Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je právě ono:)teď už nás tu kecá pára zapomínáme na ty co tu byly, předtím:)Jinak lusisek jak je?
copak asi Marbuli, jestlipak už nám náhodou nerodí:)
Jsem se smala, kdyz jsem zjistila ze Lusí je vlastne zakladatelka
nejak jsme se tu zakecaly ![]()
Taky si rikam jestli Marbulka nerodi ![]()
Janni hezke brisko ![]()
Ale jo jde to až na tvrdnutí bříška až to bolí a stahy a křeče v pochvě a proto jdu v pondělí na gyndu..chce mě doktorka vidět,aby se mohl jinak vyloužit blížící se předčasný porod…snad jsem se neotevřela ještě víc než jsem
a jinak děkuji za optání…a co ty?Jinak malý kope doost vysoko,tak čekám kdy mě načutne do žeber ![]()
)nic se nedeje..zakladatelka se nejsoise uz pak moc nezapojovala a tak sjte tu an ni „zapomely“
)jiank ropeji zitra na gynde jen same dobre zpravy !
) ![]()
jinak holky dekuji za pochvalu briska:o) a preji vam pohodove tehu,nebo zbytek tehu..vy jste vsechny urcite uz vice,nez ja,ze?
jj jsem no
já jsem dneska 25+2 tak už nemusím mít strach,že kdybych náhodou začla předčasně rodit,že bych o něho přišla..už by mi ho dokázali zachránit..jupííí
..ale ať ještě zůstane v bříšku nějaký ten týden ještě
![]()
jeee..uz se tesim,az bduu take takhle v pokrocilejsim.to uz ma clovek takovou nejakou jistotu…jen at tam drobecek jeste vydrzi:o)kazdy tyden navic je pro nej lepsi.Drzim palecky,abyste byli s prckem pohromade co nejdele!!!!!
![]()
Lusisku,jen si ho tam jeste nech ![]()
Janni dej si do podpisu meritko jako mam treba ja nebo finduska a hnedka budes vedet ![]()
meritko.noo..ja nevim jak
hehe,jsem tu nova,teprve od vcera..jdu to nejak zkusit..dekuji za typ
jj,peresne,at si tam maleho Lusisek jeste necha prdolu,kazdy tyden navic je dobry.HODNE ODPOCIVAT A NENAMAHAT SE !!!!!!!!
Příspěvek upraven 06.02.11 v 16:04
No já jdutaky zítra, abychom zjistili jak jsme na tom s hrdlem,ikdyž ja se citím naprosto výborně, jen furt jim něco:( mě právě moc vysoko nekope, furt po pupíkem.Výš jsme ještě nešli:)Za to dneska ráno v 7 jsem myslela,že začalo mistrovství světa ve fotbale. By mi zajímalo kolik má ten chlapík vlastně nohou:D tu na jedné straně , tu na druhé
Vitej
je to tu supper a urcite se dozvis hodne zajimavych veci ![]()
V nastaveni profilu si klikni na zobrazovat podpisy *ano a uvidis co kdo ma. Podle toho co se ti libi tak na to muzes kliknout a na webovce si ho upravit podle sebe. Az budes hotova tak si to prekopiruj zase do nastaveni do posledniho boxiku (podpis uzivatele v diskusi)
Doufam, ze ti to pomohlo
![]()
Budu par hodin mimo tak zatim ![]()
Findusko me taky tedka kope jen do mocaku
predtim kopal i do zeber, tak nevim co tam provadi. trva to asi dva dny, posledni kontrola byla minuly utery a v naproste pohode ![]()
jeee,mooc dekuji az karsne privitani
)) ju,uz jsem na to rpisla,dekuji
) zobrazuje to tedy jen tydny a ne i dny..ale tak to envadi..je to hezke:o) ja uz take pomalu asi pomazu..trosku na vzduch,vezmu hafana a pujdeme ven.mejte se hezky maminy
)
ano,je:o) hendka na 1.strance prvni prispevek
)))