Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
buterrfly píše:luciblank1 píše:presne tak jen tak dal…buterrfly píše:tobě taky krásné ránko… jj máš pravdu rozjelo se to tu dnes krásně a to je jen a jen dobře .-)luciblank1 píše:krasne rano…tak jsem to precetla a s briskama se to tady rozjelo…
přibyly zde překrásné pupíčky![]()
![]()
![]()
jj jen tak dál
![]()
já jsem 16tt a od začátku těhotenství mam dvě kila dole díky ranním nevolnostem. Jinak mam pocit že mam taky bříško velký protože normální kalhoty už nezapnu ![]()
Pettynka píše:
já jsem 16tt a od začátku těhotenství mam dvě kila dole díky ranním nevolnostem. Jinak mam pocit že mam taky bříško velký protože normální kalhoty už nezapnu
moooc pěkné bříško
![]()
luciblank1 píše:Pettynka píše:moooc pěkné bříško
já jsem 16tt a od začátku těhotenství mam dvě kila dole díky ranním nevolnostem. Jinak mam pocit že mam taky bříško velký protože normální kalhoty už nezapnu![]()
jeje to je kirasny brisko…a velky ![]()
ahoj holky
tak jak se dneska máte??Já nějak znaveně..v práci mi to neutíká,je toho hodně a chce se mi spát..
včera jsem byla na prvním těhu cvíču..bylo to moc příjemné protažení a měla jsem tam nejmenší bříško..ještě s jednou maminkou,ta byla v 16tém a jinak tam byly řádné pupíky:-))
Lesí píše:
ahoj holkytak jak se dneska máte??Já nějak znaveně..v práci mi to neutíká,je toho hodně a chce se mi spát..
dneska to jde je mi jak včera po ránu ani jídlo nepomohlo furt na
ale dá se to ještě taky polehávám a dělám si databázi klientů takže asi tak ale nezávidím ti to
Tak já mám 15+6 a již máme 15cm
Jinak já jsem přibrala 4kg ![]()
luciblank1 píše:Lesí píše:
ahoj holkytak jak se dneska máte??Já nějak znaveně..v práci mi to neutíká,je toho hodně a chce se mi spát..
dneska to jde je mi jak včera po ránu ani jídlo nepomohlo furt na
ale dá se to ještě taky polehávám a dělám si databázi klientů takže asi tak ale nezávidím ti to [/cita
kočko,ty lízátka si kup:-)Pracuješ tedy z domova?
Smigii píše:
Jinak já jsem přibrala 4kg
Kaci, krasne se kulatis ![]()
kočko,kup si ty lízátka!!!To ti fakt nrzávidim,to jsou stavy naprd..
Smigii píše:
to je moc pěkný pupík ![]()
ahoj holky, bříško vám sem ještě dávat nebudu, páč byste nic neviděli
všici mi tvrdí že vypadám jen nafoukle
(prej se mám vyprdět a bude to dobré - hlasají kamarádi, kteří nevědí že jsem těhotná
)
jinak až mi vykoukne tak samozřejmě fotečku vložím
jedná se o mé první těhu, takže čekám bříško v tom 6.měsíci… ale byla jsem už na těhu cvičení včera a nejenom že jsem tam byla nejmladší jak věkem tak i těhotenstvím ale i absolutně bez bříška a to tam byla paní také ve 13.týdnu a měla teda už pořádný pupík, že jsem jí ho až záviděla
máte krásná bříška a už chci taky takový !!!! ![]()
Monny89 píše:Smigii píše:Kaci, krasne se kulatis
Děkuji - no tobě to taky kráásně roste ![]()