Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
závidím ti,že už končíš 24tt… mě hrozí předčasný porod,jsem otevřená a jsem teprve 23+2 tt ![]()
Holky,já se taky pochlubím svým bříškem,je to z 38+5,13dní před porodem.Ani tomu nemůžu uvěřit,že jsem měla takové bříško,teď mi tu hajá naše 3měsíční beruška
![]()
Smigii : me kdyz boleli nozky tak me masiroval Marbuli a musim rict ze po tom sou nozicky lehci a je to fajn,clovek je nema tak tezky
Takze taky doporucuju ![]()
Jinak holky,moc pekna briska
![]()
Lucisek : Doufam ze odpocivas?
nooooo
..... ne
…dělám holandské řízky
a bolí mě bříško na jedné straně,ale už celý den..na levé straně
Lucik : Tak kdyz te to boli tak musis odpocivat..
Me tet docela zaclo bolet na prave strane u zeber,a tak mi rikal doktor ze mi maly tlaci na hrudni kos a ze uz to do produ lepsi nebude
No tak hodim nohy nahoru a odpocivam.. ale dneska sem delala velky uklid a mam zase nachvilku klid ![]()
tak to já taky občas odpočívám
snažím se brát poctivě magnesium… ![]()
Lusisek píše:
závidím ti,že už končíš 24tt… mě hrozí předčasný porod,jsem otevřená a jsem teprve 23+2 tt
jéé tak to ti nezávidím já jdu zítra na kontrolu tak doufám, že je vše ok o víkendu mi začalo tvrdnout břicho tak uvidíme
Tak jsem si taky říkala, že tu hodím foto svého pupíku. Teď je to 34 TT.
Jee, tak to hezky rostete. Já doufám, že náš bobek ještě trošičku povyroste. Strašili mne, že je malinkaté (mělo 1498 g ve 32 tt)a že ho asi nevyživuje placenta dobře, takže bude předčasný porod. Manžel už málem pomalu chystal svoji zimní ponožku, prý místo zavinovačky. Naštěstí mi přibral za necelých 14 dní 250 g.
Tak ja bych brala kdyby uz moc nenebralo,jen malinko nad 3kg a staci
ale ono je jedno kolik vazi ,hlavne to zdravicko
![]()
Urco povyroste,oni nas strasne radi plasej ![]()
Ahoj holky.
LucieHo - teda ta tchýně neví, že je to jen babský kec? Že jíst za dva? Máš jíst normálně, akorád častěji. Naopak se nemáš předcpávat. Kdo to má pak schazovat a hlavně přejídání mimi taky nedělá dobře ![]()
Marbuli jůůů to je krásné jak roste. Vůbec jsem nevěděla, že ti tak hle průběžnou váhu a velikost říkají. ![]()
Jinak my jsme již začátek 19tt juchů A mmimi podle bříška krásně roste
Já se tak těším až mimi bude na světě ![]()