Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
569
7.2.11 07:30

Dobré ranko holky :mavam:
Marbuli teda ty jsi mě vylekala. No ještě si tam mimi chvilinku nech a až začneš rodit - tak tam přeci musí být drama :-P Ve stylu praskla mi voda a rodím ( na nákupu, po schodech atd :lol: ) No jinak jsem ráda, že se ti bříško uklidnilo a že je vše v pořádku.
Girlie Sage mooc gratuluji ke 150% klukovi :palec: Taky si přeji kluka, ale spokojím se i s krásnou princeznou :wink:
Holky Dnes jdu na UZ a jde s námi i tatínek - poprvé. Mooooooc se těším. Doufám, že prcek bude spolupracovat a otočí se.Stále skrývá to co chceme vidět :think: Včera večer mi bylo líto, že se mimi hýbe jen v noci když se náhle probudím, ale hle při usínání mě začalo tak jemně kopat :srdce: až jsem nemohla usnout :-P
A vítám nové maminkyyyyyyyyyyyyyyyyy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 08:55

Smigii : Ahojky :mavam: teda ty jsi sem napisala taky po dlouhe dobe :-( ale napsala :) Jinak si myslim ze az to prijde tak ze sem asi uz nestihnu nic napsat :nevim: Protoze spis vic bude plasit Marek a k notasu me nepusti :D To bude delej alsko,musime jet,atd :D :D Takze dkyz se tu podezdrele dlouho neukazu tak je to jasne :-) :-) Me uz mimisek kope malo :( protoze tam ma malo´mista :( uz mimiska neci moc mackat..

Jinak sem pak pisni az dorazis z UZ at vime teda co ti v brisku plave za mimiska :) :srdce:
Ja jdu zitra poprve do podoli a uz zacinam mit celkem dost vitr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.2.11 09:34
Marbuli píše:
Smigii : Ahojky :mavam: teda ty jsi sem napisala taky po dlouhe dobe :-( ale napsala :) Jinak si myslim ze az to prijde tak ze sem asi uz nestihnu nic napsat :nevim: Protoze spis vic bude plasit Marek a k notasu me nepusti :D To bude delej alsko,musime jet,atd :D :D Takze dkyz se tu podezdrele dlouho neukazu tak je to jasne :-) :-) Me uz mimisek kope malo :( protoze tam ma malo´mista :( uz mimiska neci moc mackat..Jinak sem pak pisni az dorazis z UZ at vime teda co ti v brisku plave za mimiska :) :srdce:
Ja jdu zitra poprve do podoli a uz zacinam mit celkem dost vitr :(

Jj napíšu určitě to se neboj a též přiložím foto :palec:
Ty buď hlavně v klidu - zvládlo to spoooousta ženských před námi a my to dáme taky. Některé odrodily i samy. Držím pěstičky ať to jde rychle a bezbolestně. Jo a s tím,že bude šílet ten tvůj - to naprosto chápu. Já jen řeknu, že mě děsně píchá v bříšku a Pája už by jel do nemocnice. Chápu je že mají strach :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 09:53

Smigii : Tak to uz se tesim na fotecku :) :) No kdyz ja sem hroznej straspytel :cry: No ale co ,stejne tam musim,tak to zvladnu :)
Jojo,jeste mam chvilku na porod cas,ale rikam si ze tet uz to muze prijit kdykoliv :) :)
Jinak vcera sem vystrasila Marka,ptz sem z postele : MARKU,MARKU,MARKU!!!!! tak prilitnul uplne udejchanej a vylekanej co se deje a rika : COPAK JE LASKO,TO UZ?? a ja rikam :D :D :lol: :lol: : LASKO NEBYLA BY SUSENKA ?? :D :D No to sem dostala bengal at uz tohle ndelam pokud nerodim ,ze se hrozne lekl :) :) Ale ja sem nechtela vylekt jen sem chtela susenku :)

Jinak uvidime co mi rekne na to az zjisti ze jsem snedla ke snidani vsechny buchty od babicky,no to by mi mozna jeste odpustil,ale ja mu snedla i strudl od maminky.. No co nema to tady nechavat samotny a me na ocich :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 10:00

Smigii - tak vam preji hodne stesti at se prdolka ukaze :kytka: :palec: a at si tatinek uzije UZ.

Marbuli uz vidim Ondru jak me necha zasednout k PC abych vam dala vedet, ze rodim :lol: Mam pocit, ze by ho kleplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:04

Girlie : To jo no :D :D

LASKO POCKEJ MUSIM NA NOTASE..!!
proc??
MUSIM NAPSAT HOLKAM ZE JEDU RODIT..!!
no ty si se snad zblaznila,ne!! koukej sebou mrsknout jedeme!! :D :D

uplne to slysim :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 10:04

Tak to je dobry, jsme se se synkem prave pekne zasmali :lol: :lol:. Chudaka takhle ho strasit :-P Me tchyne poslala makovou buchtu a ten ja zrovna nemusim, ale mamcin strudl byl do dvouch hodin pryc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:11

Tak ja ani newedela ze tady je..ja sem ho nasla az tet rano,tak sem spala Markovi co to je a on ze strudl od mami.. Tak uz neni :D :D
Jinak ja ho nechtela vylekat,mela sem jen hroznou chut na susenku :) :) To mrkvovi taky nemusim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.2.11 10:12

No teda Marbuli ty mu dáváš :-P jsem se zasmála. JJ jen papej a buď v klidu. Jaká máte vlastě jména prp mimi?
girlie sage já se snad ani tolika netěším na to jestli se otočí, ale na to co na to bude říkat přítel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:24

No prijmeni ma uz zarizeny po tatinkovi..
A jmeno ja sem vybirala na holku a ja si preju Kačenku a Marek vybiral na kluka a ten to mel hned jasny Marečka :D :D
Jo to jo,ja papkam kdyz mam chut dokazu sezrat vselicos..K obidku mam masicko na houbach s ryzi…Nami uz se tesim :) Ale opradu sem ho vylekat nechtela :lol: Jen mi v tu chvily nedoteklo ze sem na nej volala ,tak jak sem volala :D :D
Jo kdyz semnou sel Marbuli na prvni UZ jaj ten byl dobre vykolejenej :D :D
Mel slzicky na krajicku ,ale ty nepriznal,ale bylo na nem videt jak moc je stastnej :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:32

Jinak foto meho brisunka :srdce: :srdce:
Dnesni foto,tak sem taky dejte at muzu porovnavat :)

A reknu vam holky ze jsem hrozne rada ze nemam strie na bokach a na brisku,ze nejsem popraskana :) ufff :) ale za to t odnesly prsa,ty mam teda popraskana fest :(

Jinak tady mam 19kg nahore.. :D :D cunatko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.2.11 10:37

Marbuli - ty jsi ale jinak hubeňourek - jen to bříško máš :palec: No ty chlapi s těmi jmény jsou teda originání - můj Pája říká tomu mimi ( ani neví co to bude) také malý Pája samozřejmě :palec:
Co se týče těch strií tak já nikde nic, až na prsa. Ty mám teda taky festovně popraskaný :cry: A to mažu ještě před otěhotněním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:42

Smigii : A to sem cekala ze budu popraskana ,ptz pred tehu sem mela 176cm a 58kg… tak sem se na zacatku celkem mazala…Tet tedana to casto zapominam :D :D ale prasklinky nemam..
jojo ty prsa dostavaj pekny zahul :( ono to bude tim z sem skoro zadny nemela a tet sem jak dolly buster :D :D a to sem je taky mazala i pred tehu a pak porad pravidelne a nepomohlo to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:43

A stema jmenama mas naprostou pravdu :D :D me teda rika brisku Kačenko,ale kdyz to bude klucik proste MARBULÍNKA :D :D :srdce: :srdce: no kazit radost mu nebudu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 10:54

a tadyy jeste cela a ze predu..
A omlouvam se ale po ranu a jeste napul v pizamu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...