Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
4.2.11 11:45

Smigii taky jsem vcera pekne trpela :cry: platila jsem za ten okurkovy salat :nevim:. Nemuzu to stejne jako papriky po kterych me pali zaha jak das :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
4.2.11 11:57

A já jdu na ten okurkový salát teďka…mňami mňami :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.11 11:59

to mně žáha nepálí po ničem:) mmusím říci, že fakt nemám nějak problémy, zaklepu na zuby tedy.

• Citovat
  • Upravit
569
4.2.11 12:01

** girlie sage** N o já jsem včera snědla rohlík a asi 10min na to jsem mylsela, že to neustojím. Motání hlavy, žaludek v krku, horkost, bolest hlavy - prostě děs. Nasedla jsem do auta a jela domů. V půli cesty se mi začalo chtít tak spát, jako bych snad týden nespala. Takže jsem se přemáhala. Jak jsem dorazila domů, tak jsem sebou sekla do postele a vstala jen na políku a pak opět spala až do rána. Dnes mám asi hodně nízky tlak, nemám žádnou barvu a občas mě chytne motačka hlavy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 12:14

Smigii tak to si to vazne uzivas :-?. Ja mam od mudr povoleny dve kafe denne a taky je hezky piju, protoze mam hodne nizky tlak (90/60) a bez kafe proste nefunguju. Zaha me zlobi, ale vezmu si dve renie a vetsinou to zmizi.

U nas se prave ted tak rozchumelilo, ach jo ja chci jaro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 12:14

girlie sage

moc děkuji,ale opět jedu v pondělí na kontrolu,protože mě doktorka chce vidět,když mám bolesti a je mi zle…takže jsem byla 20.1…29.1 a teď v pondělí :zed: zase …ptala jsem se doktorky jestli to nemůže ublížit miminku,když mám takhle po krátké době tři ultrazvuky a řekla,že ne…že by musela je musela dělat dlouhé,že se nemusím bát..tvrdne mi totiž břicho,ale už dokonce celé a třeba i na půl dne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
4.2.11 12:17
girlie sage píše:
Smigii tak to si to vazne uzivas :-?. Ja mam od mudr povoleny dve kafe denne a taky je hezky piju, protoze mam hodne nizky tlak (90/60) a bez kafe proste nefunguju. Zaha me zlobi, ale vezmu si dve renie a vetsinou to zmizi.U nas se prave ted tak rozchumelilo, ach jo ja chci jaro

No já právě včera kafe měla a nevím, jestli mě ten žaludek nevzal i z toho :think: Nevím, čemu to mám právě přiřknout :-( ale ten včerejšek si zopakovat už nechci 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 12:24

Lusisku je dobre, ze si te mudr hlida, ja chodim do rizikove poradny a to kazdy 3 tydny. Neni to nic prijemnyho, ale vydrz holka :kytka: Ja zatim nevim co to je „tvrdnuti“ bricha. Ja to pres to neustaly napinani kuze bud necejtim nebo se mi to proste nestava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 12:28
Smigii píše:
girlie sage píše:
Smigii tak to si to vazne uzivas :-?. Ja mam od mudr povoleny dve kafe denne a taky je hezky piju, protoze mam hodne nizky tlak (90/60) a bez kafe proste nefunguju. Zaha me zlobi, ale vezmu si dve renie a vetsinou to zmizi.U nas se prave ted tak rozchumelilo, ach jo ja chci jaro
No já právě včera kafe měla a nevím, jestli mě ten žaludek nevzal i z toho :think: Nevím, čemu to mám právě přiřknout :-( ale ten včerejšek si zopakovat už nechci 8-o

Je to taky mozny :think:. Ja beru prasek na stitnou zlazu a kdyz si dam kafe driv jak snidani tak to :poblion: mam bohuzel jasny…to si clovek pamatuje a to moc dobre a nedela to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 12:30

girlie sage

no já od 6 měsíce mám pořád nějaké komplikace a teď tři dny mi tvrdne bříško a mám bolesti v pod bříšku,v pochvě a jde mi to až do konečníku..ať sedim,či jdu a nebo jdu na malou..na malé jsem dokonce měla křeč strašně velkou do konečníku a nevim co to může být :nevim: :cry: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 12:40

Lusisku tak to ja bych asi volala mudr a nebo ji to urco rekla az tam v pondeli pujdes. Ja mela taky pichani do pochvy a bolestivy podbrisek, ale ja mam tedka o dva tydny vetsi delohu nez by mela byt a vic plodove vody. Ja porodim obra 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 12:44

girlie sage

noo taky prej možná budu mít více plodové vody,ale vůbec se mi ty bolesti nelíbí a hned v pondělí jí to povím..snad mi neřekne,že to je normální,protože ty bolesti jsou nepopsatelné jak bolí :zed: snad to bude ok..už jsem z toho zoufalá,že mám pořád nějaké komplikace :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 12:50

Musis verit, ze to bude v poho. Me zacne spodek bolet kdyz hodne sedim, tak se jdu natahnout, zachumlat pod deku a vetsinou to prestane :palec:

Kdy mas termin porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
4.2.11 12:53

dneska jsem přesně 25+0 tt a termín porodu mi spočítaly na 20.května…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.2.11 12:57

Tak to jsme na tom podobne :lol:. Podle PM 2.5. ale podle UT 13.5. Jsem moc zvedava na posledni UT jestli to zmeni. Hodne lidi si mysli, ze to do kvetna nevydrzim :roll: tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí