Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
werryjane píše:smajlicek90 píše:No, jako nikdo mi nevěří, že už za nějaké dva měsíce rodím a když si oblíknu kabát, tak v podstatě nejde poznat, jestli jsem těhotná nebo jsem se akorát přežralawerryjane píše:to je malý bříško na to že máš 15 kg nahoře
30 tta nahoře mám 15 kg
ale zřejmě velká část je voda, měla jsem s tím vždycky problém..
nebo se mi to zdá?
![]()
Kde těch 15 kg mám vůbec nevím, všichni se tomu diví, že takové číslo.. porodní asistentka nadává, že tolik jsem měla přibrat max. za celé těhotenství, jenže já jím naprosto normálně, přítel tvrdí, že bych podle něj měla jíst víc.. to bych ale asi nabrala 30 kg
![]()
ale trápí mě to, nevím, co s tím.. no, asi nic, ale..
tak hlavně aby to byla jenom voda abys to shodila hned dolu ale opravdu máš menší bříško než já a to jsem teprve v šestym ![]()
ahoj holky skvělá diskuse, zatím nepřikládám zádnou fotečku pupíku, protože jsem úplně na počátku a zatím nic nejde vidět
mám jen bříško co mi zůstalo po prvním synovi tak kdo ví kdy to na mne bude znát
ale hned první náznak vyfotím a uveřejním ![]()
Ahoj holky..
krásné bříška a celkem závidím..
My jsme 13+4 a zatím sem tak akorát zhubla 4 kila co sem těhotná.. mám sice mírnou nadváhu ale v normě nic hrůzostrašného a bříško pořád žádné..
Ale ty vaše jsou moc pěkná.. ![]()
a ve 32 tt........ ![]()
jsem zvědavá kam až to půjde......mám nahoře 9,5 kg ![]()
7.měsíc a pak už nemám, byla jsem do konce těhu v nemocnici.
Krásně jsem si zavzpomínala na svoje břiška a s dovolenim se přidam i když je to už minulost
Den pred porodem ![]()
A druhé dítko! Asi tyden před porodem…
A hlavně přejí všem těhulkám hezký, přirozený porod!
At' je pro vás tim nejkrásněšim životnim zážitkem!
Můj pupík: 13+0, váha: - 2kg ![]()
A čekáme druhé. V prvním těhu jsem měla bříško menší ![]()