Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ErikaW píše:
Můj pupík: 13+0, váha: - 2kg
A čekáme druhé. V prvním těhu jsem měla bříško menší
moc pěkné jsem teprve cca v 5tt potvrdí mi to teď ve čtvrtek a taky mi příjde že je to na mě znát víc než při prvním
Mě připadne, že jsem nabrala min. 5kg ![]()
Ale je mě od 5. tt dost špatně
. Ale už se to pomalu zlepšuje. No, ještě, aby ne, když už zítra začínáme 14tt.
nevolnosti brzy přejdou je to jen určitě období, ikdyž nechci tě moc strašit znám jednu známou která si to protrpěla až do porodu a také na porodním sále jí manžel musel dones kyblík a vytrpěla si to celkem 2× ale myslím si že jsou to jen výjmečné případy ![]()
U mě nevolnosti zmizely na 13tt , určitě bude brzo dobře, jen malé procento žen trpí až dokonce ![]()
32 týden.. 12kg nahoře…Mám 76kg
![]()
Od konce druhého měsíce jen samé každodenní zvracení až do konce 5.a i ted občas zvracím..Jinak pálení žáhy a slabost..
A ty kopance do žeber! ajaj
jen se těším až bude mezi námi ![]()
Lesi- moc pěkné bříško pomaličku se nám zakulacujeeš
je moc pěkné a za pár týdnu ani neříkám -)
luciblank1 píše:
Lesi- moc pěkné bříško pomaličku se nám zakulacujeešje moc pěkné a za pár týdnu ani neříkám -)
Děkuji,Luciblanko:-)I přítel říká,že mu přijde,že je den ode dne větší..Nicméně největší je samozřejmě večer..ráno si dojdu na záchod a pak je mírně menší ![]()
luciblank1 píše:
Lesi- moc pěkné bříško pomaličku se nám zakulacujeešje moc pěkné a za pár týdnu ani neříkám -)
teď ve čtvrtek jdeš na gyndu,viď..tak držím pěsti ![]()
Lesí píše:luciblank1 píše:teď ve čtvrtek jdeš na gyndu,viď..tak držím pěsti
JJ přesně tak, sama nevím co bude ale snad bude vše ok, je to už moje druhé těhotenství ale připadám si jako by bylo první ![]()
No to buď na jednu stránku ráda, já jsem někde na počátku a jsem jak nafouknutý balon vypadám jako bych byla někde ve 3měs něco mi zůstalo po malým no ještě se necítím ve své kůži
ale časem to bude lepší jak poroste bříško ![]()
Já jsem byla taky nafouknutá od začátku..tedy do sedmého týndne jsem hubla,ale pak se mi nafoukl pupík a už zůstal.A je ti i špatně?To mě trápilo..sice jsem nezvracela,ale celodenní pocit nablití
a únava nehorázná..teď je mi už o hodně lépe a i to líp zvládám v práci..Kolik je tvému prvnímu dítku?