu jednou za 14 dní..kord,když mi na genetice zjistily nemoc…a týká se to i miminka..mám leidenskou mutaci víš?Moc hustá krev a špatná srážlivost krve
![]()
…už máme doma vše a pro kočárek si půjdeme o víkendu..pak začátkem měsíce si jdeme pro lehátko vibrační a stoličku…pak už je vanička…a vy?
tak to já mám zase doktora který má zákaz rodit a známý a ženský okolo se mě ptaj proč nejdu k někomu jinýmu, ale já s nim jsem spokojená. a nepřemýšlela jsi nad tím že půjdeš k někomu jinýmu?
já mám snad už všechny hadříky jenom možná nějaký polodupačky ptž máme hodně bodýnek, ale málo kalhotek
vibrační lehátko a stoličku?na to jsem ani nekoukala lehátko chci koupit, ale stoličku?myslíš už ke stolu nebo je to něco jinýho?
a kočárek máš vybranej jakej prosím pořád jsem nevybrala ten pravej ![]()
a jakej máte vybranej kočárek?my budeme mít kočárek u dědečka bude nám ho i kupovat - jako všem pravnoučatům
takže ho musíme mít do porodu tam ![]()
přemýšlela a hledala,ale všude tady mají stopstav víš?Takže s doktorem mám už smůlu…kalhotky nemám taky…jj vibrační lehátko,ale je to použité,ale ještě přes rok záruka na něho..já tu židličku kupuju dříve..můj bráška seděl od půl roku v té stoličce jinak do té doby byl kojenej
…je to jídelní stolička pro miminka a až do tří let věku dítěte…kočárek mám vybraný..je to Tako -černý s bílými kytičkami… ![]()
nám mého přítele tatínek poslal peníze ať si ho koupíme sami..poslal nám na něj 10 000kč,le můj přítel chce šetřit a přitom nemusíme a chce použitej ![]()
Kočárek od Patrona Apollon Alux, se vším všudy vyjde na necelých 15 tis. ![]()
pááni to je celkem pálka a přijde mi to zbytečně moc peněz,ale je krásnej ![]()
no my jsme taky v podobný cenový relaci, ale jenom díky tomu, že kočárky u nás kupuje dědeček
kdybysme museli kupovat všechno sami tak se asi taky držim víc při zemi. pravda je krásnej, ale neni to to co já hledám ![]()
chceme tříkolku, vepředu s otočným kolem, trojkombinaci a s ruční brzdou ![]()
tříkolku jsem chtěla taky,ale nakonec mi byla zormluvená kamarádkou co jí měla,že je tříkolka na houby,že se kolečko ve předu pořád zasekává a blbě se s nim zatáčí takže jsem si to rychle rozmyslela a radši chci čtyřkolku ![]()
Smigii : No prave ze mi to prubezne rika,ale malo,rika mi to jednou za mesic a jeste na pozadani
Myslim si ze by na kazde kontrole mela vedet maminka jak ji prcek roste ,aby mea predtavu a nebala se jestli je male.. Muj nazor ![]()
Lucie : No ja sladke nikdy moc nemusela a zvlast kdyz sem vyucena cukrarka,tak sem toho po 3.ltech mela plne zuby,ale tet co cekam toho naseho andilka
tak si sladke nekdy rada dam a s velikááánskou chuti
prece o sladke nemuzu sidit mimiska
ale zase to neprehanim ![]()
Janca : Brisko moc klááásnýýý
![]()
Smajlicek a Lucisek : Ja sem ve 36tt a jedine co mam tak je obleceni a kocarek
porad si rikam ze casu je dost
jeste musime vanicku,poszylku,plyny ,tasku do porodnice,atd.. Ale porad se k tomu nejak nemam
ale az to na me prijde tak pak to bude teprve sranda a bude vse kupovat sam tatinek
![]()