Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mažu krémem Babylove z DMka a je vynikající i po holení na intimní partie
. Olejíček mám taky a zatím jsem ho nepoužila, nesnáším mastnotu, tak tohle není zrovna moje gusto a uvidím, jestli ho vůbec použiju.
Holky já taky mastnostu nemám ráda, ale pro ten nepopraskaný pupík udělám všechno
…každopádně ho olejem mažu jen večer, přes den si tím nechci ničit oblečení ![]()
já jsem taky mazala olejem večer, ale ráda se po sprše hned oblíknu do pyžamka a s tim olejem jsem nemohla, ale ten krém je taky supeer ![]()
30 tt
a nahoře mám 15 kg
ale zřejmě velká část je voda, měla jsem s tím vždycky problém..
Ahoj holky, vy teda mate pekne pupicky!vsetky ich mate tak hezky vytvarovane, ja som teraz v 17 tt, tretie tehu a uz citim jak sa mi zaoblievaju okrem brucha zase aj boky
a rozsirujem sa a rozsirujem a rastiem a rastiem zo dna na den..tak pridavam fotecku z 37 tt druhe tehotenstvo
Ahojki taky přidávám prcek 23tt ted uz jsem 28tt fotku zatím žádnou nemám ![]()
werryjane píše:
30 tta nahoře mám 15 kg
A kde prosim tě máš těch 15kg??? Přijdes mi hubeňounká, jen to bříško a ani to mi nepřijde velké ![]()
werryjane píše:
30 tta nahoře mám 15 kg
to je malý bříško na to že máš 15 kg nahoře
nebo se mi to zdá?
smajlicek90 píše:werryjane píše:to je malý bříško na to že máš 15 kg nahoře
30 tta nahoře mám 15 kg
nebo se mi to zdá?
No, jako nikdo mi nevěří, že už za nějaké dva měsíce rodím a když si oblíknu kabát, tak v podstatě nejde poznat, jestli jsem těhotná nebo jsem se akorát přežrala
Kde těch 15 kg mám vůbec nevím, všichni se tomu diví, že takové číslo.. porodní asistentka nadává, že tolik jsem měla přibrat max. za celé těhotenství, jenže já jím naprosto normálně, přítel tvrdí, že bych podle něj měla jíst víc.. to bych ale asi nabrala 30 kg
ale trápí mě to, nevím, co s tím.. no, asi nic, ale..
Tak já mám bříško podobné těm vašim. Jen holčička je už 3,5 měsíce venku ![]()