Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6299
14.1.11 08:31

Tak vám tu taky dám svoje bříško… zepředu 21+1 a nahoře mám 8 kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
14.1.11 08:31

a z boku :lol: taky 21+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
14.1.11 08:32

A nad těma penězma jsem se už tolik navztekala, že to vzdávám…na porodné nedosáhneme ani náhodou, je to hnus… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
14.1.11 08:42

Jo přesně jak říkáš. My nemít tatínka, tak si mě užijí mí rodiče a mimi také nebude mít vše co si zamane a hlavně ne kroužky a sportovní využití :-( Prostě tatínek je potřeba :palec:
Jůů masáže :think: Ale to asi neděláš v Praze viď? Jinak nerozčiluji se jen mě to prostě trošku žere. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
14.1.11 08:50
DaiquiriQ píše:
A nad těma penězma jsem se už tolik navztekala, že to vzdávám…na porodné nedosáhneme ani náhodou, je to hnus… :-?

Přesně porodné, je zapomenuto.Můžeme makat sebe víc, tím máme snad menší nárok? platíme daně a nejsme na pracáku. Proto nic nedostaneme - spravedlivé že?
Ale kráásné bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.1.11 09:18
Smigii píše:
Jo přesně jak říkáš. My nemít tatínka, tak si mě užijí mí rodiče a mimi také nebude mít vše co si zamane a hlavně ne kroužky a sportovní využití :-( Prostě tatínek je potřeba :palec:
Jůů masáže :think: Ale to asi neděláš v Praze viď? Jinak nerozčiluji se jen mě to prostě trošku žere. :-P

masáže dělám v Praze:)dělám v jednom salonu manuálku lymfodrenáž,anticelulitidovou,zábaly,masáž lift obličeje,komplexku hlavy a právě to IPL.zastávka před Holešovickou tržnicí,hnedka u tramvaje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.1.11 09:19
Smigii píše:
DaiquiriQ píše:
A nad těma penězma jsem se už tolik navztekala, že to vzdávám…na porodné nedosáhneme ani náhodou, je to hnus… :-?
Přesně porodné, je zapomenuto.Můžeme makat sebe víc, tím máme snad menší nárok? platíme daně a nejsme na pracáku. Proto nic nedostaneme - spravedlivé že?
Ale kráásné bříško :-)

opravdu spravedlivé!!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.1.11 09:31
DaiquiriQ píše:
a z boku :lol: taky 21+1

a krásné bříško:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
14.1.11 11:50

:mrgreen: teď jsem byla na Echu srdíčka a úžasné…fakt…jsem ho viděla celé krásné velké…mám ohromnou radost… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
14.1.11 13:15

Myslím že s těma penězma ste to vystihly dokonale.. Ještě že máme tatínky(přítele či manžela) pže bez nich bychom asi ty miminka sice ani neměli ale neměli ani co do pusy v době mateřské.. no nevzrušuju se už.. :-) Jinak dejte si do podpisu holky ty metříky.. aspon člověk vidí v jakém jste týdnu.. :-) je to dobré na orientaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.1.11 13:16
Terezska píše:
Myslím že s těma penězma ste to vystihly dokonale.. Ještě že máme tatínky(přítele či manžela) pže bez nich bychom asi ty miminka sice ani neměli ale neměli ani co do pusy v době mateřské.. no nevzrušuju se už.. :-) Jinak dejte si do podpisu holky ty metříky.. aspon člověk vidí v jakém jste týdnu.. :-) je to dobré na orientaci :-)

já nevím,jak se ten metřík dělá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.1.11 13:17
DaiquiriQ píše: :mrgreen: teď jsem byla na Echu srdíčka a úžasné…fakt…jsem ho viděla celé krásné velké…mám ohromnou radost… :dance:

to věřím :-D takový hezký zážitek jsem si nesla z prvotrimestrálního screeningu,z ultrazvuku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
14.1.11 13:23
Terezska píše:
Myslím že s těma penězma ste to vystihly dokonale.. Ještě že máme tatínky(přítele či manžela) pže bez nich bychom asi ty miminka sice ani neměli ale neměli ani co do pusy v době mateřské.. no nevzrušuju se už.. :-) Jinak dejte si do podpisu holky ty metříky.. aspon člověk vidí v jakém jste týdnu.. :-) je to dobré na orientaci :-)

Prosím o popisek jak se dostat do tabulky metříků  :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
14.1.11 13:32

Návod na výrobu metříku

PRO TĚHULKY
Vyberte si jednu ze stránek:
http://lilypie.com/…aby_days.php
http://tickerfactory.com/…designer.php?…
 http://tickers.baby-gaga.com

(Zadáte termín porodu nebo datum poslední menstruace (ne obojí), zaškrnete jeden z metříků,
ikonku miminka a odsouhlasíte. Vytvoří se Vám textový formát,
který musíte zkopírovat na svůj účet na Emiminu. Návod dole.)

METŘÍK ZOBRAZENÝ V DISKUZI
Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/
a tam zkopírujete do /Podpis/ metřík ve tvaru:

Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.

Tak zkuste holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
14.1.11 13:56

Tak snaha byla :-)

• načítám...
  • Citovat