Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
569
19.1.11 12:06

Určitě je mimísek v pořádku :palec: Jinak by se tam nemrskal a já bych neměla stále hlad :huban: Vím ,že přibírání je u každého jiné, ale znáte to strachy.
Lusisku na to se strašně těším. Až uvidím vše tak detailně a hlavně až to uvidí přítel. Ještě na UZ se mnou nebyl, tak to bude premiéra :dance:
Marbuli taky se snažím jíst pravidelně, ale občas se k tomu musím trochu nutit. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.1.11 12:11

Smigii : Jo kdyz semnou byl Marek na prvnim UZ..Jujiiii ,to byl zázitek.. :)) Koukal na to takovym zvlastnim pohledem a nic nerikal,tak sem z nej byla zmatena,ale pak sem videla ze se mu blejskaj ocka :) tak kdyz sme vysli z ordinace tak mu rikam ze sem to videla ze mel na krajicku a on ze to neni mozny :D ale vecer kdyz sme si lehli tak me chytil a rekl mi ze neco tak krasnyho v zivotte nevidel a ze priznava ze mel na krajicku,ze se na to hrozne tesil az mimi uvidi :) Ty chlapy sou hrozny drsnaci,ale kdyz prijde na vec :D :D
No ja sem se taky nekdy musela nutit,ale t sem si treba vzala jablicko,neb tak neco,aby se mi neudelalo soufl a treba po tom jablku me chytla chut tak sem si udala nejakou tu bastu :))

Jinak ja mam dneska nejaky liny miminko :) hejbe sebou malinko,ale vcera sem myslela ze me prokopne,tak denska odpocivame :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.1.11 12:15

Tak to já jsem teď 22tt nebo tak nějak a nahoře mám asi 8kg…a taky to nějak neřeším…připadá mi to ještě docela v normě…vzhledem k našim propozicím v rodině si myslím, že těch 20kg nahoře mít budu…ale snad to pak půjde dolů raz dva…malý bude narozený před létem, tak to bud pořád někde lítat po venku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.1.11 12:18

co mi rikala moje mamka a moje tchyne tak rikali ze obe v prvnim tehotenstvim meli nad 20kg,Tchyne 26 a moje mamka 23.. Tak sem si rikala ze taky to mam asi v rodine,no boze,tak vemu kocarek a budu litat za kocarkem a kilca pujdou dolu :) a brzo bude jaro/leto tak to budu co to pujde taky venku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
19.1.11 12:26

Tak to si to schazování plánujeme všechny stejně :palec: Lítačka s mimi v kočárku, teplo, koupačky atd. Já si k tomu plánuji ještě 3× týdně večerní cvičení, takže snad to tak i bude. Chci se rychle hodit do formy. Hlavně budu doma, takže bude i správné stravování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.1.11 12:39

smig: právě, že doma se přece jen lépe dodržuje správná životospráva, ještě te´d chodím do práce a je to děs…snídám v 5.30, obědvám 11.30 a večer jsem pak hladná, nějaké svačinky v práci neexistují, to nestíhám…takže hrozné…ale těším se už domů na mateřskou…to bude supr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
19.1.11 12:50

Taky chodím do práce. Snídám dle toho jak dorazím, takže nejpozději o půl 9, pak v 10h tam hodím nějaké ovoce , v 11h oběd, kolem jedné opět ovoce nebo jogurt a pak jak přijdeu domů tak dělám véču - nejpozději v šest :-) No a snažím se to dodržovat, ale ne vždy to jde :nevim: Já se těším z práce na Mateřskou jako malá holka. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.1.11 12:58

jojo ,doma se to dodrzuje dobre :) a hlavne si muzu jit lehnout kdykoliv se cejtim ko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
19.1.11 13:04
Smigii píše:
Jé holky to mám radost. Teď jsem klidnější. Důležité je aby mimi bylo v pořádku. Mě právě doktor taky nic na mé přibírání neřekl. Tak jsem si říkala, že asi začnu jíst více a neboo více tučnaté. Tak nee.
MillaL ty máš ale maličké bříško :-) já ho mám jako malý melounek, ale to bude tím, že měřím jen 158cm. Takže se mi tak tak neuschová :palec:
Já se holky těším na UZ - mám ho 7.2.2011 a těším se jak mimi roste a hlavně tam s námi půjde i tatínek :dance: :srdce:

Já nemám o nic víc, mám 161 cm. V pase jsem mívala 63cm a mám 87 cm :-D Takže bříško krásně narostlo. Výchozí váha 51 kg, ted 53 a půl :-)

Přítel se mnou byl na UZ už 2× (16tt a 20tt) a pokaždé byl nadšený, ale ani jednou se nám nepodařilo zjistit pohlaví, vždy děťátko vystrčilo zadeček a dalo nohy k sobě :-) Tak jsem zvědavá, co to bude a kdy to zjistíme.. Třeba také až při porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.1.11 13:17

Smig : a práce mě úplně přestala bavit…mám v hlavě samé mimi věci, mimi sem, mimi tam…mimi ostatních, emimino, mimibazar…prostě magor :-D takže už musím domů, ať tu nezatěžuju okolí…a vlastně 4.2. odcházím, takže budu 2 měsíce na nemocenské a pak 8 týdnů mateřská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
19.1.11 13:30
DaiquiriQ píše:
Smig : a práce mě úplně přestala bavit…mám v hlavě samé mimi věci, mimi sem, mimi tam…mimi ostatních, emimino, mimibazar…prostě magor :-D takže už musím domů, ať tu nezatěžuju okolí…a vlastně 4.2. odcházím, takže budu 2 měsíce na nemocenské a pak 8 týdnů mateřská…

A už máš doma něco nakoupeno pro miminko? Já mám termín 15.5. a druhý 22.5. a zatím nic nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
19.1.11 15:34

Jen pár věcí, nějaké bodýčka na léto, jeden kompletek do porodnice, 1 papučky, 1 plyšáčkovou mikinu s tepláčkama a 2 ks polodupačky, obyč…a jinak nic…ale už si dělám postupný seznam…jo a na narozky jsem dostala nějaké láhve, dudlík, pudr, zásypy…atd…a monitor dechu, což je super…protože to jsou 2 tis. ušetřené… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
19.1.11 17:34

já budu muset také začít nakupovat :-) Kolikátý týden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
19.1.11 17:44

holky tak já v prvním těhu nabrala 35kilo a teď jsem 38 týden a mám nahoře 30 :-(

• Citovat
  • Upravit
2412
19.1.11 17:47
veronikavi píše:
holky tak já v prvním těhu nabrala 35kilo a teď jsem 38 týden a mám nahoře 30 :-(

A jak se ti to shazovalo? Já mám obavy, jak půjdou kila dolů a to mám necelé 3 nahore v 22+3. Jsem zvědavá, kolik naberu celkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí