Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
569
17.1.11 14:29

TAk to mají ty chlapi všichni stejné. Z prve se s tím musejí srovnat a pak se přbližují a přibližují, až si s bříšky začnou povídat a hladit je :palec: Je to krásné - jsem z toho naměkko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
17.1.11 14:36

take dostaneme mimco k narozeninam :)
ja i muzik jsme v cervnu ja 13, muzik 16 a ditko by melo byt 20.6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
17.1.11 15:21

Jééé právě cítím jak se tam hýbééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
17.1.11 15:24

to je super :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.1.11 15:57

ahoj holky..mám tam ten metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.1.11 15:58

huráá…no,konečně..jsem se s tím zapotila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.1.11 15:59

já už chcu taky,aby se mi miminko hýbalo :srdce: to si ještě počkám…zatím se mi hooodně hýbou jen střeva… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.11 16:11

Ahoj, musím se přidat, že nic hezčího než pohyby miminka nejsou :srdce:
U nás to bylo podobné, přítel nejdřív nejevil zájem, ale dnes, když jsou vidět pohyby i na dálku a přes tričko je to sranda.
Na začátku jsem si taky myslela, že jsou to pohyby, ale pak když jsem je ucítila, to bylo úplně jiné a věřte, že je dokonale poznáte :wink:
Dnes jsem ve 39tt. a malá se ve mě mele jako divá, říkáme jí gymnastka :lol:
Do žeber mě sice nekope, ale umí se krásně trefovat do močáku, to mám někdy pocit, že se snad počurám :mrgreen: a někdy se mi břicho dost napíná, asi dělá roznožky, ale vždy je fajn jí cítit, bude mi to po porodu snad i chybět :-( člověk si s mimískem v bříšku nikdy nepřipadá sám a to je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.1.11 16:17

Smigii : No vidis to :)) a ja to mam tet skoro porad sem za to rada i kdyz to ekdy boli,aspon o sobe da vedet a ty nemas starosti.. Moje segra si musela hlidat jak se ji maly koulel v brise,ptz ten byl linej tak segra kontrolovala,jednou byla na pohotovosti ptz dlouho necitila :( ale vse dopadlo dobre :)
Jo oni ty chlapy sou pak horsi nez zensky,Marek si vzal synovce do naruci a nechtel nam ho vratit :) A dada u nej chrapal a byl spokojenej :) a kde se chystas rodit ??

Svatka: No ja mam termin 28.2 a 1.3 sestricka mi napsala dva a narozeniny mam 22.2. :) tak bud se strefi a nebo to bude takovej malinkej opozdenej darecek :) ale tesim se hodne moc :)

Jaky metrik holky??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
17.1.11 16:19

ja mam take dva terminy 18.6 podle ms a podle ultrazvuku 20.6 :)
to bude krasny darecek ze?
lepsi snad uz ani dostat nemuzeme :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.1.11 16:19

Jita : jojojojo :) To Marek rika fotbalistko :) a to ani newime co to bude :)) Nase ditko umi cutat fakt dobre :) 39tt?? juji tak to mas zachilku :) a kde budes rodit mimiska?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.1.11 16:21

Svatka : To ano :) No a 7.brezna ma svagrova narozeniny a v polovine brezna mame s Markem jeste vyroci,takze takovej rodinnej darecek :) ale ten nejkrasnejsi :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.11 16:32
Marbuli píše:
Jita : jojojojo :) To Marek rika fotbalistko :) a to ani newime co to bude :)) Nase ditko umi cutat fakt dobre :) 39tt?? juji tak to mas zachilku :) a kde budes rodit mimiska?? :-)

Rodit budu v Příbrami a věř, že už se těším :-)
Mám 9 dní do termínu a odpočítávám každou hodinu :mrgreen:
a v kolikátým jsi ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.11 16:35

Je hezký, jaké budete mít dárečky…to u nás to bude první ledňáček, nikdo nemá narozky ani svátek ani výročí, takže si jí dáme jen tak, bereme to jako nejhezčí začátek nového roku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.1.11 16:52

i kdybych nemela narozeniny nebo svatek,tak to pro me bude to njcenejsi co v zivote dostanu :)
No ja mam dneska 35tt,takze ja mam jeste chvilku cas :) Tak to ti budu drzet pesticky a vsechny palecky at mas krasnej porod,aby to moc nebolelo a at ste obe zdrave :) Pak sem dej vedet :) :-)

Jinak holky dejte sem fotecky briska a tt,at vim jak vypadate?? at muzu srovnavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí