Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jejda..no kvůli hrnečku nebrečím,ale třeba nějaký romantický film nebo tak mě dojme a nebo tak ![]()
No tak sladarny,nebo tak neco to jejasny,to pod sebou muzu mit kybl
![]()
Ale ja sem tet opravdu hodne litostiva
Az to nekdy Markovi pride uz k smichu..Ale rika : Lasecko neboj to bude dobry,hlavne neplakej,ublizujes mimiskovi da mi hudlanka a ja sem oki ![]()
jééé to je od něho moc pěkné
tak to mě přítel spíše řekne,že jsem s tim už trapná a nebo mi řekne,že už se těší na to až porodim..ale ne kvůli tomu,že by se těšil na mimiska,ale proto,že prej bude mít klid
![]()
Lucisek : Ojiii
Tak to je mi lito ![]()
Tak si rikej ze budes mit brzo mimiska u sebe a na nej se muzes vyprdnout…
Ty hormony delaj hodne,mno ![]()
Já jsem tedy na sladkém závislá odjakživa a ani teď se to nezměnilo, mohla bych sladké po kilech.Postavtepřede mne sklenici nutely a za půl hodiny ji můžete už jen umýt:DAle naštěstí mi to nejdu na váhu dnes ve24+2tt mám pořád nahoře jen 5kilo, tak doufám, že to do května víc jak 15nebude:)Abych v létě nemusela měnit hadříky:) Ale proč to vlastně píšu:DNu že čekáme chlapečka, takže ty pověry moc nebudou.Také někdo říkal, že když se blinkáa je zle, je to holka a když není špatně je to kluk,nu a mně sice špatně nebylo, ale švagrovéje zle ještě teď v půlce 6.měsíce a čeká taky kluka:)
Marbuli - budu doufat, ze budu mit hooooodne te plodovky aby tlumila ty kopance ![]()
Ja vypadam v necem na holcicku a v necem na kluka..Ja uz to nejak prestala resit..Jinak ja si sem tam dam neco sladkeho..ALe nez sem byla tehotna nejedla sem vubec…Sem vyucena cukrarka,takze 3.roky sladkeho kazdy den kolem me..Fujky
ono to pak leze krkem ![]()
Mony : No ale zase kdyz mas moc plodove vody,tak treba necejtis ani moc jak male kope..To radsi bud rada kdyz ucejtis ze te kopne sem tam do zebra,nez asby si pak plasila ze nekope a pak zjistila ze to necitis jen kvuli plodove vode..N uvidis ![]()
No tak uvidíme týden co se z toho mého mimíska vyvrbí
Náznaky jsou na obě strany ![]()
Jinak já mám asi hodně vody pač u mě v bříšku to spíše žbluňká, ale když se rozhodne, že bude disco tak to je pak záhul. ![]()
smigii - jeste vydrz, uvidis za par tydnu jaky to bude vlnobiti
![]()
Marbuli- ja bych to asi nevydrzela s pritelem, kdyby jsme nevedeli co to je. Nam se ukazal kluk a doktor rikal, ze to bude chlapak na 150% a muj milej se tam malem zblaznil radosti
![]()
Lusisku taky ho nekdy musim krotit, ze za ty hormony nemuzu, zalezi na jeho nalade protoze dokaze byt taky peknej nervak. Nic si z toho nedelej. Ja taky bulim
Smigii u me se to zmenilo, tedka mladaka citim uplne jinak nez v prosinci, spise si tam zblunka tedka. Jo a nejradci me kope do mocaku ![]()
ale je to kraaaasny ![]()
No sranda je kdyz uz se ti blizi termin
to newis co si mas chytat driv za cast briska..To je kop mamince do zeber,najednou je u zaludku a hop a uz potrebuju curat jak kope do mocaku
Ale i to ze to nekdy boli kdyz si kopne spatne,tak to stoji za to!!Aspon vis ze tam je a ze je v poradku
Je to proste to nejkrasnejsi stesti co zenska muze mit
![]()
A taky uz se tesim az to budu vedet ![]()
no když se poohádáme,tak pokaždé brečim a on mě mě zeptá nepříjemně proč zase brečim a že jsem začala brečet kvůli blbosti,že mě nechápe a nebo mi řekne,že jsem hysterka…
![]()
Lusisek píše:
no když se poohádáme,tak pokaždé brečim a on mě mě zeptá nepříjemně proč zase brečim a že jsem začala brečet kvůli blbosti,že mě nechápe a nebo mi řekne,že jsem hysterka…![]()
Nic si z toho nedělej, já to mám doma stejně.. vždycky sem byla ta co měla na všechno odpověd a nic mě nevytočilo a měla sem navrch.. co sem těhotná mě všechno rozbrečí a často se s mojim hádáme..
Nevím čím to, asi vážně těma hormonama pže to předtím tak nebylo.. jinak je úžasný to jo,ale ty hádky jsou psycho.. Já věřím tomu že to porstě přejde..
tak hlavu vzhůůůru ![]()