Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
7.1.11 08:04
Anonymní píše:
Holky vy si ze mě děláte prdel, že jo? :lol:
Já mám takový břicho a to ani nejsem těhotná!!! :zed: (Nemyslím tím těď pupíčky ve třetím trimestru ) Ale teď mě začala popadat depka, že já vlastně vypadám jako těhotná a ani nejsem (a dlouho nebudu ).. Sakra.. budu se sebou muset něco dělat, abych, až nastane ČAS a budu chtít být maminkou, se nestyděla vyfotit svoje bříško :lol:

já měla podpupík vždycky taky trochu :lol: a furt jsem ho zatahovala,zpevňovala,styděla se za něj..ted ho pěkně vypouknu s klidným svědomím :mrgreen: Jen ten kdo to neví,tak si asi říká..ta se teda přez Vánoce vyžrala :-P nicméně to asi taky :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.1.11 08:15

Lesí
já si mažu od začátku bříško 2× denně, někdy 3×, ale to jen vyjímečně, když si vzpomenu :lol: …ráno používám Elastiq krém proti striím a večer olej od Weledy…zatím teda musím zaťukat, že ani jedna strie, jsem 38+1tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.1.11 08:17

19.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.1.11 08:20

25.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.1.11 08:21

38tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 08:31
estrellita píše:
38tt :lol:

Jsi krásná maminka :potlesk: Tak to si zkusím kdyžtak dokoupit ještě něco konkrétního proti striím a k tomu budu používat ten olej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
7.1.11 08:43

ahoj, tak ja se taky pochlubim
prvni foto 14tt +4kg drivejsi nemam.
a druhe bude v den kdy mi praskla voda.
mazala jsem bricho od zacatku a stejne popraskalo a paradoxne nejvic po porodu :think:
celkem jsem pribrala 32kg a jeste dolu mi chybi dat 12 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
7.1.11 08:47
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 08:52
zizinka píše: :-)

taky pořádný pupíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
7.1.11 10:08
Lesí píše:
jůůů..holky,děkuju za vaše krásné pupíčky :srdce: …k jednomu jsem došla..ať už je pupík menší,větší,dole,či víc nahoře,je prostě krásný :potlesk: je to pro mě poprvé v životě,co se za bříško fakt nestydim a nosím ho pěkně vyfouklé,žádné zatahování(to už ani nějde)jako dřív..A mazaly jste si pupíky a čím???A jak často?Já si ho mažu jen večer kokosovým olejem..miluji jeho vůni a tuhou jakoby chladivou konzistenci,která na těle roztaje :palec:
Lesí píše:
Mamina87 píše:
tak snad se nebudete zlobit když sem dám i svůj dávný pupíček :mrgreen: byl tam prcek o velikosti 55cm a 4800g :kytka:
Tak to musel být drsný porod,ne?mimísek byl pěkný macík :wink: jsem zvědavá,jaký mimi naroste ve mě :srdce:

mimčo šlo ven císařem,jinak by mě asi roztrhalo vejpůl :mrgreen:
jinak já mazala od začátku krémem proti striím,jenže mě pak tak narostl pupek(což můžete vidět :lol: ) že to bylo na prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.1.11 10:58

Lesí já jsem mazala břicho olejem od hippu a ten krásně voní. Nepopraskalo mi břicho, ale boky :-( , ale musím se přiznat, že jsem to mazaní flinkala :oops: :oops:
tady týden před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
7.1.11 12:48

Ahojky, já taky mažu bříško olejíčkem od Hippu a žádný stiie zatím nemám a snad to tak zůstane. Moje bříško 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.11 13:30

Kdyz tady tak koukam na ty krasne pupicky, tak se musim take pochlubit :-)
Tahle fotka je asi 13tyden :srdce: a 3kila nahore

Pozn.: Fotka je spatne otocena, lezim na postely na zadech :lol: takze otocit hlavu doleva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.1.11 13:33

A tahle je 19tt +/- v den vanoc :-) A nahore mam asi cca 7kilo… Nejsem zadna modelka…
A snad mam hrosi kuzi, mazu se porad (MAMAVIT) a zatim zadne strie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.1.11 16:02

tak já jsem 22+4 a taky přidávám fotečku, chystala jsem se taky založit tuhle diskuzi ptž dost lidí mi řiká, že mám malý bříško :-( jinak mám nahoře 7 kg a mažu krémem z DM - babylove mám i ten olejíček, ale ten je na mě moc mastnej a zatim žádný strie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí