Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vám tu taky dám svoje bříško… zepředu 21+1 a nahoře mám 8 kg ![]()
A nad těma penězma jsem se už tolik navztekala, že to vzdávám…na porodné nedosáhneme ani náhodou, je to hnus… ![]()
Jo přesně jak říkáš. My nemít tatínka, tak si mě užijí mí rodiče a mimi také nebude mít vše co si zamane a hlavně ne kroužky a sportovní využití
Prostě tatínek je potřeba ![]()
Jůů masáže
Ale to asi neděláš v Praze viď? Jinak nerozčiluji se jen mě to prostě trošku žere. ![]()
DaiquiriQ píše:
A nad těma penězma jsem se už tolik navztekala, že to vzdávám…na porodné nedosáhneme ani náhodou, je to hnus…
Přesně porodné, je zapomenuto.Můžeme makat sebe víc, tím máme snad menší nárok? platíme daně a nejsme na pracáku. Proto nic nedostaneme - spravedlivé že?
Ale kráásné bříško ![]()
Smigii píše:
Jo přesně jak říkáš. My nemít tatínka, tak si mě užijí mí rodiče a mimi také nebude mít vše co si zamane a hlavně ne kroužky a sportovní využitíProstě tatínek je potřeba
Jůů masážeAle to asi neděláš v Praze viď? Jinak nerozčiluji se jen mě to prostě trošku žere.
masáže dělám v Praze:)dělám v jednom salonu manuálku lymfodrenáž,anticelulitidovou,zábaly,masáž lift obličeje,komplexku hlavy a právě to IPL.zastávka před Holešovickou tržnicí,hnedka u tramvaje ![]()
Smigii píše:DaiquiriQ píše:Přesně porodné, je zapomenuto.Můžeme makat sebe víc, tím máme snad menší nárok? platíme daně a nejsme na pracáku. Proto nic nedostaneme - spravedlivé že?
A nad těma penězma jsem se už tolik navztekala, že to vzdávám…na porodné nedosáhneme ani náhodou, je to hnus…
Ale kráásné bříško
opravdu spravedlivé!!!! ![]()
teď jsem byla na Echu srdíčka a úžasné…fakt…jsem ho viděla celé krásné velké…mám ohromnou radost… ![]()
Myslím že s těma penězma ste to vystihly dokonale.. Ještě že máme tatínky(přítele či manžela) pže bez nich bychom asi ty miminka sice ani neměli ale neměli ani co do pusy v době mateřské.. no nevzrušuju se už..
Jinak dejte si do podpisu holky ty metříky.. aspon člověk vidí v jakém jste týdnu..
je to dobré na orientaci ![]()
Terezska píše:
Myslím že s těma penězma ste to vystihly dokonale.. Ještě že máme tatínky(přítele či manžela) pže bez nich bychom asi ty miminka sice ani neměli ale neměli ani co do pusy v době mateřské.. no nevzrušuju se už..Jinak dejte si do podpisu holky ty metříky.. aspon člověk vidí v jakém jste týdnu..
je to dobré na orientaci
já nevím,jak se ten metřík dělá ![]()
DaiquiriQ píše:teď jsem byla na Echu srdíčka a úžasné…fakt…jsem ho viděla celé krásné velké…mám ohromnou radost…
to věřím
takový hezký zážitek jsem si nesla z prvotrimestrálního screeningu,z ultrazvuku ![]()
Terezska píše:
Myslím že s těma penězma ste to vystihly dokonale.. Ještě že máme tatínky(přítele či manžela) pže bez nich bychom asi ty miminka sice ani neměli ale neměli ani co do pusy v době mateřské.. no nevzrušuju se už..Jinak dejte si do podpisu holky ty metříky.. aspon člověk vidí v jakém jste týdnu..
je to dobré na orientaci
Prosím o popisek jak se dostat do tabulky metříků ![]()
Návod na výrobu metříku
PRO TĚHULKY
Vyberte si jednu ze stránek:
http://lilypie.com/…aby_days.php
http://tickerfactory.com/…designer.php?…
http://tickers.baby-gaga.com
(Zadáte termín porodu nebo datum poslední menstruace (ne obojí), zaškrnete jeden z metříků,
ikonku miminka a odsouhlasíte. Vytvoří se Vám textový formát,
který musíte zkopírovat na svůj účet na Emiminu. Návod dole.)
METŘÍK ZOBRAZENÝ V DISKUZI
Najedete si na libovolnou diskuzi na emiminu a nad ní je bílá řádka, kde kliknete na /Nastavení/
a tam zkopírujete do /Podpis/ metřík ve tvaru:
Zatrhnete /Vždy připojit můj podpis/
a dáte ODESLAT.
Tak zkuste holky ![]()