Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
2.2.11 09:59

Daiquiri : No pritel by si pral holcicku a uz tet kdyz si lehne k brisku akomunikuje snim tak na brisko povida KAČENKO,TADY TATINEK :D :D Takze asi tak :D ale co se me tyce me je to uplne jedno,hlavne aby to bylo zdrave :srdce: :srdce: ALe priznam se mam vic modreho obleceni :D :D No pockej az na tebe ta nozicka vykoukne a ty ji chytis nebo zacnes lochtat!!K nezaplaceni :srdce: :srdce:

Smiggi : No domluvili sme se ze si to nechame jako prekvapko,ptz okolo terminu ja mam narozky a pak mame po chvily jeste s Markem vyroci,tak ze si udelame prekvapko,ale do tretiho mesice marek otravoval ze by sme si to mohli nechat rict,ale pak dal pokoj a me to bylo jedno..No a tet cim vic se to blizi,tim vic sem zvedavjejsi co to bude :D :D A ten polstar doporucuju,tchyne mi usila neco jako je ten kojici polstar a nemuzu si to vynachvalit,dobre se io nej zapres a lip se lezi :) Jo je to makacka na tahani,ale kdyz zacne kopat stoji to za to :))

A t obleceni: Ja zacla trickama,pak mikinu,nakonec teplaky a tet i trenirky na spani..a je to nejjjj obleceni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.2.11 10:03

Marbuli to je super, ze takhle honis nozicku :potlesk:. Vypadame podobne a u nas to je jasnej kluk, at to je co to je tak hlavne aby to bylo zdrave :dance:

DaiquiriQ to prijde a pritel ho uciti, i kdyz nas si s tatkou pekne hraje a zlobi ho :wink:. Vecir kdyz lezime u telky a malej tam s sebou sije a okamzite prestane jakmile si na me Ondra polozi ruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
2.2.11 10:16

girlie : to máme to samé…mališ má diskotéku a hnede když dá přátel ruku, tak se uklidní :-) Tak doufám, že to tak bude platit i v reálu až se narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.2.11 10:19

Girlie : Fakt uzasny :) :srdce: No tak vsichni si na me vsadili ze holka,tak to vyhraju ja :D :D HAHAHA :lol: :lol: Tak za vyhrane penizky co jsou v banku koupime nove dupacky :))) JUpiiiiiii :)

A to nam delal ten nas rarasek ze zacatku,silo tam sebou a kdyz se Marek priblizil tak byl klid,ale tet kdyz nam tatka cte pohadky nebo mluvi na brisko tak se rado tatinkovi ukazuje :)

A je sranda ty chlapy u toho pozorovat..hrajou si na drsnaky ,ale to maly je jeste v brisku ale uz ho ma omotane kolem prstu :D :D sranda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.2.11 10:22

Daiquiri : Ja ti nec povim..Segra ma 2.mesicni miminko.Ma kluka Daniela.. No a byli me u ni na navsteve a Dada rval a tak si ho skusil vzit Marek a byl klid:pak o par dni mi volala ze malej u ni porad brecel,ze delal vsechno aby neplakal,ale nic,no a prisel svara vazl si ho a malej se zacal krenit,tak to prej obrecela ze si mysli ze malej sni nece bejt,ale tet uz se na ni malej taky kreni tak je v sedmem nebi :) Ty chlapy maj asi lepci naruc..vetsi..Newim..taky to nechnapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
2.2.11 10:29

Si myslím, že to je něco úplně jiného…pro to mimi, jiná vůně, jiný pocit…s námi jsou ti malí 9 měsíců…ale ty chlapy nemají očuchané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.2.11 10:35

Taky bych to asi obrecela jako tvoje sestra, ale souhlasim s DaiquiriQ, ze to je pro mimco treba zmena a jsou „mimo“ :nevim:

Ondra stale rika, ze on bude ten rodic s autoritou, ale kdyz ho pak vidim (stokilovyho chlapa) jak se teteli jen k tomu brisku, tak si rikam ze bude autorita ta tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.2.11 10:39

jo je to sranda.Marek je taky kus chlapa,neni tlustej ale cvici a ma 105kg..A tet kdyz sme prijeli za segrou do porodnice a Dada mel 2911g a vzal si ho do naruce,to je jako kdyz ma slon mravenecka :)

Jo je to ale roztomily takovejch chlap,jak hora a kdyz lezi u tho briska a jeste na nej mluvi..No klasnyyy :srdce: :srdce:

Asi to bude tim ze sou pro ne ti tatkove neco noveho :) Nebo ze jak sou velci citi se vic v bezpeci.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.2.11 11:20

Mam problem… Boli me v podbrisku :cry: jak kdyz to mam dostat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
2.2.11 11:59

Ahojky holky, takybych tě tipla na kluka:)Já dneska měla takový strach,malý je celý den hodnej,ýe jsemfakt začala prosit ať mi pořádně nakopne, a onmi jen tak polechtal:)Ale aspoň tak. :-D už jsem zase klidnější

• Citovat
  • Upravit
569
2.2.11 12:15
Marbuli píše:
Mam problem… Boli me v podbrisku :cry: jak kdyz to mam dostat :(

TAk zavolej k doktorovi :think: Ale to budou třeba poslíčci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
2.2.11 12:22

Ahojky holky

Ahojky holky,tak koukám,že jste se tu rozepsali a já mám malinké zpoždění :lol: jsem nemocná a beru léky pro děti do tří let…nějaké cucavé bonbonky…a při sezení se mi šišatí bříško..malého cítím každým dnem silněji..malý fotbalista… :dance: ale jinak je vše ok…a co vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
2.2.11 12:37

Ahoj holky,tak já se k vám přidám taky.Koukám,že jsem všichni vyměnily dámský šatník za pánský :mrgreen: já to vůbec neřešim hlavně že mám pohodlí s miminkem.My jsme si to nehcali taky jako překvápko.Ale spíš koukám po holčičích věcech.Tak uvidíme co se nám vyklube. :mrgreen:
Marbuli:máš už vysokej termín to budou poslíčci.Já mám sice zítra 34+0 a už jsem je měla dvakrát.Tak uvidíme co nám ta fazolka udělá za překvapení.Termín mám 17.března ale podle tohojakje hyperaktivní si myslim,že to bude dřív…Už si teda říkám,že by to mohlo být za mnou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
2.2.11 12:49
Lusisek píše:
noo já měla před těhotestvím 54kg a teď mám 62,3 :-) za celý svůj život jsem nenabrala a měla stejnou váhu a teď to jde nahoru rychlostí blesku :-)

Já měla před těhu 51kg a ted se mi to pohybuje mezi 54,5 a 55kg. Takhle hodně jsem také nikdy nemela. spíše vždy do 50kg, otěhotněla jsem na dovolené a přes dovolenou přibrala na 51kg.

Dnes jsem byla na UZ a na 90% to bude holčička :-) Už má 640g :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
2.2.11 12:56

millaL

to jsi moc nenabrala..jen tři kila..já 8 kilo a to mám už určo více… :-D buď ráda,že máš takhle málo :palec: taky koukám jak mimísek roste..náš malej měl 29.1 668gr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí