Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TAk to já se tomu sladkému nebráním
Já ho dříve nejedla vůbec, ale teď když přijde chuť tak si dám
Jinak jsem dnes ráno vlezla na váhu a mám 5kg navrch. Tak to není snad tak hrozné. ![]()
takže já jsem odedneška doma
sice se neotvírám, ale nesmim sedět a to při mojí práci moc nešlo takže ležim doma a snažim se odpočívat. Jinak jak jste tady psali tu váhu mimča tak já vim poslední ve 20. tt to jsme měli 319g a od tý doby nevim
na další UZ jdeme až ve 32. týdnu přijde mi to dost dlouho, ale můj doktor mě vždycky jenom prohlídne a UZ nedělá
tak snad budeme hezky růst a Domča to v bříšku vydrží co nejdýl. Co takhle děláte doma celý dny?
jéé my měli ve 20tt 380g a 20 cm
koukám,že mám tlusťocha
a co děláme celé dny?Koukám na telku kde stejně nic nedávají…tak si udělám kafíčko,papů a pustím si filmek,ale dost často je spíše nuda a těhu vůbec neutíká…já jsem dneska 23+5 ![]()
jinak já jdu na kontrolu taky až 24.2 ..to budu ve 30tt ..byla jsem naposledy 20.1 takže je to po měsíci a čtyřech dnech a to jsem otevřená a taky se mi to zdá dlouho… ![]()
no já na kontroly chodím každej měsíc ale UZ jsem zatím měla jenom dva dneska jsem 25+2 tt. v tý telce fakt nic nedávaj já budu mít problém s uklízením musím mít doma pořád uklizeno takže asi vždycky něco málo udělám a pak si lehnu parádní je,že nemůžu zase ležet dlouho, ptž mě pak bolí záda a nemůžu se hnout ![]()
já taky hochím na kontrolu každý měsíc,ale do března nebudu vědět kolik malej má
věděla jsem to naposledy ve 20tt a pak až ve 35tt což je někdy v březnu
a nevědět do 35tt kolik malej měří a váží?To mi přijde jako nesmysl
a jít na gyndu na kontrolu po měsíci a pár dnech,když jsem otevřená?Podle mě bych měla jít dříve a chodit častěji teda…nemusí být pokaždý uz,ale aspoň na kontrolu čípku… ![]()
tak to máme uplně stejně s těma kontrola, taky mi to ale přijde málo kort u tebe…mě doktor řek, ještě než mě vyšetřil že když budu aspon trosku otevřena tak pujdu na 14 dní do nemocnice tak jsem moc ráda že jsem zatim ok ted jsem na chvíli zabrala než mě vzbudili z práce a zase nuda
![]()
já v nemocnici byla a dělali semnou to samé co dělám já doma..ležim a beru magnesii a moc nevěřim,že magnesie by mi mohla pomoct k tomu,abych předčasně neporodila..na to josu zaváděcí čípky do pochvy na udržení těhotenství jako mi to dávali v nemocnici a taky tři měsíce nevědět kolik malej měří a váží?Nesmysl..zasloužím si aspoň někdy,aby mi doktorka tyhle údaje řekla
![]()
smajlicek90 píše:
no já na kontroly chodím každej měsíc ale UZ jsem zatím měla jenom dva dneska jsem 25+2 tt. v tý telce fakt nic nedávaj já budu mít problém s uklízením musím mít doma pořád uklizeno takže asi vždycky něco málo udělám a pak si lehnu parádní je,že nemůžu zase ležet dlouho, ptž mě pak bolí záda a nemůžu se hnout
Já jsem také doma.. s uklízením to mám stejné. Já jsem dnes 23+3tt. Při dlouhém ležení i sezení mě také bolí záda. Ale pro zdraví miminka se nuda doma dá vydržet. Na kontrolu chodím také tak každé 4-5 týnů. Na UZ jsem byla naposled ve 20tt a nevím, kdy půjdu na další.
Smigii - přesně tak
Ty chutě na sladké jsou někdy šílené, hlavně, pokud ti to cpou pod nos a 15× se zeptají, jestli nedám alespoň mimču.
Proto raději nemáme doma žádné sladkosti, protože bych někdy byla schopná něco otevřít