Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak jukni na můj pupík, to bylo asi tak v 34tt., teď nevím přesně, ale od té doby ještě trochu povyrostl, ale ne zas tak moc, jsem docela spokojená ![]()
Jita: tak tahle fotecka je ze dneska,dnes sem zacala 35tt..
trosku mazla,ale ucel splnuje ![]()
Neni velke ani male ne?? tak akorat co myslis??
Koukala sem na fotecky s botickama,moc ti to tam slusi mamino ![]()
buter : nejste malincí…
Už víte jistě, že budete mít kluka? Nám v úterý řekli, že to bude kluk (přitel se málem vyvrátil štěstím) a v pátek nám doktor na Echu řekl, že to bude holka…
(tak se málem vyvrátil znova)…ještě zítra máme velký UTZ, tak jsem zvědavá ![]()
Dobré ranko holky.
To jsou ale krásná bříška
Roste to pěkně, ale už aby byli na světě co? ![]()
S tím pohlavím, bu%dtě rády, že vám dají, alespoň náznak co to bude. Naše mimi je stále otočeno zády a nebo bokem, takže nemáme ani šanci zjistit co to bude. Ale hlavní a jisté je, že je zdravé a že u porodu se to určitě dozvíme ![]()
Přeji všem krááásný den ![]()
Smig : a co si přejete? My teda kluka…hlavně teda přítel…ale já budu šťastná i za zdravou cácorku ![]()
DaiquiriQ: Jjj též kluka
ale jak říkáš i cácorka bude super. Hlavně, že jsou naše a ni je milujeme ![]()
DaiquiriQ píše:
Smig : a co si přejete? My teda kluka…hlavně teda přítel…ale já budu šťastná i za zdravou cácorku
ahoj no jo kluk jak buk,je to na UTZ i krasne videt…a uz nam to rekli na dvou genetikach ze kluk,ale zas nemame 3D fotku,bo je porad nekde jinde a neda se zachytit…hajdelak
![]()
Marbuli píše:
Jita: tak tahle fotecka je ze dneska,dnes sem zacala 35tt..
trosku mazla,ale ucel splnujeNeni velke ani male ne?? tak akorat co myslis??
Koukala sem na fotecky s botickama,moc ti to tam slusi mamino
Děkujeme moc, pořád jsem toužila po nějakých hezkých fotkách, ale na profi fotografa nějak nezbyly korunky, tak jsme to zmákly s kamarádkou, já fotila jí a ona mě a docela se to povedlo (na to, že jsme úplné amatérky
).
Bříško máš akorát, taky hezky kulaté ![]()
Stejně je to zázrak přírody, že ty pupíky takhle narostou, co??? ![]()
DaiquiriQ píše:
Smig : a co si přejete? My teda kluka…hlavně teda přítel…ale já budu šťastná i za zdravou cácorku
To je hlavní, že bude zdravé. Můj přítel, když nám řekli, že to vypadá na děvče málem oněmněl, seděl a koukal a já měla slzu v očích a úsměv na rtech ![]()
A když jsme šli z porodnice, tak jediné, co řekl bylo..ale já dělal kluka
, tak jsem mu řekla, že to dělal asi špatně, no a pak už se jen smál a dnes je šťastnej, že budeme mít holčičku, prý už by chlapečka asni nechtěl, že už si na ni zvykl ![]()
Ahojky budoucí maminky,přikládám svoje bříško…dneska jsem 22+4 a fotečka je ze 22+2 ![]()
Lusisek píše:
páááni to je bříško..krásný![]()
Děkuji,už by mohlo dolů ![]()