Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2412
7.2.11 19:03

Smigii

My pohlaví nevěděli ještě ve 24tt. Pak se frajerce uráčilo se nám ukázat :dance:
Ale řekla bych, že se nic nezměnilo, když jsem se to dozvěděla.. Nejhlavnější je, aby mimi bylo zdravé a v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.2.11 20:06

Smigii hlavne ze je vsechno v poradku a to je nejdulezitejsi :potlesk: a jsem rada, ze si to Paja uzil :palec:

Tikule taky pekna kerka

Janni tak at ti je brzo lip. Ja vcera ponocovala a snedla jsem kilo pomerancu na posezeni :roll: alespon to jsou vitaminky :-)

Findusko hezka fotecka v profilu :mavam:

Millo nemas zavidet co, jak jsme tu psaly prsa sice mame o moc vetsi, ale popraskany :roll:

X-333 neni to uzasny??? :srdce: :srdce: z vysledku se nestresuj, vsechno bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 20:12

finduska

vůbec nevim kde myslíš,že mám dát zobrazovat podpisy a kde to i uvidím..koukám a hledám,ale nic :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.2.11 20:12

girlie.sage úžasný to je , člověk by tomu ani nevěřil:) ty výsledky snad budou dobrý, uvidíme, mám strach proto, že jsem před těhu kouřila a teď z toho mám akorát tak výčitky svědomí:( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 20:20

jak se dělá to měření nebo to měřítko?U vás taky na diskuzy se to u vás ukazuje a když na to klinu tak se mi otevře nová stránka s anglickýma názvama a obrázkama a nevim co dál :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.2.11 20:32

Lusisek já jsem si to měřítko dělala taky dneska odpoledne- klikneš na to, jak jsi to udělala před tím, aby jsi na jela na tu anglicky napsanou stránku…klikneš na ten první obrázek s nápisem : Maternity a pregnanci, objeví se další stránka a klikneš na ten druhý obrýázek - day a weeks, pak další stránka - klikneš na NEXT u druhýho obrázku s nadpisem full size ticker. Pak si vybereš jak to měřítko má vypadat (na výběr 6 stran) a v druhé tabulce klikneš na next, pak si vybereš jak má vypadat posuvník a zase klikneš na druhé tabulce na next, pak si zadáš datum termínu porodu , hned pod tím datum PM a zase* next. Pak se ti objeví stránka - si v polovině je rámeček ve kterým ke napsaný dlohý kod. Ten označíš a dáš kopírovat(pravé tl.myši). Pak se vrátíš na emimino a dáš si nastaven tvého profilu - na konci tabulky bude *PODPIS a rámeček pro text - na ten klikneš, dáš vložit (pravé tl.myši), ten kod z angl. stránky se tam zkopíruje a dáš dole uložit - a HOTOVO! Snad to pochopíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 20:38

holky ujizdite taky nektera na cokolade??
Ja jen ze uz bastim druhou a nemam dost :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.2.11 20:41

Marbuli
nejen čokoláda, přidej k tomu nanuky a lízátka a jsi moje krevní skupina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 20:44

X333 : zmrzka mi moc nejde ,ale lizatka a bonbonky na cucani !!! joooooo!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.2.11 20:46

Marbuli
jo lízátek mám doma plno, přítel si ze mě dělá už i srandu, že si mě prý bude pamatovat jen se špejlí v „hubě“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 20:48

tak kdyby si me mel Marbuli s necim prirovnavat tak jedine ze vypadam casto jako SYSEL :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.2.11 20:49
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
7.2.11 20:52

k nicemu jinemu se prirovnat uz ani nemuzu :D :D maximalne jeste ze jsem jako cunik.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
7.2.11 21:01

jupííí tak už to měřítko mám taky…snad to mám dobře :dance: :pankac: a honí mě mlsná a vůbec nevim co si dát..bonbony jim pořád..mám tu slavie,bonpary,nějaké pocukrované od pon par a nějaké rozinky v čokoládě…pálí mě pořád žáha a jim i brambůrky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
7.2.11 21:04

tak to já sladké nemusím, ale ty brambůrky mnami mnam.. já ujíždím na ovoci a zelenině.. Dala bych si borůvky a třešně, ale ty nemůžu sehnat. Ale takové jahody se šlehačkou, to je moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí