Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisku hezky pekne
![]()
Ja jsem poslouchala svoji babicku, ktera mi rikala at si dam na co mam chut a pak jsem ji jednou rekla co jsem schopna spraskat a ta odvetila jestli to nechci opravdu krotit
, ze po takove hostine by se jeden opravdu
.
Je pravda, ze ten vecer co se tyce kombinaci jidel to byl vcelku zajimavy - zverina s ryzi a zeleninou k veceri, potom popkorn, na to arasidovy krupky, pak jsem dopila lak z okurek, vyzrala jsem mrkev a cibulky, nasledovala delisa a dorazila jsem to jogurtem
. Priznam se ze tu noc jsem moc nespala jak mi bylo tezko
![]()
girlie sage píše:
Lusisku hezky pekne![]()
![]()
![]()
Ja jsem poslouchala svoji babicku, ktera mi rikala at si dam na co mam chut a pak jsem ji jednou rekla co jsem schopna spraskat a ta odvetila jestli to nechci opravdu krotit
Je pravda, ze ten vecer co se tyce kombinaci jidel to byl vcelku zajimavy - zverina s ryzi a zeleninou k veceri, potom popkorn, na to arasidovy krupky, pak jsem dopila lak z okurek, vyzrala jsem mrkev a cibulky, nasledovala delisa a dorazila jsem to jogurtem![]()
, ze po takove hostine by se jeden opravdu
.
. Priznam se ze tu noc jsem moc nespala jak mi bylo tezko
![]()
![]()
no můžu ti říct, že po tutom bych se teda fakt
a navrch jeste pos…
Já tedy zase tolik nejím a přesto přibírám rychle si myslím,ale třeba dneska jsem měla k snídani rozpečenou bagetu, pak kofilu, pak milenu:D mísu okurkového salátu a corneto.A jsem napraskla, vidím totak na večer na rozpeřený rohlík vtroubě se sýrem a pak finito.Možná , že taky přibírám rychle, protože nekouřím:)
Tak to já moc nejím… ikdyž ty mandarinky a ještě salátové okurky jsou taky v kilech
kouřit sem taky přestala,ale co jsem ted na začátku 18 tt tak mám pořád dole 4 kila.. zajimavé… a uzeniny sem někde četla že se moc nemají na těhu tak ty moc nedlabu..
ale váš apetíííít holky ten jeee…
![]()
viď?
pěkně to mixujeme
to já mám chutě na uzeniny pořád…kolikrát nemám co na zobnutí a lítá mi pusa a pořád lezu do ledničky,abych přišla na to na co mám chuť a čim bych tu chuť zabila ![]()
neboj to všechno přijde..jsi zatím krátce…
ale aby jsi toho pak nelitovala,,to já si říkám,že budu jako meloun ![]()
Tak holky tak ja vam taky povim jak sem to mela a mam s papu jo ??
Kdyz sem spadla do tech tehu chuti tak to byli hranolky s horcici,nebo sem snedla na posezeni samotnej celej citron i s kurou..nemohla sem si pomoct ale chutnalo mi to..Jinak mandarinky u me frceli jede celej mesic kazdej den kilo,to byla nejvetsi mnamka..Jinak pochotkovej salat,hermelinovej salat,bramborovej salat,to byla beznost a tet si taky nekdy dam..Jinak frcim ovoce zeleninka a na to jak sem diky sve skole nejedla sladke,tak tet ho sezeru celkem dost..A ze sem vyucena cukrarka tak to sou domaci venecky,vetrniky,sachr dort..No sami lepci veci..pak sem taky jeden cas frcela na makrele a tet mam zase rada obycejne chleba s pastikou..
Jinak sem taky dokazala si dat zmrzku,na to obed v podobe osmi knedliku s kachnou a zelim a potom jeste kompot,o hodinu pozdeji sem uz lezla do lednicky a nasla sem jogurta,rohlik se syrem,susenku..No dokut sem nebyla prezrana a spokojena… ![]()
Ale co tet hrozne rada tak cerstvej mekej chlebik s maslem a na tom platkovej syr
Namiiii ![]()
hele tak to jsme na tom obě stejné
to mám ráda taky..a nejvíc teď psolední dobou papám čerství,křupavý chlebíček a jen máslo a jsem spokojená …
Ahoj holky.
TAk jsme rozjeli debatu chutě jo? hihi tak to já mám děsný hlad a do toho chuť a nastává hledání na co že mám hlad a chuť
Nejedla jsem teda nikdy sladké, ale teĎ po snídaní ( čerstvé tmavé rohlíčky se sýrem ) natupuje uspokojení chťových pohárků - dnes vlnky
jinak co vidím v lednici je moje. Občas i to co přítel zrovna jí je moje. Miluji zmrzlinku Vienetu, henri vejce, kaši, kuře,...........Včera jsem měla rizoto s křupavými okurkami. No prostě mňaka. ![]()
Já teďka taky vařím jak šílená, samé dobrotky…rizoto máme dneska ![]()
Ja delala rizoto minuly tyden
mnamka. Vcera chtel muj drahy hrachovou kasi s uzenym..to byla noc
![]()
Dneska budu delat testoviny s brokolici se syrovou omackou ![]()
Taky si nekdy pripadam jako skolni jidelna, ale diky bohu me vareni bavi
Tak to ja radsi uklidim nez uvarim
Jo hrachvou kasi sem mela minuly tyden,no to sme pak s Markem vecer v postely hrali valku
Jinak taky nekdy co si dava do pusi Marek tak tam mam driv ja ptz na to dostanu chut kdyz to vidim,ze zacatku se rozciloval tet se zepta nez to da do pusy,lasko ces??? Tak je to jasny
Takze kdyz si dela bastu tak si ji dela o hodne vic,ptz me nekdy krmi
![]()
Ale ten cerstvej chlebik s maslem a syreckem,tak ten nema absilutne chybu.
![]()
Marbuli píše:
Tak to ja radsi uklidim nez uvarim![]()
Jo hrachvou kasi sem mela minuly tyden,no to sme pak s Markem vecer v postely hrali valku
![]()
Jinak taky nekdy co si dava do pusi Marek tak tam mam driv ja ptz na to dostanu chut kdyz to vidim,ze zacatku se rozciloval tet se zepta nez to da do pusy,lasko ces??? Tak je to jasny
![]()
Takze kdyz si dela bastu tak si ji dela o hodne vic,ptz me nekdy krmi
![]()
Ale ten cerstvej chlebik s maslem a syreckem,tak ten nema absilutne chybu.
![]()
![]()
Teda tady se vyvruje…ale asi to mame vsude stejne…:-)
Pridavam brisko z pondelka 25+4tt.papa ![]()
B : pekne brisko ![]()
Ja jak tady ctu tak proste vechny nastavajici maminky maj skoro stejne,nebo uplne stejne moresy:D
Marbuli uklizeni me neva, ale k cemu mam vysloveny odpor je vysavani a nevim proc
. Uz jsem premyslela, ze zainvestuju do toho samojezdiciho vysavace, ale nevim jestli to opravdu zvladne psi chlupy jak rikaji.
To s tim krmenim u nas funguje naopak..Ondra vidi jak si delam mlsku a uz ze chce taky, proste budu mit deti dve
![]()
Buterrfly krasne brisko ![]()