Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lesí píše:Smigii píše:to je moc pěkný pupík
Tak já mám 15+6 a již máme 15cm
Jinak já jsem přibrala 4kg
Děkuji moc ![]()
Smigii píše:Monny89 píše:Děkuji - no tobě to taky kráásně rosteSmigii píše:Kaci, krasne se kulatis
Tak já mám 15+6 a již máme 15cm
Jinak já jsem přibrala 4kg
Jj, roste to nejak rychle… ![]()
Lesí píše:luciblank1 píše:Lesí píše:
ahoj holkytak jak se dneska máte??Já nějak znaveně..v práci mi to neutíká,je toho hodně a chce se mi spát..
Lesi: mám práci na HPP a VPP jako živnost tu první na HPP jsem doma jelikož pro mě nemají práci tak jsem na 100% doma a čekám kdyby náhodou a druhou si vedu pořád než jen takhle sedět ale popravdě moc se mi do toho nechce jsem furt tak znavená ale to bude tím počátkem neví někdo o fajn přivýdělku který funguje?? z domova u PC
dneska to jde je mi jak včera po ránu ani jídlo nepomohlo furt najo jinak ještě dělam klikačku s reklamama a to vím že funguje kamarádce už penízky přišly na účet tak se snažím vydělat na kočárek postýlku to bych měla stihnout
jsem hold takova hodně energicka a pak se divím po kom ten můj kluk je kde bere tolik energie
![]()
ale dá se to ještě taky polehávám a dělám si databázi klientů takže asi tak ale nezávidím ti to [/cita
kočko,ty lízátka si kup:-)Pracuješ tedy z domova?
Terezska píše:
Tady je dneska nějak mrtvoAni řádek…
no taky vidim ---zadne reakce ![]()
Ahoj holky!!!!trošku to tu porozjedeme,co?
..předevčírem jsem měla v práci hrozný den..uplně se mi chtělo bulet,hodně práce,nestíhala jsem,byla jsem unavená..včera to bylo taky naprd..byla jsem na hematologii a budu si muset píchat fragmin..mám tu mutaci MTHFR a teď mám strachy,aby mimi bylo ok,pže tato mutace má jistou spojitost jak s preeklampsií,tak s rozštěpovýma vadama
Mám sice za sebou už prvotrim.screening-v pořádku..ale nevím,zda se tam kontroluje krom VVV i toto..a nebo jsou na rozšpěpy specializované spíš ty tripply..nemáte s tím někdo zkušenost??nemůžu se k odpovědi nikde dopídit,dočíst…doktorovi se mi volat nechce,abych ho s tímhle otravovala..Injekcí se nebojim,ty si píchat budu,něco vydržím,jsem sestřička,ale bojim,aby mimi bylo ok..Mám totiž díky té mutaci špatné vstřebávání kyseliny listové..tak jsem ji alespoň celý první trimestr brala,pak jsem na chvíli vysadila a teď v tom na hemetologa doporučení zase pokračuji..beru Femibion 800.To je hrozné,ty strachy snad v těhotenství nepřejdou..chvíli mám radost,jak mi dopadl screening a UZ a pak se zase bojim tohodle a do dvanáctého týdne jsem šílela,zda nepotratím,nebo nebudu mít zamlklé..kdy nabydem
klidu,holky!!!!!
luciblank1 píše:Lesí píše:luciblank1 píše:Lesí píše:
ahoj holkytak jak se dneska máte??Já nějak znaveně..v práci mi to neutíká,je toho hodně a chce se mi spát..
Lesi: mám práci na HPP a VPP jako živnost tu první na HPP jsem doma jelikož pro mě nemají práci tak jsem na 100% doma a čekám kdyby náhodou a druhou si vedu pořád než jen takhle sedět ale popravdě moc se mi do toho nechce jsem furt tak znavená ale to bude tím počátkem neví někdo o fajn přivýdělku který funguje?? z domova u PC
dneska to jde je mi jak včera po ránu ani jídlo nepomohlo furt najo jinak ještě dělam klikačku s reklamama a to vím že funguje kamarádce už penízky přišly na účet tak se snažím vydělat na kočárek postýlku to bych měla stihnout
jsem hold takova hodně energicka a pak se divím po kom ten můj kluk je kde bere tolik energie
![]()
ale dá se to ještě taky polehávám a dělám si databázi klientů takže asi tak ale nezávidím ti to [/cita
kočko,ty lízátka si kup:-)Pracuješ tedy z domova?Ahojky
Taky bych potřebovala pak jednou na rodičovské nějaký přivýdělek..ta almužna od státu není žádná hitparáda při dnešních cenách všeho..už teď mám z toho strach:-(
já jsem hlavně ráda,že sem vyřešila jak to udělat abych nemusela být na 4leté rodičocvské.. tak aspon tak.. že bych měla 3800 bylo trošku pro mě nepředstavitelné.. je to hnus…
Ahojky.
Když už se bavíte o těch penězích. Mě to tak vytáčí - třeba jako, že porodné nedostaneme pokud bereme tolik a tolik, mateřská bude nižší a nižší. Při tom stále chtějí, abychom se rozrůstali. Proč nám to tedy tak krásně znemožňují??? A teď ještě na rodiče svádí to, že když jsou bez práce, tak omezují děti v tom, že namohou chodit na miliony kroužků na rozvoj. No tak já nevím, ale něketré maminky žijí samy a jak mají vyžít třeba ze 7000,–??? Když mají platit, kroužky, školu, jídlo, oblečení a ony samy taky musejí z něčeho žít. ![]()
TAk jsem se rozčílila a teď vám musím říct, že mě od včerejška tak tlačí bříško, že to není moc příjemné
Asi se miminku nelíbí to počasí, ale já ho chápu, komu se líbí že.
Jinak 17týden a jedeme dááále ![]()
ahojky Smigii!!!Souhlasím s tebou§!Strašně nám stěžují bytí
Mě chodí měsíčně z účtu 6000 na splátky,spoření,pojištění,poplatky,sipo a když mě a děťátko nebude živit přítel,tak budu na dlažbě..je to hrozná představa..jsem zvyklá hodně pracovat,mám dvě práce-jsem sestra,pak chodím ještě masírovat do salonu,dělat IPL..člověk to plácá jak se dá a teď budu závislá na tom,co mi dá přítel..chjo..a ten teda desetitisíce taky nebere..pže pracuje taky ve zdravotnictví jako bratr laborant
No,bojím se toho..a štve mě to,jak je to v našem státě zařízené..vím,že má stát dluhy..ale nehraje v tom taky trochu roli papalášů špatné spoření,korupce apod
?no jo,jenže to odnesou zas a jen obyčejní lidé…a budou už jen dvě třídy-chudí a bohatí..střední třída postupně vymizí..stále se jen snižují platy a zvyšují ceny,daně..a nám nezbývá nic jiného než se totálně uskromnit a škudlit každou korunu…ale nesmíme se rozčilovat-jsme těhotné!!!!
V kolikátém týdnu jsi?
17 týden-už jsem si to přečetla
tak to gratuluji!!Já 15tý..Už máš za sebou tripply?