Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
9.1.11 15:06
ErikaW píše:
Můj pupík: 13+0, váha: - 2kg :dance:
A čekáme druhé. V prvním těhu jsem měla bříško menší :mrgreen:

moc pěkné jsem teprve cca v 5tt potvrdí mi to teď ve čtvrtek a taky mi příjde že je to na mě znát víc než při prvním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 16:58

Eriko, teda dvě kila dole a takovej pupík, to je pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
9.1.11 18:55

Mě připadne, že jsem nabrala min. 5kg :mrgreen:
Ale je mě od 5. tt dost špatně :-x . Ale už se to pomalu zlepšuje. No, ještě, aby ne, když už zítra začínáme 14tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
9.1.11 19:37

nevolnosti brzy přejdou je to jen určitě období, ikdyž nechci tě moc strašit znám jednu známou která si to protrpěla až do porodu a také na porodním sále jí manžel musel dones kyblík a vytrpěla si to celkem 2× ale myslím si že jsou to jen výjmečné případy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.1.11 20:39

U mě nevolnosti zmizely na 13tt , určitě bude brzo dobře, jen malé procento žen trpí až dokonce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
9.1.11 21:01

naprostá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.1.11 23:59

32 týden.. 12kg nahoře…Mám 76kg :cert: :andel:
Od konce druhého měsíce jen samé každodenní zvracení až do konce 5.a i ted občas zvracím..Jinak pálení žáhy a slabost.. :) A ty kopance do žeber! ajaj :) jen se těším až bude mezi námi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 07:51

krásná bříška přibyla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 07:54

ještě jednu přidám..teď 13 plus 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 08:20

Lesi- moc pěkné bříško pomaličku se nám zakulacujeeš :-) je moc pěkné a za pár týdnu ani neříkám -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 09:11
luciblank1 píše:
Lesi- moc pěkné bříško pomaličku se nám zakulacujeeš :-) je moc pěkné a za pár týdnu ani neříkám -)

Děkuji,Luciblanko:-)I přítel říká,že mu přijde,že je den ode dne větší..Nicméně největší je samozřejmě večer..ráno si dojdu na záchod a pak je mírně menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 09:12
luciblank1 píše:
Lesi- moc pěkné bříško pomaličku se nám zakulacujeeš :-) je moc pěkné a za pár týdnu ani neříkám -)

teď ve čtvrtek jdeš na gyndu,viď..tak držím pěsti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 09:18
Lesí píše:
luciblank1 píše:
teď ve čtvrtek jdeš na gyndu,viď..tak držím pěsti :pankac:

JJ přesně tak, sama nevím co bude ale snad bude vše ok, je to už moje druhé těhotenství ale připadám si jako by bylo první :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 09:21
Děkuji,Luciblanko:-)I přítel říká,že mu přijde,že je den ode dne větší..Nicméně největší je samozřejmě večer..ráno si dojdu na záchod a pak je mírně menší :lol:

No to buď na jednu stránku ráda, já jsem někde na počátku a jsem jak nafouknutý balon vypadám jako bych byla někde ve 3měs něco mi zůstalo po malým no ještě se necítím ve své kůži :-) ale časem to bude lepší jak poroste bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 09:53

Já jsem byla taky nafouknutá od začátku..tedy do sedmého týndne jsem hubla,ale pak se mi nafoukl pupík a už zůstal.A je ti i špatně?To mě trápilo..sice jsem nezvracela,ale celodenní pocit nablití :poblion: a únava nehorázná..teď je mi už o hodně lépe a i to líp zvládám v práci..Kolik je tvému prvnímu dítku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí