Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisek : my byli včera na velkém UTZ a doktor měřil stehenní kost…a dělal…hmmmm, hmmmm, podíval se na přítele, sjel ho pohledem a udělal…ahaaaaaaaaa…
Prý má kosti na nohách starší o 3 dny…a normálně prý bývají o 2 dny mladši
Takže taky veké dítě…
tak to jsem ráda,že nejsem sama
ale pořád jsem otevřená ![]()
no jako otevřená,že můžu přijít o prcka..jsem 23tt a chybí mi ještě asi týden..prej aby malého dokázali zachránit,tak musí mít těhulka ukončený 24tt
jinak jsem taky zabetonovaná až nahoru co se týče stolice
Lusisek : Tak drzim pesticky at ti vse dopadne dobre a at jsi ty i mimisek zdravi ![]()
děkuji moc
jsi hodná…jsem teď nějaká přecitlivělá a bojim se odedneška....... ![]()
Lucik : Neboj to bude dobry ![]()
Hlavne se nepretahuj,hodne odpocivej a kdyz te nekdo bude s prominutim srat tak ho posli do prd.. at mas klid..
Tet je prece na prvnim miste miminko a ty ![]()
To je jasne,kazda by se asi bala,ja taky..
Tak na sebe bud opatrna a mooooc odpocivej ![]()
Tak nam pak dej vedet jak se ti dari ![]()
neboj odpočívám teda spíše sedím ohnuta na gauči u netbooku…umyla jsem nádobí,ale ani to mi nedělá dobře,ale přeci tady nebudu mít čurbes…a můj přítel je v práci a chodí domů utahaný a chtít po něm ještě,aby umyl nádobí a nebo uklízel byt?To nejde a je mi to blbí…hodně mě bolejí záda,ale asi se na chvilku natáhnu ![]()
a hodně lidí mě se..,ale neumím to jen tak hodin za hlavu a i když tomu člověku napíšu ať jde někam tak už jsem stejně s toho rozhozená
jsem nějak hodně přecitlivělá…
Lucik : A pritel vi ze to mas az takhle vazne??
Tak kdyby nahodou byl curbes tak aby vedel proc,ze nemuzes,ze ti neni dobre..
To Marek kdyz vidi ze mi neni dobre stane se z nej zena v domacnosti
A jestli zametu doma tet nebo az za dve hodiny,to mas jedno stejne ti to neutece,ale je fakt ze ja doma bordel nesnasim takze ja uklizim jak magor kazdej den
no ale ono me to prejde az bude prdolka na svete ![]()
Ja sem taky na gauci,notase mam na nohach a nozicky na stole a podeprena polstarema..To e kdyz nekdo tet zacne srat tak mu reknu svuj nazor otocim se a jdu domu,tet je pro me proste zdravi mimiska na prvnim miste..
Taky mam nekdy takove chvilky ze brecim a neni vubec duvod proc,ale ve tvem stavu se tomu moc nedivim,tak na to moc nemysli,bud opatrna a vjenuj se jen sve rodine nebo na vybavicku pro mimiska ![]()
Ví jak na tom jsem a když doma začnu něco dělat tak mě spíše seřve a řekne mi,že mu mám říct,ale mě je to blbí,když chodí z práce utahaný a nechci z něho dělat poskoka
meje nádobí a tak,ale nechci toho zneužívat…a radši si to udělám sama a podle sebe…přítel kolikrát přijde i protivný a nechci,aby jsme se kvůli tomu nepohodly…tak já sedim a mačkám si bříško a bolejí mě kvůli tomu i záda…ale prďolku cítím jak se při tom hýbe
…máme všude plovoučku a hned je tu vidět bordel a prach na té plovoučce a hlavně tu bydlíme asi necelý měsíc a nemáme vše dozařízené,takže to tu je poloprázdné..nemáme tolik vybavení na 3+1 byt…tak se to snažím nějak upravit,aby to nějak vypadalo
,ale stejně to tu není ono,tak se snažím aspoň uklidit…
Lucinka : Tak tet ti neco reknu,kdyz na me marek zarve at si jdu sednout ze to dodela,tak poslechnu a jdu,ptz vim ze mi pomaha kvuli brisku a mimiskovi,a ja si zase rikam ze poporodu uz to zase vsechno zvladnu v klidku sama..Pomaha ti,ale tak to muze byt jen docasne,bud rada ze pomaha ![]()
Dokud cekas mimi nech si pomoct,pak se ti neco stane a kvuli podlaze se neco stane mimiskovi,tak jako to bych se na to bejt tebou z vysoka vysr…
Ja sem taky nove prestehovana,sme tu tri tydny,taky mame vsude plovoucku,protoze koberec neci,mame kocourka a na koberi je videt kazdej chlup blbe se to luxuje
takhle to jen zametu nebo to udela Marek..
A od toho ty chlapy jsou aby nam pomohly..
Takze se vubec necejti provinile nebo nejak blbe kdyz ti chce pritel pomoct,kdyby nechtel,nepomuze ti
![]()
Tak tet odpocivej a knotasovi si to udelej jako ja,neni to moc dobry aby sis mackala porad brisko..hod nohy nahoru za zada polstar a hned je lip ![]()
já vim,ale když já jsem ten člověk co chvilku neposedí a musí každou chvilku něco dělat a udělat v bytě…i to nádobí..takže ani to nádobí nemohu mýt?Tam,ale jen stojim a používám ruce…strašně chci donosit mimíska aspoň do 8 měsíce a udělám pro to vše a poslechnu tě ju?
a už půl dne mám takové menší pobodávání v podbříšku a pochvě,ale bříško mám měkké…není to nic vážného,že ne?
a přítel po sobě neuklízí nádobí…sice mi chce pomáhat,ale moc mi to neusnadňuje tím,že na jedné straně se uklidí a na druhé straně je jeho špinavé nádobí od jídla…a dát do pračky věci smím?Nebo je dát aspoň na sušák?
Tak jako muzes delat veci,ale pomalu a kdyz se nebudes citit nech to rozdelane a odpocivej,ta prace ti fakt nikam neutece,nema nozicky ![]()
No jo to Marek taky dela neboj ja ti pomuzu ale pak se svlikne jak had a ponozky vsude a na nadobi sem si ho naucila,ze musi dat do drezu a kdyz si vzpomene tak i namoci ,aby se lepe milo ![]()
Ja taky nerada dlouho sedim,ale proste tet na sebe davam vetsi pozor a vic odpocivam..Taky mi hodne pomaha kdyz si odpoledne na hodinky nebo dve lehnu a podlozim si nohy..To je uplne nejlepsiii
Nebo vecerni vana,tam dokazu lezet treba hodinu ![]()
Stim pobodavanim newim,ja jsem prvorodicka a taky je pro me kazde pichnuti,nebo tlaceni nove..tak nam tady na to snad nekdo odpovi
ju?? uvidime??
Holky newite co to znamena kdyz zacne pichat v brisku a v pochve??
Tak to já taky dávám na sebe pozor,ale že bych měla spíše ležet a já to nedodržuju..tak to ano
teď se prcek dobrých 35 min. mrskal a přejížděl s nožičkou z jedné strany bříška na druhou…takže jsem vždy měla jednu ruku výš ![]()