Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
30.1.11 21:39

Marbuli

CO SE TÝČE PENĚZ A PRÁCE MYSLÍŠ JAK PŘESNĚ?Já pracovala ve foxcconu jako trenérka a do toho jsem otěhotněla a šla jsem na neschopenku a oni mě pak z páce vyhodily kvůli dlouhé nemoci,ale zašla jsem do té práce a řekla jim,že jsem na neschopence kvůli rizikovému těhotenství a oni mi řekli na osobním,že to nevěděli a že mě (a teď si nejsem jistá jestli se nepletu) vrátí zpět jako do zaměstnaných…a pokud bych otěhotněla v době kdy jsem byla bez práce a vedená na úp tak to mám jako ty?Jinak jsem teda vedená jako,že jsem práci měla? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 08:23

Ahoj holky.
Mám opět dotaz. V noci na neděli jsem se otáčela ze zad na bok a strašně mě začalo píchat na pravo v podbřišku ( jako slepák ) Tak jsem trpěla až do rána, kdy jsem si dala teplou sprchu, snídani a lehárko a bylo to lepší. Ale dnes to opět nějak cítím. Myslíte, že to může být spojené s růstem dělohy? Nebo to mám začít nějak řešit? :think: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 08:41

Marbuli, ale co je lepsi, mit ho v naruci, nebo v brisku..? :lol: Jinak dobre ranko, ja jsem zase v dobre nalade, ale moc jsem se nevyspinkala, malej zacal v 5h rano kopat.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 08:42

Smigii - Kaci, nijak to neres, je to uplne normalni, ja na to trpim doted, na obou stranach, pri zmene pohybu, nez kdyz sebehnu schody vemn z baraku, tak musim 10min stat a dychat, a cekat az se mi to brisko uvolni..
Je to napinani delohy, pripadny tlak miminka, kdyz je na te strane.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 09:01
Monny89 píše:
Smigii - Kaci, nijak to neres, je to uplne normalni, ja na to trpim doted, na obou stranach, pri zmene pohybu, nez kdyz sebehnu schody vemn z baraku, tak musim 10min stat a dychat, a cekat az se mi to brisko uvolni..
Je to napinani delohy, pripadny tlak miminka, kdyz je na te strane.. :think:

Já jsem měla takový strach, že mi praskl slepák :-( aůe když se to uvolnilo tak mě to trochu přešlo. TEda to jsou stavy - to ti povím. :cry:
Jinak mimískovi je určo dobře, pač mám neustále hlad a když se najím tak HLAD :-P hihihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 09:17

Smigii - neboj, a ver mi, ze to bude i horsi, ty bolesti a krece.. pockej az ti deloha dosahne zaludku, to na jidlo ani nepomyslis, jak ti to tam bude tlacit.. :poblion: :mrgreen:
Jinak malej uz me nevim jak, ale predevcirem asi minutu v kuse dloubal do zebra, nevim cim ani jak se mu to povedlo, ale musim rict, ze to opravdu bylo v nevydrzeni.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 09:25

Monny je to záhul :-P ale my to zmákneme. Těším se až bude prcek na světě. Když nakupujeme ty krásné věcičky tak jsem na měkko :wink:
No a vůbec se netěším na 9 měsíc :-? To bude teprve záhul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 09:27

Smigii - to teda, uz ho chci mit tady raraska malyho :srdce: A ty jeste nevis pohlavi co, koukam.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 09:50
Monny89 píše:
Smigii - to teda, uz ho chci mit tady raraska malyho :srdce: A ty jeste nevis pohlavi co, koukam.. :think:

Snad nám to příští pondělí co jdeme na kontrolu ( i s Pájou ) poví :palec: Ale Pája má jasno - prý kluk. Jo a taky při nákupech vybírá neutrální barvy a oblečení. Třeba modrou košili a tak :-P Ale myslím teda mám pocit, že má pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
31.1.11 09:53

čaute baby…já se nemůžu dočkat malého, až bude venku…dneska jsem u mudry dostala antibiotika,na ten můj kašel…a nemocenskou si už nechávám až do mateřské…takže až se uzdravím, tak si začnu užívat…plavání, cvičení, předporodní kurzy, procházky…no se těšííím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 09:56

Smigii - nu vidis to, a ja musela menit satnik z ruzove na modrou, ptz mi napred rekli holku a o 7 tydnu pozdeji kluka.. :cert:
Ale aspon mam jisteho kluka uz.. :lol:

Jaky mas chute - spis sladky nebo kysely??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 09:57

** DaiquiriQ** tak to držím palečky, ať se brzo uzdravíš, aby jsi si toto vše mohla užívat co nejdříve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 09:59
Monny89 píše:
Smigii - to teda, uz ho chci mit tady raraska malyho :srdce: A ty jeste nevis pohlavi co, koukam.. :think:

No tak já moc chutě nemám, ale spíše jím teď sladké. Kyselé nemusím vůbec. JInak pleť čistá jako dětská prdýlka. Bříško jsi viděla :palec: a žádné obtíže typu zvracení, změna nálad atd  – - - - tak co?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.1.11 10:01

Smigii - sladke znamena holka, ale ta plet - zase 100% kluk :zed:
Tak ty to mas teda tezky.. prave ze kdyz se ceka kluk, tak plet je lepsi nez kdy jindy (coz mam), je chut porad na maso, a kysely (okurky, horcice, atd) sladky minimalne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
31.1.11 10:04

Monny prostě malé překvápko. Jelikož je Pája na sladké jako ďas tak to bude kluk po něm :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí