Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě je mimísek v pořádku
Jinak by se tam nemrskal a já bych neměla stále hlad
Vím ,že přibírání je u každého jiné, ale znáte to strachy.
Lusisku na to se strašně těším. Až uvidím vše tak detailně a hlavně až to uvidí přítel. Ještě na UZ se mnou nebyl, tak to bude premiéra ![]()
Marbuli taky se snažím jíst pravidelně, ale občas se k tomu musím trochu nutit. ![]()
Smigii : Jo kdyz semnou byl Marek na prvnim UZ..Jujiiii ,to byl zázitek..
Koukal na to takovym zvlastnim pohledem a nic nerikal,tak sem z nej byla zmatena,ale pak sem videla ze se mu blejskaj ocka
tak kdyz sme vysli z ordinace tak mu rikam ze sem to videla ze mel na krajicku a on ze to neni mozny
ale vecer kdyz sme si lehli tak me chytil a rekl mi ze neco tak krasnyho v zivotte nevidel a ze priznava ze mel na krajicku,ze se na to hrozne tesil az mimi uvidi
Ty chlapy sou hrozny drsnaci,ale kdyz prijde na vec
![]()
No ja sem se taky nekdy musela nutit,ale t sem si treba vzala jablicko,neb tak neco,aby se mi neudelalo soufl a treba po tom jablku me chytla chut tak sem si udala nejakou tu bastu ![]()
Jinak ja mam dneska nejaky liny miminko
hejbe sebou malinko,ale vcera sem myslela ze me prokopne,tak denska odpocivame ![]()
Tak to já jsem teď 22tt nebo tak nějak a nahoře mám asi 8kg…a taky to nějak neřeším…připadá mi to ještě docela v normě…vzhledem k našim propozicím v rodině si myslím, že těch 20kg nahoře mít budu…ale snad to pak půjde dolů raz dva…malý bude narozený před létem, tak to bud pořád někde lítat po venku… ![]()
co mi rikala moje mamka a moje tchyne tak rikali ze obe v prvnim tehotenstvim meli nad 20kg,Tchyne 26 a moje mamka 23.. Tak sem si rikala ze taky to mam asi v rodine,no boze,tak vemu kocarek a budu litat za kocarkem a kilca pujdou dolu
a brzo bude jaro/leto tak to budu co to pujde taky venku ![]()
Tak to si to schazování plánujeme všechny stejně
Lítačka s mimi v kočárku, teplo, koupačky atd. Já si k tomu plánuji ještě 3× týdně večerní cvičení, takže snad to tak i bude. Chci se rychle hodit do formy. Hlavně budu doma, takže bude i správné stravování ![]()
smig: právě, že doma se přece jen lépe dodržuje správná životospráva, ještě te´d chodím do práce a je to děs…snídám v 5.30, obědvám 11.30 a večer jsem pak hladná, nějaké svačinky v práci neexistují, to nestíhám…takže hrozné…ale těším se už domů na mateřskou…to bude supr… ![]()
Taky chodím do práce. Snídám dle toho jak dorazím, takže nejpozději o půl 9, pak v 10h tam hodím nějaké ovoce , v 11h oběd, kolem jedné opět ovoce nebo jogurt a pak jak přijdeu domů tak dělám véču - nejpozději v šest
No a snažím se to dodržovat, ale ne vždy to jde
Já se těším z práce na Mateřskou jako malá holka. ![]()
jojo ,doma se to dodrzuje dobre
a hlavne si muzu jit lehnout kdykoliv se cejtim ko..
Smigii píše:
Jé holky to mám radost. Teď jsem klidnější. Důležité je aby mimi bylo v pořádku. Mě právě doktor taky nic na mé přibírání neřekl. Tak jsem si říkala, že asi začnu jíst více a neboo více tučnaté. Tak nee.
MillaL ty máš ale maličké bříškojá ho mám jako malý melounek, ale to bude tím, že měřím jen 158cm. Takže se mi tak tak neuschová
Já se holky těším na UZ - mám ho 7.2.2011 a těším se jak mimi roste a hlavně tam s námi půjde i tatínek![]()
Já nemám o nic víc, mám 161 cm. V pase jsem mívala 63cm a mám 87 cm
Takže bříško krásně narostlo. Výchozí váha 51 kg, ted 53 a půl ![]()
Přítel se mnou byl na UZ už 2× (16tt a 20tt) a pokaždé byl nadšený, ale ani jednou se nám nepodařilo zjistit pohlaví, vždy děťátko vystrčilo zadeček a dalo nohy k sobě
Tak jsem zvědavá, co to bude a kdy to zjistíme.. Třeba také až při porodu ![]()
Smig : a práce mě úplně přestala bavit…mám v hlavě samé mimi věci, mimi sem, mimi tam…mimi ostatních, emimino, mimibazar…prostě magor
takže už musím domů, ať tu nezatěžuju okolí…a vlastně 4.2. odcházím, takže budu 2 měsíce na nemocenské a pak 8 týdnů mateřská…
DaiquiriQ píše:
Smig : a práce mě úplně přestala bavit…mám v hlavě samé mimi věci, mimi sem, mimi tam…mimi ostatních, emimino, mimibazar…prostě magortakže už musím domů, ať tu nezatěžuju okolí…a vlastně 4.2. odcházím, takže budu 2 měsíce na nemocenské a pak 8 týdnů mateřská…
A už máš doma něco nakoupeno pro miminko? Já mám termín 15.5. a druhý 22.5. a zatím nic nemám.
Jen pár věcí, nějaké bodýčka na léto, jeden kompletek do porodnice, 1 papučky, 1 plyšáčkovou mikinu s tepláčkama a 2 ks polodupačky, obyč…a jinak nic…ale už si dělám postupný seznam…jo a na narozky jsem dostala nějaké láhve, dudlík, pudr, zásypy…atd…a monitor dechu, což je super…protože to jsou 2 tis. ušetřené… ![]()
holky tak já v prvním těhu nabrala 35kilo a teď jsem 38 týden a mám nahoře 30 ![]()
veronikavi píše:
holky tak já v prvním těhu nabrala 35kilo a teď jsem 38 týden a mám nahoře 30
A jak se ti to shazovalo? Já mám obavy, jak půjdou kila dolů a to mám necelé 3 nahore v 22+3. Jsem zvědavá, kolik naberu celkem..