Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Holky vy si ze mě děláte prdel, že jo?
Já mám takový břicho a to ani nejsem těhotná!!!(Nemyslím tím těď pupíčky ve třetím trimestru ) Ale teď mě začala popadat depka, že já vlastně vypadám jako těhotná a ani nejsem (a dlouho nebudu ).. Sakra.. budu se sebou muset něco dělat, abych, až nastane ČAS a budu chtít být maminkou, se nestyděla vyfotit svoje bříško
já měla podpupík vždycky taky trochu
a furt jsem ho zatahovala,zpevňovala,styděla se za něj..ted ho pěkně vypouknu s klidným svědomím
Jen ten kdo to neví,tak si asi říká..ta se teda přez Vánoce vyžrala
nicméně to asi taky
![]()
Lesí
já si mažu od začátku bříško 2× denně, někdy 3×, ale to jen vyjímečně, když si vzpomenu
…ráno používám Elastiq krém proti striím a večer olej od Weledy…zatím teda musím zaťukat, že ani jedna strie, jsem 38+1tt ![]()
estrellita píše:
38tt
Jsi krásná maminka
Tak to si zkusím kdyžtak dokoupit ještě něco konkrétního proti striím a k tomu budu používat ten olej..
ahoj, tak ja se taky pochlubim
prvni foto 14tt +4kg drivejsi nemam.
a druhe bude v den kdy mi praskla voda.
mazala jsem bricho od zacatku a stejne popraskalo a paradoxne nejvic po porodu ![]()
celkem jsem pribrala 32kg a jeste dolu mi chybi dat 12 ![]()
Lesí píše:
jůůů..holky,děkuju za vaše krásné pupíčky…k jednomu jsem došla..ať už je pupík menší,větší,dole,či víc nahoře,je prostě krásný
je to pro mě poprvé v životě,co se za bříško fakt nestydim a nosím ho pěkně vyfouklé,žádné zatahování(to už ani nějde)jako dřív..A mazaly jste si pupíky a čím???A jak často?Já si ho mažu jen večer kokosovým olejem..miluji jeho vůni a tuhou jakoby chladivou konzistenci,která na těle roztaje
Lesí píše:Mamina87 píše:Tak to musel být drsný porod,ne?mimísek byl pěkný macík
tak snad se nebudete zlobit když sem dám i svůj dávný pupíčekbyl tam prcek o velikosti 55cm a 4800g
jsem zvědavá,jaký mimi naroste ve mě
mimčo šlo ven císařem,jinak by mě asi roztrhalo vejpůl ![]()
jinak já mazala od začátku krémem proti striím,jenže mě pak tak narostl pupek(což můžete vidět
) že to bylo na prd ![]()
Lesí já jsem mazala břicho olejem od hippu a ten krásně voní. Nepopraskalo mi břicho, ale boky
, ale musím se přiznat, že jsem to mazaní flinkala
![]()
tady týden před porodem.
Ahojky, já taky mažu bříško olejíčkem od Hippu a žádný stiie zatím nemám a snad to tak zůstane. Moje bříško 32tt
Kdyz tady tak koukam na ty krasne pupicky, tak se musim take pochlubit ![]()
Tahle fotka je asi 13tyden
a 3kila nahore
Pozn.: Fotka je spatne otocena, lezim na postely na zadech
takze otocit hlavu doleva ![]()
A tahle je 19tt +/- v den vanoc
A nahore mam asi cca 7kilo… Nejsem zadna modelka…
A snad mam hrosi kuzi, mazu se porad (MAMAVIT) a zatim zadne strie ![]()
tak já jsem 22+4 a taky přidávám fotečku, chystala jsem se taky založit tuhle diskuzi ptž dost lidí mi řiká, že mám malý bříško
jinak mám nahoře 7 kg a mažu krémem z DM - babylove mám i ten olejíček, ale ten je na mě moc mastnej a zatim žádný strie ![]()