Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
CO SE TÝČE PENĚZ A PRÁCE MYSLÍŠ JAK PŘESNĚ?Já pracovala ve foxcconu jako trenérka a do toho jsem otěhotněla a šla jsem na neschopenku a oni mě pak z páce vyhodily kvůli dlouhé nemoci,ale zašla jsem do té práce a řekla jim,že jsem na neschopence kvůli rizikovému těhotenství a oni mi řekli na osobním,že to nevěděli a že mě (a teď si nejsem jistá jestli se nepletu) vrátí zpět jako do zaměstnaných…a pokud bych otěhotněla v době kdy jsem byla bez práce a vedená na úp tak to mám jako ty?Jinak jsem teda vedená jako,že jsem práci měla?
![]()
Ahoj holky.
Mám opět dotaz. V noci na neděli jsem se otáčela ze zad na bok a strašně mě začalo píchat na pravo v podbřišku ( jako slepák ) Tak jsem trpěla až do rána, kdy jsem si dala teplou sprchu, snídani a lehárko a bylo to lepší. Ale dnes to opět nějak cítím. Myslíte, že to může být spojené s růstem dělohy? Nebo to mám začít nějak řešit?
Děkuji
Marbuli, ale co je lepsi, mit ho v naruci, nebo v brisku..?
Jinak dobre ranko, ja jsem zase v dobre nalade, ale moc jsem se nevyspinkala, malej zacal v 5h rano kopat.. ![]()
Smigii - Kaci, nijak to neres, je to uplne normalni, ja na to trpim doted, na obou stranach, pri zmene pohybu, nez kdyz sebehnu schody vemn z baraku, tak musim 10min stat a dychat, a cekat az se mi to brisko uvolni..
Je to napinani delohy, pripadny tlak miminka, kdyz je na te strane.. ![]()
Monny89 píše:
Smigii - Kaci, nijak to neres, je to uplne normalni, ja na to trpim doted, na obou stranach, pri zmene pohybu, nez kdyz sebehnu schody vemn z baraku, tak musim 10min stat a dychat, a cekat az se mi to brisko uvolni..
Je to napinani delohy, pripadny tlak miminka, kdyz je na te strane..
Já jsem měla takový strach, že mi praskl slepák
aůe když se to uvolnilo tak mě to trochu přešlo. TEda to jsou stavy - to ti povím. ![]()
Jinak mimískovi je určo dobře, pač mám neustále hlad a když se najím tak HLAD
hihihihihi
Smigii - neboj, a ver mi, ze to bude i horsi, ty bolesti a krece.. pockej az ti deloha dosahne zaludku, to na jidlo ani nepomyslis, jak ti to tam bude tlacit..
![]()
Jinak malej uz me nevim jak, ale predevcirem asi minutu v kuse dloubal do zebra, nevim cim ani jak se mu to povedlo, ale musim rict, ze to opravdu bylo v nevydrzeni.. ![]()
Monny je to záhul
ale my to zmákneme. Těším se až bude prcek na světě. Když nakupujeme ty krásné věcičky tak jsem na měkko ![]()
No a vůbec se netěším na 9 měsíc
To bude teprve záhul ![]()
Smigii - to teda, uz ho chci mit tady raraska malyho
A ty jeste nevis pohlavi co, koukam.. ![]()
Monny89 píše:
Smigii - to teda, uz ho chci mit tady raraska malyhoA ty jeste nevis pohlavi co, koukam..
Snad nám to příští pondělí co jdeme na kontrolu ( i s Pájou ) poví
Ale Pája má jasno - prý kluk. Jo a taky při nákupech vybírá neutrální barvy a oblečení. Třeba modrou košili a tak
Ale myslím teda mám pocit, že má pravdu ![]()
čaute baby…já se nemůžu dočkat malého, až bude venku…dneska jsem u mudry dostala antibiotika,na ten můj kašel…a nemocenskou si už nechávám až do mateřské…takže až se uzdravím, tak si začnu užívat…plavání, cvičení, předporodní kurzy, procházky…no se těšííím ![]()
Smigii - nu vidis to, a ja musela menit satnik z ruzove na modrou, ptz mi napred rekli holku a o 7 tydnu pozdeji kluka.. ![]()
Ale aspon mam jisteho kluka uz.. ![]()
Jaky mas chute - spis sladky nebo kysely??
** DaiquiriQ** tak to držím palečky, ať se brzo uzdravíš, aby jsi si toto vše mohla užívat co nejdříve ![]()
Monny89 píše:
Smigii - to teda, uz ho chci mit tady raraska malyhoA ty jeste nevis pohlavi co, koukam..
No tak já moc chutě nemám, ale spíše jím teď sladké. Kyselé nemusím vůbec. JInak pleť čistá jako dětská prdýlka. Bříško jsi viděla
a žádné obtíže typu zvracení, změna nálad atd – - - - tak co?????
Smigii - sladke znamena holka, ale ta plet - zase 100% kluk ![]()
Tak ty to mas teda tezky.. prave ze kdyz se ceka kluk, tak plet je lepsi nez kdy jindy (coz mam), je chut porad na maso, a kysely (okurky, horcice, atd) sladky minimalne.. ![]()
Monny prostě malé překvápko. Jelikož je Pája na sladké jako ďas tak to bude kluk po něm ![]()