Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vy si ze mě děláte prdel, že jo? ![]()
Já mám takový břicho a to ani nejsem těhotná!!!
(Nemyslím tím těď pupíčky ve třetím trimestru ) Ale teď mě začala popadat depka, že já vlastně vypadám jako těhotná a ani nejsem (a dlouho nebudu ).. Sakra.. budu se sebou muset něco dělat, abych, až nastane ČAS a budu chtít být maminkou, se nestyděla vyfotit svoje bříško ![]()
Misula.vdf píše:
Kacenko, to je pěkný bříško na 36tt, já měla obří
koukala jsem na jiné fotečky maminek ve 36tt a většinma mají pěkně velká bříška
ale mě i tohle stačí, hlavně, že je maminko ok ![]()
Ahoj tak taky přidávám. Moje výchozí váha byla 50 kg na 170 cm. Nyní jsem už 23 tt. a váha 58 kg
foto z 16tt.
tak snad se nebudete zlobit když sem dám i svůj dávný pupíček
byl tam prcek o velikosti 55cm a 4800g ![]()
Ty brďo
že prcek
pěkný macek
Já jsem přibrala 20kg a docela hooodně mě zůstalo zpátky.
A to malá měla 3800g a 52 cm.
Lehce se nabírá
ale jak to pak zhodit???
Dobré je že mě každý říkal,hubni pomalu
stačí tak až okolo roku se nad sebou zamyslet a malá má už 16 měsíců a ta myšlenka co má přijít pořád nepřichází.Ale už pomalu začínám,tak uvidím.
![]()
tak to já naopak shodila ,za rok šlo skoro 30 kilo dolu..
a čím to?asi ten stres že jsme zůstali s malým sami a ten kolotoč okolo..prostě žádný sport zatím není.zkusím vyštrachat nějakou fotku z nynějška a můžete porovnat ![]()
jůůů..holky,děkuju za vaše krásné pupíčky
…k jednomu jsem došla..ať už je pupík menší,větší,dole,či víc nahoře,je prostě krásný
je to pro mě poprvé v životě,co se za bříško fakt nestydim a nosím ho pěkně vyfouklé,žádné zatahování(to už ani nějde)jako dřív..A mazaly jste si pupíky a čím???A jak často?Já si ho mažu jen večer kokosovým olejem..miluji jeho vůni a tuhou jakoby chladivou konzistenci,která na těle roztaje ![]()
gabi.design píše:
Lesí ja byla před těhu kost a kůže, tak je možné, že to bříško roste trochu jinak. A doktoři říkají, že i záleží na uspořádání orgánů apod. A sice mám zatím jen 1kg nahoře, ale počkej, to přijde a ve finále na tom budu ještě hůř jak ty.
Tak to já měla asi vždycky trochu ten podbřišek..tak asi proto mi vylézá tak rapidně..
![]()
monuline píše:
Bříško mám stejného typu jako ty..jen trochu menší, jsem teprve v 8tt.
![]()
tak šup sem s fotečkou
mě už taky začlo v osmém..nebo snad už v sedmém:-))
Mamina87 píše:
tak snad se nebudete zlobit když sem dám i svůj dávný pupíčekbyl tam prcek o velikosti 55cm a 4800g
Tak to musel být drsný porod,ne?mimísek byl pěkný macík
jsem zvědavá,jaký mimi naroste ve mě ![]()
Misula.vdf píše:
Mé poslední foto 12tt
To je hubeňonké bříško,takhle jsem ho neměla ani před ![]()
A nejnovejsi ze 23 tt + 7,5 kg