Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
luciblank1 píše:buterrfly píše:myslím si že na škodu to není neboj do konce jsou ještě 3měs a to skáče hodně ale máš zase výhodu nebudeš ít tak velký dilema jak to shoditluciblank1 píše:super! no jo ja jsem totiz ze zacatku hubla az ted jsem teda zacla trosku pribyvat,ale snad to neni na skodubuterrfly píše:luciblank1 píše:Dekuji ale ve skutecnosti je malinke…mam jen kilo nahorebuterrfly píše:
Pridavam sve brisko jsem v 6.mes. tedy 22+4tt![]()
tak to je super jen kilčo to smekám
moooc krásné![]()
jo to mas asi prevdu,bude to lepsi v tomhle ohledu a co ty jak jsi na tom s pribivanim?
![]()
buterrfly píše:luciblank1 píše:jo to mas asi prevdu,bude to lepsi v tomhle ohledu a co ty jak jsi na tom s pribivanim?buterrfly píše:myslím si že na škodu to není neboj do konce jsou ještě 3měs a to skáče hodně ale máš zase výhodu nebudeš ít tak velký dilema jak to shoditluciblank1 píše:super! no jo ja jsem totiz ze zacatku hubla az ted jsem teda zacla trosku pribyvat,ale snad to neni na skodubuterrfly píše:luciblank1 píše:Dekuji ale ve skutecnosti je malinke…mam jen kilo nahorebuterrfly píše:
Pridavam sve brisko jsem v 6.mes. tedy 22+4tt![]()
tak to je super jen kilčo to smekám
moooc krásné![]()
![]()
no já zatím nevím uvidím ted na kontrole
ale zatím si myslím že jsem furt na stejno ani kilčo na víc
ale vím že to příjde ![]()
Ahojky, já dnes byla na cvičení a potkala jsem tam holčinu,s kterou jsem se potkala tam poprvé a naposled asi před 10 týdny…a tak jsem v šatně stála a říkám jí..hm…takové pěkné bříško a já pořád nic, jen jak tlusťoška jsem. A ona, nooo v tom 6-7 měsíci to začne počkejte. Kočanda je dnes ve 37 já téměř v 30 a už jí bříško nezávidim. Sama už mám a roste ze dne na den ![]()
Terezska píše:
tak at je všem lépe a žádné špatné zkušenosti!Já bříško pořád nic
Dole pět kilo od začátku těhotenství.. začínám být už neštastná…
Také jsem na začátku hubla.Zvracela sem každý den alespon 5krát..Začala sem přibírat na váze až kolem 6.měsíce… ![]()
Já nebliju ani.. no jak vidím ty bříška tak mi to kolikrát příjde líto..Ale tak snad se dočkám ![]()
Ahoj,mě je od začátku fajn,žádné zvracení prostě nic,jsem 19+5tt a tady je mé bříško.....
je holky moc krasne briska
a dekuji za prispevky o vaze.jsem rada mezi vami je to tu fajn ![]()
buterrfly píše:
jeste jedna z boku no mam asi nejmensi z vas
neboj,však bříško poroste ![]()
Gábina 1 píše:buterrfly píše:neboj,však bříško poroste
jeste jedna z boku no mam asi nejmensi z vas
je dekuji za podporu tesim se snad jo…vzdycky po tydnu sem dam novou fotecku…
![]()
buterrfly píše:Gábina 1 píše:je dekuji za podporu tesim se snad jo…vzdycky po tydnu sem dam novou fotecku…buterrfly píše:neboj,však bříško poroste
jeste jedna z boku no mam asi nejmensi z vas![]()
a v kolikátem jsi???já jsem si založila v pc album a ukládám si fotky abych viděla jak mi hezky roste bříško
Gábina 1 píše:buterrfly píše:a v kolikátem jsi???já jsem si založila v pc album a ukládám si fotky abych viděla jak mi hezky roste bříškoGábina 1 píše:je dekuji za podporu tesim se snad jo…vzdycky po tydnu sem dam novou fotecku…buterrfly píše:neboj,však bříško poroste
jeste jedna z boku no mam asi nejmensi z vas![]()
jsem v 6.mes tedy 22+4tt ![]()