Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
26.1.11 19:21

Marbuli
ty bláho ty máš výdrž já začala nakupovat oblečení už ve třetím měsíci :-P a teď se nemůžu dočkat až všechno koupíme a budeme to mít doma a tašku si začnu připravovat tak někdy ve 32. tt nikdy nevíš 8-o

Jinak s tebou souhlasím, že bysme měli vědět jak malej roste a tobě doktorka dělá UZ při každý kontrole nebo podle čeho ví kolik malej váží a měří?

Lusisek
já jsem se tady ptala holek měla jsem dilema právě ohledně tříkolky nebo čtyřkolky a většinově se holky shodli, že tříkolka je parádní jak na ovládání tak na stabilitu takže asi záleží na stabilitě :nevim: a ještě k tý stoličce - to my asi budeme kupovat až když bude potřeba jelikož budem přistavovat a zatim máme jenom 1+1 takže budu ráda když se mi tam vejde postýlka a všechno potřebný :-? už abysme to měli hotový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
26.1.11 21:37

holky

no právě,že vim naposledy malého výšku a váhu 29.12 a gynekoložka mi řekla,že ať se na tohle ptám na genetice,ale já jdu na genetiku až koncem března,takže já jako kvůli tomu nebudu vědět kolik měří a váží?Podle mě blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
26.1.11 23:21

Smajlíček : Jako abych pravdu rekla tak tatka na nase miminko koupil do tet vic nez ja :oops: Ale kdyz sem kupovala dudlika,mela sem z nej hroznou radost :D Tet kdyz neco koupime nebo dostaneme tak z toho mam radost jako male dite :D
A tu tasku,no jo uz budu muset,aby me to neprekvapilo v nepravou chvily.. To by bylo nemile :cry:
Ne doktor mi delal UZ OBnavstevu,ale nekdy mi ani nerekl jak je velke nebo vazi az pak sem zjistila ze to rika jen na pozadani..

Jinak mi mame 2KK a upa mi to vyhovuje,tet je to lepsi nez barak,min uklizeni a vse po ruce,nemusim nikam litat do patra ze sem tam neco zapomela :) az bude mimisek vetsi tak pujdeme do vetsho :)

Jinak stou tvou lekarkou bych se domluvila aby ti rekla jak je velke a kolik vazi..Mas pravo na vyzadani to vedet..To je moc dlouho takhle cekt..Newis jak roste a tak..Doktorka je od toho aby ti odpovedela na kazdou otazku :) si teda myslim ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 08:44

Abych pravdu řekla, kdybych se neptala doktora kdy mi udělá tohle vyšetření a kdy zase tohle, tak mi nic neřekne. Přijde mi to jako by si myslel, že to nechci vědět. Vždy si něco mumlá, tak se ho ptám a kolik měří? A je zdravé? A co znamená tohle a co tohle? Ani mě neváží - vždy mu říkám kolik cca vážím. Ani o EKG mi neřekl, tak jsem mu volala a on mi řekl — no tam vás musí poslat vaše obvodní!!! Jak to mám sakra vědět? Jsem těhu poprvvééééé halooooo :-P Takže asi tak no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 11:21

Ahojky, tahle diskuse me donutila jit vyfotit brisko. Jsme cca 25 tyden a nahore 9 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 11:24

tahle je lepcejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 11:33
girlie sage píše:
tahle je lepcejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jůů krísné bříško. A tak si říkám, že mě roste jako z vody. Bůh ví co já tam bdu umít ve 25tt :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 11:48

:lol: A ja asi zase dostanu vynadano, ze jsme moc veliky. Minule se me pani primarka ptala, jestli chci rodit peti kilovy mimco…ehmm ne dekuji :think:
Uvidime v utery na kontrole :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 12:19

Smigii: No tak kdyz ja prisla na gynekologii,tak sestricka mi zmerila tlak,popripade kdyz sem sebou mela mit moc tak si vzala, musela sem se vazit a ptala se na otoky a jestli me neco trapi.Pak jsem dostala papir do porodnice na kterem bylo co vsechno po me chteji za vysetreni a podle toho mi sestricka rekla nebo poslala.
Doktor me vysetril,rekl ze je vse oki.Kdyz sem chtela vedet neco vic taky sem se musela ptat a UZ to taky,proste na vse ptat :)
Jinak ti nic nereknou.. jj na EKG te posila obvodak a nebo bez obvodaka si muzes zajit ale to platis 150kc.A berou te hned..nenechaj te sedet mezi duchodci.. coz je vyhoda:) uz tohle mam za sebou me tet ceka prvni navstea porodnice :)

Girlie,teda takove brisko :) ale moc pekne,ale sem rada ze to ze ho mam mensi a mensi miminko,asi bych nedokazala rdit 5kg veho mimiska .. ale je klááásnýý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.1.11 12:41

holky

my musíme na EKG??? a v kolika týdnu se chodí? :nevim: mě taky nikdo nic neřekl.. :nevim: a v kolika týdnu se chodí navštěvovat porodnice?A to vás pošle gyndařka a nebo musíme sami a máme?A jak se to dělá?Aby jsem navštívila porodnici,tak se musím zeptat gyndařky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 12:50

Lusisku koukám, že máme stejné informace. Já jsem právě dostala papír na veškerá vyšetření v porodnici při zápisu a divila jsem se co tam vše je. Spousta vyšetření ale většinou krev, moč, výtěry ( to co dělá gynekolog) a pak právě EKG, doporučují 1× návštěvu zubaře a pokud jsou nějaké obtíže tak výpis od obvodní, že jsi se léčila s tím a s tím.
MArbuli To já když přijdu, tak mi tlak měří doktor, ptá se též na otoky a to je asi tak veškerá konzultace. Jo ještě svlékněte se a pak oblékněte se a jdeme na UZ :palec:
Na veškeré detaily co se týče mimi se musím ptát já. TAkže při každém měření se ho ptám jestli je to správně a jestli to tak má být atd atd.
Holky Občas mi přijde jako by si ty dokrtoři mysleli, že víme co všechno máme dělat a kam máme chodit atd přitom jsme některé prvorodičky tak to si musíme vše načíst na netu? Než teda aby nám to řekli????? :think: ZAjímavé že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.1.11 12:51

holky

holky mám takový problém…občas mi úplně ztvrdne břicho..jako kámen :nevim: ale na levé straně u pupíku a ztvrdne mi tak 6cm od pupíku…a je mi to divné..ztvrdne mi to pokaždé když se s přítelem pohádáme jako včera,tak mi hned ztvrdne bříško,protože se nervuju,ale neztvrdne mi hned…a nebo i jen tak,když jen tak ležím na zádech a cítím tvrdé bříško :nevim: a teď mě od rána bolí celé bříško…nevíte holky,jestli je to vážné? :nevim: :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
27.1.11 12:55

smigii

no já mám na zadní těhu kartičce od gyndařky zaškrtlé kam všude mám do porodu jít..je tam obvoďák,plicní,zubní a to EKG,ale kamarádky co už porodily mi řekli,že to ani neoběhali a taky se prej nic nestalo..a co se týká návštěvy porodnice,to se musím zeptat gyndařky?A nebo tam můžu jít jen tak sama do porodnice bez ohlášení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
27.1.11 12:57

Marbuli ja taky doufam, ze to nebude petikilovy chlapak 8-o . Doufam, ze me jen tak strasila, abych se krotila v jidle. Ja byla pri narozeni malinka, ale pritel byl velike ditko…no holt nejak ven musi at je jakykoliv :lol:

Lusisku tak o EKG nic nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
27.1.11 12:57
Lusisek píše:
holky mám takový problém…občas mi úplně ztvrdne břicho..jako kámen :nevim: ale na levé straně u pupíku a ztvrdne mi tak 6cm od pupíku…a je mi to divné..ztvrdne mi to pokaždé když se s přítelem pohádáme jako včera,tak mi hned ztvrdne bříško,protože se nervuju,ale neztvrdne mi hned…a nebo i jen tak,když jen tak ležím na zádech a cítím tvrdé bříško :nevim: a teď mě od rána bolí celé bříško…nevíte holky,jestli je to vážné? :nevim: :zed: :think:

Mě břiško tvrdne k večeru a taky občas i dosti tlačí. Pak si dám sprchu a lehnu si v klidu do postýlky a je to mnohem lepší. Když se rozčiluji, tak mě bříško spíše bolí a berou křeče. TAkže si myslím, že to není nic špatného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí