Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smiggi :
No ja jen ze takove podobne sem na spani stopila Markovi a na spani mu taky kradu tricka
.. Jediny co sem si poridila na velky brisko tak laclace,ale jinak tricka,a teplaky jedine Marka
,prece si nebudu zbytecne kupovat veci,ktery mi pak budou velky
A hlavne ty jeho veci sou hrozne pohodlny
Ze zacatku pindal ze pak nema c na sebe,ale tet uz to vzdal a kdyz kricim z vany at mi prinese city tricko na spani automaticky prinese svoje
co by pro nas tehulinky ty nase lasky neudelaly
![]()
Mila : moc pekne brisko ![]()
Birma a Finduska : Neboj to brisko jeste dozenes,tet ti prijde ze vubec neroste
,ale pockej za par tydnu
Jak rika Finduska ze zacatku nic a pak newis co by sis vzala na sebe aby te to netlacilo
Ja taky ze zacatku hroze plasila ze nemam brisko a tet mam krasnyho melounka
A 18kg nahore ![]()
Jinak pridavam foto meho melounka z dnesniho rana
![]()
A chtela sem vam rict holky,newim teda jekj praci prasek budete pouzivat na miminko.Ja se rozhodla pro tekutou lovelu a tu maj tet v TETE v akci 4,5l za 200kc ,jinak bezne 2L stoji 200kc..Tak jen to sem davam jako dobry typ ![]()
Ahojky potřebovala bych poradit než vyrazim do nemocnice…celou dobu jsem cítila strašně silné pohyby a pravidelně,ale už tři dny je necítím skoro vůbec..a když je cítim tak slabě a hoodně nepravidelně
a včera mi bylo hrozně zle..měla jsem bolesti bříška..a co krok to bolet až jsem při cestě domů venku syčela nahlas lidi nelidi..a bolesti v pochvě..a nebo pohyby miminka cítím hrozně nízko a to skoro u močáku…předtim jsem je pořád cítila u pupíkua a teď jen dole a nebo když vejš tak slabě a málo..myslíte,že to něco předpovídá špatného?
není něco s miminkem?
cítila jsem pohyby snad každou hodinu a strašně dlouho sebou hýbal a teď jsem ráda za dva pohyby denně a jen zřídka ho ucítím a krátce
dneska jsem 24+1 týden
Ja newim,ja byt tebou asi bych si do te nemocnice zajela..At vis ze je vse v poradku
Budu drzet palecky ![]()
Marbuli píše:
Birma a Finduska : Neboj to brisko jeste dozenes,tet ti prijde ze vubec neroste,ale pockej za par tydnu
![]()
Jak rika Finduska ze zacatku nic a pak newis co by sis vzala na sebe aby te to netlacilo
![]()
Ja taky ze zacatku hroze plasila ze nemam brisko a tet mam krasnyho melounka
![]()
A 18kg nahore
Marbuli, vždyť já vím, že bříško poroste…už mám 2 děti
. Ale myslela jsem si, že teď do třetice bude bříško vykukovat dřív a víc… ![]()
Já jsem zvědavá jak potom budu vzpomínat na to „pidi“ bříško ve 23tt, až se nebudu moct ani pohnout ![]()
Tak jsme z nemocnice doma a Patríček je v pořádku a už máme 668gramů..miminka prý dokáží zachránit od ukončeného 24týdne,ale musí mít miminko aspoň 500gramů…já jsem teprve na začátku 24týdne,ale jelikož je malý s vývojem napřed (což je lepší) tak by mi ho už dokázali zachránit
jupííííí…
jen je prcek trochu línej se hýbat ty tři dny =D a asi budu mít prý více plodové vody =D a kočárek máme taky už doma (teda v kolárně,kvůli smůle)…ale je překrásný ![]()
Diquiri - jasne, budeme mit Davidka..
Teda pokud me zase nereknou pravy opak, jako predtim, vsechno jsem mela ruzovy ptz mi ve 13tt rekli holku, a pak ve 20tt kluka.. takze doufam, ze na pristim UTZ to bude taky kluk, ptz znovu menit satnik nehodlam ![]()
A ty?
děkujeme moc
ani nevíte jak se mi ulevilo…máme černý s bílýma kytičkama a značka Dema Star,ale je krásnej ![]()
To teď začne, mně najednou přijde, že každý ráno je o kus větší:Dnejdřív furt nic nic, a teď to nejde zastavit:D