Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
luciblank1 píše:
Lassi: tak to dělat to co ty tak to neustojím adovedlejšího kýblu, nevím asi mi nesedl ten chleba co jsem si dala furt se mi to vrací blééé ty začátky jsou otřesné furt by člověk jen
u malýho jsem tohle nezažila …
Lesi : vyzkouším zítra skáknu do lékárny a uvidíme co to se mnou udělá
ale možná mám doma někde mátový čajíček tak si ho asi udělám
zázvorový mám taky ale bych nevypila je sám o sobě pěkně hnusný
blééé to už bych šla rovnou ![]()
luciblank1 píše:
Lesi : vyzkouším zítra skáknu do lékárny a uvidíme co to se mnou uděláale možná mám doma někde mátový čajíček tak si ho asi udělám
zázvorový mám taky ale bych nevypila je sám o sobě pěkně hnusný
blééé to už bych šla rovnou
no,on ten zázvorový je takový ostrý..štiplavý,samotný mi taky moc nechutí..Dnes už mám padla,jedu večer poprvé na těhu cvičení
ale něco ti prozradím…radši bych si jela domů lehnout
![]()
Lesi tak já ještě na těhu cvičení nechodím je brzy
ale věřím
já jsem teď byla ve školce pro malýho a teď jsem ráda že už nikde nemusím počkej až budu chodit za klienty to budu taky ráda až dorazím domů a lehnu si ![]()
Holky děkuju, já doufám, že všechno zlé jsme si už vybrali a už bude jen pohoda.
tak at je všem lépe a žádné špatné zkušenosti!
Já bříško pořád nic
Dole pět kilo od začátku těhotenství.. začínám být už neštastná… ![]()
Holkyy, já vám to bříško tak závidím:( jdu do 5. měsíce a bříško pořád nikde:(
gabi.design píše:
Holky nezoufejte, bříško bude a né že ne.![]()
jj bude já při první těhu pomalu do 6měs nic a pak jako by mi přirostlo přes noc
buterrfly píše:
Pridavam sve brisko jsem v 6.mes. tedy 22+4tt![]()
moooc krásné ![]()
luciblank1 píše:buterrfly píše:moooc krásné
Dekuji ale ve skutecnosti je malinke…mam jen kilo nahore ![]()
buterrfly píše:luciblank1 píše:Dekuji ale ve skutecnosti je malinke…mam jen kilo nahorebuterrfly píše:
tak to je super jen kilčo to smekám
moooc krásné![]()
luciblank1 píše:buterrfly píše:luciblank1 píše:Dekuji ale ve skutecnosti je malinke…mam jen kilo nahorebuterrfly píše:
moooc krásné![]()
super! no jo ja jsem totiz ze zacatku hubla az ted jsem teda zacla trosku pribyvat,ale snad to neni na skodu ![]()
buterrfly píše:luciblank1 píše:super! no jo ja jsem totiz ze zacatku hubla az ted jsem teda zacla trosku pribyvat,ale snad to neni na skodubuterrfly píše:luciblank1 píše:Dekuji ale ve skutecnosti je malinke…mam jen kilo nahorebuterrfly píše:
moooc krásné![]()
myslím si že na škodu to není neboj do konce jsou ještě 3měs a to skáče hodně ale máš zase výhodu nebudeš ít tak velký dilema jak to shodit ![]()