Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
10.1.11 13:06

gabi jinak držím palce ať máš těhu pohodičku :palec: , na váhu kašli, já sice nemám co shazovat, ale prý to pak jde samo od sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 13:22
gabi.design píše:
Lesí to znám moc dobře. Celý první trimestr jsem se strachovala, abych nepotratila, aby nás zase nepotkalo zamlklé těhu a do toho jsem v práci nevěděla, kde mi hlava stojí. Jen stres, stres, stres a příšerná únava. Po 12.týdnu jsem si konečně odfrkla a přišla bouračka na dálnici a skoro týdenní ležení v porodnici pro hrozící potrat a odlučování placenty díky hematomu na placentě. Takže zase jen obavy a čekání, zda to prcek v bříšku zvládne. Nechali jsme si tam udělat i kombinovaný NT screening a výsledků jsme se dočkali až minulý týden, kdy se je uráčili konečně z Brna z nemocnice poslat mému lékaři. Vyšly nám ale krásně 1:14000, tak jsem si oddychla a teď si to těhotenství teprve užívám. Na trippl testy nejdeme a čeká nás už jen velký UTZ. A díky bohu za to, že mám rizikové a sedím doma. Protože lítat ještě do práce, tak si to těhotenství neužiju vůbec.

Tak to jsi se,chudáku,musela pěkně stresovat,díky té bouračce:-((Ještě že to dobře dopadlo :-D Já bych na tu integraci k tripplům taky nejraději nešla..pani doktorka,co mi to dělala,říkala,že svoje pacientky po dobrém prvotrimestrálním na tripply už neposílá,ale že jejich primářka si to vyžaduje(pže z tripplů majípeníze)no,já jsem řekla,že půjdu…ale bojim se,že mi vyjdou špatně…někde píšou,že prvotrimestrální screening neodhalí rozštěpové vady a tripply ano a těch rozštěpů se bojím,pže mám mutaci srážlivosti krve a ta to může způsobovat..tak já nevím jak to je,ale každopádně jsem ráda,že na tom prvotrim. jsem byla..alespoň něco vyloučeno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 13:27

a já do práce chodím,ač mám vždy po obědě totální útlum a strašnou chuť se natáhnout..ale jinak musím,kvůli penězům a taky bych to doma asi nevydržela..bavil by mě a vyhovoval teď poloviční úvazek,nebo nějaký zkrácený..jenže jak říkám..peníze..snažím se vydělat co se dá,výdajů bude hodně,ještě rekonstuujeme kuchyň..no uf…Kdybych musela na riziko,tak by se nedalo nic dělat,byla bych poslušným pacientem.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 13:29
luciblank1 píše:
Lessi tak to doufám že vše bude ok jako doposud člověk se někdy zbytečně nervuje a dopadne to dobře :-)

Tobě přeji to samé :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.1.11 13:37

Pridavam dalsi fotecku 20tyden a +6,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 13:38
Monny89 píše:

nádherný pupíček :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.1.11 13:55

a tady je dnesni foto 21tyden - 6mesic zaciname :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.1.11 13:57
Lesí píše:
Monny89 píše:
nádherný pupíček :jazyk:

Lesi, dekuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
10.1.11 14:03

Ahoj holky muzu pridat sve brisko…tesi me kata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 14:17
Lesí píše:
luciblank1 píše:
Lessi tak to doufám že vše bude ok jako doposud člověk se někdy zbytečně nervuje a dopadne to dobře :-)

děkuji budu průběžně informovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 14:45
buterrfly píše:
Ahoj holky muzu pridat sve brisko…tesi me kata :-D

jasně..pupíček sem :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 14:47
luciblank1 píše:
Lesí píše:
luciblank1 píše:

určitě!!!informuj!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 14:49
Lesí píše:
luciblank1 píše:
Lesí píše:
luciblank1 píše:

budu budu .-) ted mi je fakticky zle ležím jak mátoha a zase je mi na :poblion: no jsem zvědavá jak to ustojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.11 15:03
luciblank1 píše:
Lesí píše:
luciblank1 píše:
Lesí píše:
luciblank1 píše:
budu budu .-) ted mi je fakticky zle ležím jak mátoha a zase je mi na :poblion: no jsem zvědavá jak to ustojím…

to jsou otřesné ty začátky..já jsem si připadala jako po kocovině..bohužel každý den :zed: zkoušela jsem taky ty lízátka z lékárny,ty mi dělaly docela dobře a mátový čaj..ale stejně jsem furt otevírala všude okna a prodýchávala:-))a to ještě dělám na gastroenterologii a tady lidi běžně :poblion: při gastroskopiích a jsou tu různé pachy..spíš puchy a to bylo moooc těžké to ustát..abych se k nim nepřidala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.1.11 15:09

Lassi: tak to dělat to co ty tak to neustojím a :poblion: dovedlejšího kýblu, nevím asi mi nesedl ten chleba co jsem si dala furt se mi to vrací blééé ty začátky jsou otřesné furt by člověk jen :poblion: u malýho jsem tohle nezažila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí