Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TAk to mají ty chlapi všichni stejné. Z prve se s tím musejí srovnat a pak se přbližují a přibližují, až si s bříšky začnou povídat a hladit je
Je to krásné - jsem z toho naměkko ![]()
take dostaneme mimco k narozeninam ![]()
ja i muzik jsme v cervnu ja 13, muzik 16 a ditko by melo byt 20.6 ![]()
Jééé právě cítím jak se tam hýbééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
![]()
já už chcu taky,aby se mi miminko hýbalo
to si ještě počkám…zatím se mi hooodně hýbou jen střeva… ![]()
Ahoj, musím se přidat, že nic hezčího než pohyby miminka nejsou ![]()
U nás to bylo podobné, přítel nejdřív nejevil zájem, ale dnes, když jsou vidět pohyby i na dálku a přes tričko je to sranda.
Na začátku jsem si taky myslela, že jsou to pohyby, ale pak když jsem je ucítila, to bylo úplně jiné a věřte, že je dokonale poznáte ![]()
Dnes jsem ve 39tt. a malá se ve mě mele jako divá, říkáme jí gymnastka ![]()
Do žeber mě sice nekope, ale umí se krásně trefovat do močáku, to mám někdy pocit, že se snad počurám
a někdy se mi břicho dost napíná, asi dělá roznožky, ale vždy je fajn jí cítit, bude mi to po porodu snad i chybět
člověk si s mimískem v bříšku nikdy nepřipadá sám a to je krásný ![]()
Smigii : No vidis to
a ja to mam tet skoro porad sem za to rada i kdyz to ekdy boli,aspon o sobe da vedet a ty nemas starosti.. Moje segra si musela hlidat jak se ji maly koulel v brise,ptz ten byl linej tak segra kontrolovala,jednou byla na pohotovosti ptz dlouho necitila
ale vse dopadlo dobre ![]()
Jo oni ty chlapy sou pak horsi nez zensky,Marek si vzal synovce do naruci a nechtel nam ho vratit
A dada u nej chrapal a byl spokojenej
a kde se chystas rodit ??
Svatka: No ja mam termin 28.2 a 1.3 sestricka mi napsala dva a narozeniny mam 22.2.
tak bud se strefi a nebo to bude takovej malinkej opozdenej darecek
ale tesim se hodne moc ![]()
Jaky metrik holky??? ![]()
ja mam take dva terminy 18.6 podle ms a podle ultrazvuku 20.6 ![]()
to bude krasny darecek ze?
lepsi snad uz ani dostat nemuzeme
![]()
Jita : jojojojo
To Marek rika fotbalistko
a to ani newime co to bude
Nase ditko umi cutat fakt dobre
39tt?? juji tak to mas zachilku
a kde budes rodit mimiska?? ![]()
Svatka : To ano
No a 7.brezna ma svagrova narozeniny a v polovine brezna mame s Markem jeste vyroci,takze takovej rodinnej darecek
ale ten nejkrasnejsi
![]()
Marbuli píše:
Jita : jojojojoTo Marek rika fotbalistko
a to ani newime co to bude
Nase ditko umi cutat fakt dobre
39tt?? juji tak to mas zachilku
a kde budes rodit mimiska??
Rodit budu v Příbrami a věř, že už se těším ![]()
Mám 9 dní do termínu a odpočítávám každou hodinu ![]()
a v kolikátým jsi ty???
Je hezký, jaké budete mít dárečky…to u nás to bude první ledňáček, nikdo nemá narozky ani svátek ani výročí, takže si jí dáme jen tak, bereme to jako nejhezčí začátek nového roku ![]()
i kdybych nemela narozeniny nebo svatek,tak to pro me bude to njcenejsi co v zivote dostanu ![]()
No ja mam dneska 35tt,takze ja mam jeste chvilku cas
Tak to ti budu drzet pesticky a vsechny palecky at mas krasnej porod,aby to moc nebolelo a at ste obe zdrave
Pak sem dej vedet
![]()
Jinak holky dejte sem fotecky briska a tt,at vim jak vypadate?? at muzu srovnavat ![]()