Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
29.1.11 10:00

To teď začne, mně najednou přijde, že každý ráno je o kus větší:Dnejdřív furt nic nic, a teď to nejde zastavit:D

• Citovat
  • Upravit
2761
29.1.11 10:25

Smiggi : :D No ja jen ze takove podobne sem na spani stopila Markovi a na spani mu taky kradu tricka :-D .. Jediny co sem si poridila na velky brisko tak laclace,ale jinak tricka,a teplaky jedine Marka :-D :palec: ,prece si nebudu zbytecne kupovat veci,ktery mi pak budou velky :D :D A hlavne ty jeho veci sou hrozne pohodlny :potlesk: :-) Ze zacatku pindal ze pak nema c na sebe,ale tet uz to vzdal a kdyz kricim z vany at mi prinese city tricko na spani automaticky prinese svoje :D :srdce: co by pro nas tehulinky ty nase lasky neudelaly :D :srdce:

Mila : moc pekne brisko :palec:

Birma a Finduska : Neboj to brisko jeste dozenes,tet ti prijde ze vubec neroste :-( ,ale pockej za par tydnu :D :D Jak rika Finduska ze zacatku nic a pak newis co by sis vzala na sebe aby te to netlacilo :D :D Ja taky ze zacatku hroze plasila ze nemam brisko a tet mam krasnyho melounka :srdce: :srdce: A 18kg nahore :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
29.1.11 10:36

Jinak pridavam foto meho melounka z dnesniho rana :srdce: :srdce:

A chtela sem vam rict holky,newim teda jekj praci prasek budete pouzivat na miminko.Ja se rozhodla pro tekutou lovelu a tu maj tet v TETE v akci 4,5l za 200kc ,jinak bezne 2L stoji 200kc..Tak jen to sem davam jako dobry typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
29.1.11 10:58

Ahojky holky

Ahojky potřebovala bych poradit než vyrazim do nemocnice…celou dobu jsem cítila strašně silné pohyby a pravidelně,ale už tři dny je necítím skoro vůbec..a když je cítim tak slabě a hoodně nepravidelně :nevim: :zed: a včera mi bylo hrozně zle..měla jsem bolesti bříška..a co krok to bolet až jsem při cestě domů venku syčela nahlas lidi nelidi..a bolesti v pochvě..a nebo pohyby miminka cítím hrozně nízko a to skoro u močáku…předtim jsem je pořád cítila u pupíkua a teď jen dole a nebo když vejš tak slabě a málo..myslíte,že to něco předpovídá špatného? :nevim: :cry: :cry: není něco s miminkem? :cry: cítila jsem pohyby snad každou hodinu a strašně dlouho sebou hýbal a teď jsem ráda za dva pohyby denně a jen zřídka ho ucítím a krátce :cry: dneska jsem 24+1 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
29.1.11 20:01

Ja newim,ja byt tebou asi bych si do te nemocnice zajela..At vis ze je vse v poradku :) Budu drzet palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
29.1.11 20:03
Marbuli píše:
Birma a Finduska : Neboj to brisko jeste dozenes,tet ti prijde ze vubec neroste :-( ,ale pockej za par tydnu :D :D Jak rika Finduska ze zacatku nic a pak newis co by sis vzala na sebe aby te to netlacilo :D :D Ja taky ze zacatku hroze plasila ze nemam brisko a tet mam krasnyho melounka :srdce: :srdce: A 18kg nahore :D

Marbuli, vždyť já vím, že bříško poroste…už mám 2 děti :palec: . Ale myslela jsem si, že teď do třetice bude bříško vykukovat dřív a víc… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.1.11 20:15

Já jsem zvědavá jak potom budu vzpomínat na to „pidi“ bříško ve 23tt, až se nebudu moct ani pohnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
29.1.11 20:28

Ahojky,
taky přidávám fotky pupíku ve 38tt u druhého těhu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.1.11 20:36

pridavam dalsi aktualni fotku meho pupicku :wink:
Toto je 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
30.1.11 10:36

=)

Tak jsme z nemocnice doma a Patríček je v pořádku a už máme 668gramů..miminka prý dokáží zachránit od ukončeného 24týdne,ale musí mít miminko aspoň 500gramů…já jsem teprve na začátku 24týdne,ale jelikož je malý s vývojem napřed (což je lepší) tak by mi ho už dokázali zachránit :dance: jupííííí… :pankac: :potlesk: :dance: jen je prcek trochu línej se hýbat ty tři dny =D a asi budu mít prý více plodové vody =D a kočárek máme taky už doma (teda v kolárně,kvůli smůle)…ale je překrásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
30.1.11 10:59

Lusi : to jsem ráda, že jste v pořádku a jaký máte kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 11:06

Lusi, gratuluji ze jste v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
30.1.11 11:09

Mony : už máte jméno pro vašeho raracha? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.1.11 11:11

Diquiri - jasne, budeme mit Davidka.. :wink: Teda pokud me zase nereknou pravy opak, jako predtim, vsechno jsem mela ruzovy ptz mi ve 13tt rekli holku, a pak ve 20tt kluka.. takze doufam, ze na pristim UTZ to bude taky kluk, ptz znovu menit satnik nehodlam :mrgreen:
A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
30.1.11 11:57

=)

děkujeme moc :mrgreen: ani nevíte jak se mi ulevilo…máme černý s bílýma kytičkama a značka Dema Star,ale je krásnej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí