Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kathula
6.1.11 22:00

A nejnovejsi ze 23 tt + 7,5 kg

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.11 22:14

Holky vy si ze mě děláte prdel, že jo? :lol:
Já mám takový břicho a to ani nejsem těhotná!!! :zed: (Nemyslím tím těď pupíčky ve třetím trimestru ) Ale teď mě začala popadat depka, že já vlastně vypadám jako těhotná a ani nejsem (a dlouho nebudu ).. Sakra.. budu se sebou muset něco dělat, abych, až nastane ČAS a budu chtít být maminkou, se nestyděla vyfotit svoje bříško :lol:

• Citovat
  • Upravit
1165
6.1.11 23:44
Misula.vdf píše:
Kacenko, to je pěkný bříško na 36tt :palec: , já měla obří :lol:

koukala jsem na jiné fotečky maminek ve 36tt a většinma mají pěkně velká bříška :lol: ale mě i tohle stačí, hlavně, že je maminko ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
derunka
7.1.11 00:03

Ahoj tak taky přidávám. Moje výchozí váha byla 50 kg na 170 cm. Nyní jsem už 23 tt. a váha 58 kg
foto z 16tt.

• Citovat
  • Upravit
derunka
7.1.11 00:04

a ještě 20.tt

• Citovat
  • Upravit
2473
7.1.11 00:07

tak snad se nebudete zlobit když sem dám i svůj dávný pupíček :mrgreen: byl tam prcek o velikosti 55cm a 4800g :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.11 00:18

Ty brďo :roll: že prcek :-D pěkný macek :mrgreen: Já jsem přibrala 20kg a docela hooodně mě zůstalo zpátky. :cry: :zed: A to malá měla 3800g a 52 cm.
Lehce se nabírá :roll: ale jak to pak zhodit???
Dobré je že mě každý říkal,hubni pomalu :lol: stačí tak až okolo roku se nad sebou zamyslet a malá má už 16 měsíců a ta myšlenka co má přijít pořád nepřichází.Ale už pomalu začínám,tak uvidím. :roll: :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
7.1.11 00:24

tak to já naopak shodila ,za rok šlo skoro 30 kilo dolu.. :palec: a čím to?asi ten stres že jsme zůstali s malým sami a ten kolotoč okolo..prostě žádný sport zatím není.zkusím vyštrachat nějakou fotku z nynějška a můžete porovnat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
7.1.11 00:34

24tt +7kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 07:54

jůůů..holky,děkuju za vaše krásné pupíčky :srdce: …k jednomu jsem došla..ať už je pupík menší,větší,dole,či víc nahoře,je prostě krásný :potlesk: je to pro mě poprvé v životě,co se za bříško fakt nestydim a nosím ho pěkně vyfouklé,žádné zatahování(to už ani nějde)jako dřív..A mazaly jste si pupíky a čím???A jak často?Já si ho mažu jen večer kokosovým olejem..miluji jeho vůni a tuhou jakoby chladivou konzistenci,která na těle roztaje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 07:55
gabi.design píše:
Lesí ja byla před těhu kost a kůže, tak je možné, že to bříško roste trochu jinak. A doktoři říkají, že i záleží na uspořádání orgánů apod. A sice mám zatím jen 1kg nahoře, ale počkej, to přijde a ve finále na tom budu ještě hůř jak ty. :mrgreen:

Tak to já měla asi vždycky trochu ten podbřišek..tak asi proto mi vylézá tak rapidně.. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 07:57
verenika píše:
41+1 8-)

krásný pupíček :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 07:58
monuline píše:
Bříško mám stejného typu jako ty.. :lol: jen trochu menší, jsem teprve v 8tt. :oops: :hug:

tak šup sem s fotečkou :-D mě už taky začlo v osmém..nebo snad už v sedmém:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 08:00
Mamina87 píše:
tak snad se nebudete zlobit když sem dám i svůj dávný pupíček :mrgreen: byl tam prcek o velikosti 55cm a 4800g :kytka:

Tak to musel být drsný porod,ne?mimísek byl pěkný macík :wink: jsem zvědavá,jaký mimi naroste ve mě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.1.11 08:01
Misula.vdf píše:
Mé poslední foto 12tt

To je hubeňonké bříško,takhle jsem ho neměla ani před :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek