Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pekulína
10.1.11 10:00

tak tady je moje bříško 21+0

• Citovat
  • Upravit
3113
10.1.11 10:00

:huban: :mavam: 18+2 a kope ostošetst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 10:08
Lesí píše:
Já jsem byla taky nafouknutá od začátku..tedy do sedmého týndne jsem hubla,ale pak se mi nafoukl pupík a už zůstal.A je ti i špatně?To mě trápilo..sice jsem nezvracela,ale celodenní pocit nablití :poblion: a únava nehorázná..teď je mi už o hodně lépe a i to líp zvládám v práci..Kolik je tvému prvnímu dítku?

No popravdě furt je mi na :poblion: bolí mě pořád žaludek no síla jak jsem na počátku zjistila že mám // mohla jsem do sebe narvat cokoli ale teď naprostá nechuť k jídlu ale zatím to zvládám dobře :-)

Jinak Adámkovi je 3,5roku a v dubnu 3.4 oslavíme 4ročky takže si porod zopakuju po dlouhých 4letech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 10:23
luciblank1 píše:
Lesí píše:
Já jsem byla taky nafouknutá od začátku..tedy do sedmého týndne jsem hubla,ale pak se mi nafoukl pupík a už zůstal.A je ti i špatně?To mě trápilo..sice jsem nezvracela,ale celodenní pocit nablití :poblion: a únava nehorázná..teď je mi už o hodně lépe a i to líp zvládám v práci..Kolik je tvému prvnímu dítku?

No popravdě furt je mi na :poblion: bolí mě pořád žaludek no síla jak jsem na počátku zjistila že mám // mohla jsem do sebe narvat cokoli ale teď naprostá nechuť k jídlu ale zatím to zvládám dobře :-)

Jinak Adámkovi je 3,5roku a v dubnu 3.4 oslavíme 4ročky takže si porod zopakuju po dlouhých 4letech :-D

A jaký byl tvůj první porod? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 10:23

a děkuji za další ukázku bříšek :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 11:02

Lesi:
první porod nestěžuju si ale byl docela dlouhý trošku přiblížím ale asi z toho bude román :lol:

Už jsem pár dní přenášela a hrozilo mi vyvolání porodu měla jsem mít ten den D nástup do porodnice, ale malej jako by se lekl :lol:

Ráno ve 3hodiny 3.4.2007 mi praskla plodová voda prvně jsem to nepoznala v noci jsem se vzbudila normálně na WC to už lítáš skoro furt… :lol: Pak jsem se vrátila zpět k manžovi do postele a že budu pokračovat ve spaní a ono nicc byl to pocit že čůrám tak mi to nedalo a šla jsem zpět na WC říkám si že by plodovka?? Ale ta má mít určitou barvu jak jsem už z toho byla vytočená šla jsem do koupelny a vzala si hnědý ručník a normálně se do něj utřela… A díky tomu jsem zjistila že je čas vyrazit do porodnice…

V porodnici jsem měla příjem ve 3:30 a hned jsem byla vyšetřená malého mě natočili jestli je vše v pořádku a pak mě uložili do postele tzv.hekárna ale příjemný pokoj kde jsem byla jen já sama a přes zeď druhá maminka

Proběhla řada vyšetření ještě i UZ jelikož jsme nevěděli jak je mimi velké jestli to půjde spontálním porodem nebo císařem-zanedbal to můj lékař tohle jsem měla postoupit ještě před porodem!! Ale dnes už je to jedno…taky jsem lékaře vyměnila…

Pak další vyšetření jak jsem otevřená a pod a to jsem nebyla skoro vůbec a bolesti pomalinku přicházely k sobě ale dalo se to zvládnout…dostala jsem čípek na urychlení a nic…

Pak za mnou přišel pan primář v té době začínaly epidurální anastezié tak jsem jí teda podstoupila je to ro lepší průběh porodu a necítíš tolik kontrakce a bolesti… Pak jsem si nechala dát YAL-místo klistýru …to ti předepíše i doktor…je tohrazené pojišťovnou…

a pak mě převedly na porodní sál kvůli tej anasteizii a taky jsem dostala kapačky kvůli streptkokovi co jsem měla v pochvě to se dělají testy v posledním trimestru pár týdnů před porodem je to kvůli tomu aby mimi neonemocnělo nějakou chorobou…v dnešní době dost nebezpečné…¨

Rodila jsem opravdu dost dlouho malej si dával na čas a rodila jsem dlouhých 16,5hod ale neřvala jsem nic takového spíše se sestřičky divily co jsem za případ já vyprávěla i vtipy takový případ nezažili za dobu co pracují

malej vykoukl na svět v 18:35 vážil 3550g a měřil 50cm
Ráda na porod vzpomínám úžasné a každý se mě ptal ty se porodu nebojíš?? Já na to ne však lékaři mi už pomohou proto tam jsou a je to přirozené každá žena porodí…

tak asi takhle probíhal můj porod :-) trošku delší text ale snad vyčerpávající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 11:09
luciblank1 píše:
Lesi:
první porod nestěžuju si ale byl docela dlouhý trošku přiblížím ale asi z toho bude román :lol:

Už jsem pár dní přenášela a hrozilo mi vyvolání porodu měla jsem mít ten den D nástup do porodnice, ale malej jako by se lekl :lol:

Ráno ve 3hodiny 3.4.2007 mi praskla plodová voda prvně jsem to nepoznala v noci jsem se vzbudila normálně na WC to už lítáš skoro furt… :lol: Pak jsem se vrátila zpět k manžovi do postele a že budu pokračovat ve spaní a ono nicc byl to pocit že čůrám tak mi to nedalo a šla jsem zpět na WC říkám si že by plodovka?? Ale ta má mít určitou barvu jak jsem už z toho byla vytočená šla jsem do koupelny a vzala si hnědý ručník a normálně se do něj utřela… A díky tomu jsem zjistila že je čas vyrazit do porodnice…

V porodnici jsem měla příjem ve 3:30 a hned jsem byla vyšetřená malého mě natočili jestli je vše v pořádku a pak mě uložili do postele tzv.hekárna ale příjemný pokoj kde jsem byla jen já sama a přes zeď druhá maminka

Proběhla řada vyšetření ještě i UZ jelikož jsme nevěděli jak je mimi velké jestli to půjde spontálním porodem nebo císařem-zanedbal to můj lékař tohle jsem měla postoupit ještě před porodem!! Ale dnes už je to jedno…taky jsem lékaře vyměnila…

Pak další vyšetření jak jsem otevřená a pod a to jsem nebyla skoro vůbec a bolesti pomalinku přicházely k sobě ale dalo se to zvládnout…dostala jsem čípek na urychlení a nic…

Pak za mnou přišel pan primář v té době začínaly epidurální anastezié tak jsem jí teda podstoupila je to ro lepší průběh porodu a necítíš tolik kontrakce a bolesti… Pak jsem si nechala dát YAL-místo klistýru …to ti předepíše i doktor…je tohrazené pojišťovnou…

a pak mě převedly na porodní sál kvůli tej anasteizii a taky jsem dostala kapačky kvůli streptkokovi co jsem měla v pochvě to se dělají testy v posledním trimestru pár týdnů před porodem je to kvůli tomu aby mimi neonemocnělo nějakou chorobou…v dnešní době dost nebezpečné…¨

Rodila jsem opravdu dost dlouho malej si dával na čas a rodila jsem dlouhých 16,5hod ale neřvala jsem nic takového spíše se sestřičky divily co jsem za případ já vyprávěla i vtipy takový případ nezažili za dobu co pracují

malej vykoukl na svět v 18:35 vážil 3550g a měřil 50cm
Ráda na porod vzpomínám úžasné a každý se mě ptal ty se porodu nebojíš?? Já na to ne však lékaři mi už pomohou proto tam jsou a je to přirozené každá žena porodí…

tak asi takhle probíhal můj porod :-) trošku delší text ale snad vyčerpávající…
:palec: týjooo…jsi statečná..rsp..každá maminka,co to má za sebou je pro mě statečná!!!Já se toho fakt bojim..a to jsem na začátku..jak se asi budu bát v posledním měsíci :cry: A to jsem poměrně na bolest zvyklá(nějaké operace a nemoce už jsem si prošla)nicméně toto bude asi vévodit :mrgreen: :-? Epidurál si taky dám!!!!Doufám,že na Bulovce není moc drahý..a že jsou tam dobří anesteziologové..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 11:12

Lesi: tímhle se teď nestresuj nemá to smysl je to ještě poměrně daleko ještě ě čeká fůra testu a věř mi ty jsou taky dost na nervy a budeš mít obavy aby vše dopadlo dobře např. tě čekají triple testy a mě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 11:31
luciblank1 píše:
Lesi: tímhle se teď nestresuj nemá to smysl je to ještě poměrně daleko ještě ě čeká fůra testu a věř mi ty jsou taky dost na nervy a budeš mít obavy aby vše dopadlo dobře např. tě čekají triple testy a mě taky

No tak to ani nemluvim…o strachu během těhotenství..do 12 týdne,abych nepotratila,či neměla zamlklé,pak minulý týden prvotrimestrální screening!!!To jsem měla srajdu z nervů..díky bohu dopadl dobře!!mám riziko VVV 1:8600,takže závěr..negativní-hurá :dance: 23.1 jdu na integraci k tripplům,tak doufám,že to bude též ok..trochu mě uklidňuje,že ten screening byl dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 12:18

Lessi tak to doufám že vše bude ok jako doposud člověk se někdy zbytečně nervuje a dopadne to dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.1.11 12:48

34 tt + nějaký ten den

tak taky jedna čerstvá fotečka :)z dneška( dnes nemám fakt co dělat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.1.11 12:52

mám jen obavu, že vždycky když se takhle vyfotím, tak bylo pravidlem že dvou týdnů mě už vezli do porodnice, tak snad ještě néééé. Jinak u obou holek jak jsem srovnávala to samý jako u téhle třetí, momentálně 5,5 kg od původní váhy :roll: . drobvečky bohužel nerodím i když to tak vypadá :kytka: :mrgreen: co břicho, to jen dítě samo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.1.11 12:56

Lesí to znám moc dobře. Celý první trimestr jsem se strachovala, abych nepotratila, aby nás zase nepotkalo zamlklé těhu a do toho jsem v práci nevěděla, kde mi hlava stojí. Jen stres, stres, stres a příšerná únava. Po 12.týdnu jsem si konečně odfrkla a přišla bouračka na dálnici a skoro týdenní ležení v porodnici pro hrozící potrat a odlučování placenty díky hematomu na placentě. Takže zase jen obavy a čekání, zda to prcek v bříšku zvládne. Nechali jsme si tam udělat i kombinovaný NT screening a výsledků jsme se dočkali až minulý týden, kdy se je uráčili konečně z Brna z nemocnice poslat mému lékaři. Vyšly nám ale krásně 1:14000, tak jsem si oddychla a teď si to těhotenství teprve užívám. Na trippl testy nejdeme a čeká nás už jen velký UTZ. A díky bohu za to, že mám rizikové a sedím doma. Protože lítat ještě do práce, tak si to těhotenství neužiju vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.1.11 12:58
Lowel píše:
mám jen obavu, že vždycky když se takhle vyfotím, tak bylo pravidlem že dvou týdnů mě už vezli do porodnice, tak snad ještě néééé. Jinak u obou holek jak jsem srovnávala to samý jako u téhle třetí, momentálně 5,5 kg od původní váhy :roll: . drobvečky bohužel nerodím i když to tak vypadá :kytka: :mrgreen: co břicho, to jen dítě samo :oops:

Lowel v 34 + něco jen +5,5kg? To je paráda, to by se mi taky líbilo. :palec: Zatím mám dodneška +1kg, tak se mi to třeba taky podaří. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.1.11 13:04

jo holka, pan primář moc nadšený bohužel není, dítka jsou poněkud veliká na mou velikost, takže to chudák hlídá nejen s váhou, ale i s velikostí, u první to neuhlídali, a byly komplikace, druhá musela mezi 37-38 tt ven - 3200-50 cm, mám velikého chlapa a já jen 156 cm, takže trochu problém, ta třetí se zatím drží v normě, až na tu přibranou váhu, teda mojí :wink: , ještě musíme vydržet aspoň do toho 37-38 týdne i v práci a pak si prý můžu rodit kdy chci :mrgreen: , už se těším až bude holka venku, tlačí mi chudák na žaludek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí