Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smigii taky jsem vcera pekne trpela
platila jsem za ten okurkovy salat
. Nemuzu to stejne jako papriky po kterych me pali zaha jak das ![]()
to mně žáha nepálí po ničem:) mmusím říci, že fakt nemám nějak problémy, zaklepu na zuby tedy.
** girlie sage** N o já jsem včera snědla rohlík a asi 10min na to jsem mylsela, že to neustojím. Motání hlavy, žaludek v krku, horkost, bolest hlavy - prostě děs. Nasedla jsem do auta a jela domů. V půli cesty se mi začalo chtít tak spát, jako bych snad týden nespala. Takže jsem se přemáhala. Jak jsem dorazila domů, tak jsem sebou sekla do postele a vstala jen na políku a pak opět spala až do rána. Dnes mám asi hodně nízky tlak, nemám žádnou barvu a občas mě chytne motačka hlavy ![]()
Smigii tak to si to vazne uzivas
. Ja mam od mudr povoleny dve kafe denne a taky je hezky piju, protoze mam hodne nizky tlak (90/60) a bez kafe proste nefunguju. Zaha me zlobi, ale vezmu si dve renie a vetsinou to zmizi.
U nas se prave ted tak rozchumelilo, ach jo ja chci jaro
moc děkuji,ale opět jedu v pondělí na kontrolu,protože mě doktorka chce vidět,když mám bolesti a je mi zle…takže jsem byla 20.1…29.1 a teď v pondělí
zase …ptala jsem se doktorky jestli to nemůže ublížit miminku,když mám takhle po krátké době tři ultrazvuky a řekla,že ne…že by musela je musela dělat dlouhé,že se nemusím bát..tvrdne mi totiž břicho,ale už dokonce celé a třeba i na půl dne ![]()
girlie sage píše:
Smigii tak to si to vazne uzivas. Ja mam od mudr povoleny dve kafe denne a taky je hezky piju, protoze mam hodne nizky tlak (90/60) a bez kafe proste nefunguju. Zaha me zlobi, ale vezmu si dve renie a vetsinou to zmizi.U nas se prave ted tak rozchumelilo, ach jo ja chci jaro
No já právě včera kafe měla a nevím, jestli mě ten žaludek nevzal i z toho
Nevím, čemu to mám právě přiřknout
ale ten včerejšek si zopakovat už nechci ![]()
Lusisku je dobre, ze si te mudr hlida, ja chodim do rizikove poradny a to kazdy 3 tydny. Neni to nic prijemnyho, ale vydrz holka
Ja zatim nevim co to je „tvrdnuti“ bricha. Ja to pres to neustaly napinani kuze bud necejtim nebo se mi to proste nestava ![]()
Smigii píše:girlie sage píše:No já právě včera kafe měla a nevím, jestli mě ten žaludek nevzal i z toho
Smigii tak to si to vazne uzivas. Ja mam od mudr povoleny dve kafe denne a taky je hezky piju, protoze mam hodne nizky tlak (90/60) a bez kafe proste nefunguju. Zaha me zlobi, ale vezmu si dve renie a vetsinou to zmizi.U nas se prave ted tak rozchumelilo, ach jo ja chci jaro
Nevím, čemu to mám právě přiřknout
ale ten včerejšek si zopakovat už nechci
Je to taky mozny
. Ja beru prasek na stitnou zlazu a kdyz si dam kafe driv jak snidani tak to
mam bohuzel jasny…to si clovek pamatuje a to moc dobre a nedela to ![]()
no já od 6 měsíce mám pořád nějaké komplikace a teď tři dny mi tvrdne bříško a mám bolesti v pod bříšku,v pochvě a jde mi to až do konečníku..ať sedim,či jdu a nebo jdu na malou..na malé jsem dokonce měla křeč strašně velkou do konečníku a nevim co to může být
![]()
Lusisku tak to ja bych asi volala mudr a nebo ji to urco rekla az tam v pondeli pujdes. Ja mela taky pichani do pochvy a bolestivy podbrisek, ale ja mam tedka o dva tydny vetsi delohu nez by mela byt a vic plodove vody. Ja porodim obra ![]()
noo taky prej možná budu mít více plodové vody,ale vůbec se mi ty bolesti nelíbí a hned v pondělí jí to povím..snad mi neřekne,že to je normální,protože ty bolesti jsou nepopsatelné jak bolí
snad to bude ok..už jsem z toho zoufalá,že mám pořád nějaké komplikace ![]()
Musis verit, ze to bude v poho. Me zacne spodek bolet kdyz hodne sedim, tak se jdu natahnout, zachumlat pod deku a vetsinou to prestane ![]()
Kdy mas termin porodu?
dneska jsem přesně 25+0 tt a termín porodu mi spočítaly na 20.května…
Tak to jsme na tom podobne
. Podle PM 2.5. ale podle UT 13.5. Jsem moc zvedava na posledni UT jestli to zmeni. Hodne lidi si mysli, ze to do kvetna nevydrzim
tak jsem zvedava