Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
8.2.11 17:19

ahojky Holky:o) tak jsem se konecen „prokousala“ do konce :))jsem tu vcera nebyla dlouho,ptz mi nebylo dobre,dnes uz je mi lepe.dopoledne me jeste bolela hlava a hodne.ale uz ej to lepsi.taky jsem dens vypila uz 3L caje s citonem a medickem ,a bastim poard poemrance a jablka:D cpu do sbe vitaminky jak muzu-ne tedy jenom dnes,ale porad.oprubezne samozrejkne..na me si zadna chripka neprijde :cert: :cert: :pocitac: :wink: Marbuli:tak uz mas za sebou rpvni KO v porodnici ju?tyyjo,takhle dlouho to trva ju?no,tak hlavne ze je ale vse ok.tak to je dobre,ze maly uz je „doleů..uz se pripravuje mrnousek,vid? utece to jak voda tech par dni a za chvilku uz budete spolu.Jinak ti medici..ja jsem o tom slysela,ze byvaji u porodu-samozrejme se souhlasem..ja bych je tam enchtela..vim,ze se to musi nekde naucit vsechno,ale ja bych je asi nechtela no.nebo aspon ne u toho prvniho porodu,to je zenska vubec takova vyjukana ze vseho a je rada,kdyz jde k porodu partner(nekteri chlapí se "bojí“) ..cizi lidi bych tam asi nezvladla no..Ale na druhou stranu,je asi pravda ,ze kdyz uz to pak na zenskou prijde,tak je ji jedno,jetsli tam nejaci emdici budou,ci ne :) :oops: pohodovy den vsem ! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6256
8.2.11 17:30

Marbuli tolik lidi tam mit urco nebudes a nemuzou si z toho udelat pruchodak, neboj..
Jo tak to me to takhle boli pokazdy po vysetreni, ale Kacenka nebo Marbulatko se chysta :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 17:42

Marbuli : já ti tak závidím, že se už chystáš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 17:46

asi tak nějak někdy mám pocit ,že se toho května nedožiju:)

• Citovat
  • Upravit
6299
8.2.11 17:46

find : přesně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 17:47

Janni jen papkej vitaminky a hodne pij a at ti jsi brzo fit :kytka:
Myslim si, ze vsichni u toho porodu jsou „cizi“ :-D az na tveho partnera. Ja chodim na KO k primarce porodnice kde budu rodit, ale neni na 100% ze me odrodi. I kdyz bych si to moc prala. A nejsem si jista, ze budu vnimat tu jednu nebo dve osoby navic :nevim: stejne nevim kolik jich tam ma spravne byt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 17:47

jj,presne tak jak pise girlie-nemuzou si z toho delat pruchodak,dle me tak budeou max.tak 2 medici :wink: .take ti tise zavidim,ze uz to budes mit za sebou !! :) i dyz vim,zem e jeste ceka spoustui karsnych chvilek..jeste mame 6mesicu pred sebou s prdolkou nasim :o) ale opravdu si oddechnu az ho budeme mit „venku“ :oops:

• Citovat
  • Upravit
6256
8.2.11 17:50

DaiquiriQ a Findusko mame ten stejny pocit :hug:, ale opravdu co jsem nasla emimino a vas je to mnohem lepsi :huban:
VYDRZ PRTKA VYDRZ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 17:51

Gierlie: ja vim,mas pravdu,asi jsem to napsala spatne a mocna to vypada,ze jsem „necita“ ..spis jsem ale asi stydliva..mozna je to tim,ze to bude muj prvni porod..nevim co od toho cekat a necekat.. a tak asi proto bych nesnesla mediky..i dkyz mozna nazor zmenim,protoze mi je jasne,ze rpo ne je to dulezite ,cim vice porordu zaziji,tim vice maji zksuenosti pro dalsi nastavajici maminky a pro svou osobni praxi :o) jinak uz je mi o hodne lepe..ale vera se to endalo,fakt ne..a to se pritel ejste ve tri vzbudil-ve tri rano a pustil si telku..no ja myslela ze mi bolesti hlava rupne.:/nepomahalo nic.cerstvy vzduch na zahradcce,tepla sprcha..nic..az dnes je to lepsi:)) take se opatrujte holky,protoze ty chriopky ted,to je des :think: :huban:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
8.2.11 17:53

girlie sage: ano,souhalsims tebou,take jsem rada,ze jsem „nasla“ emimino" a ze jsou tu tak fajn maminy,jako vy.cloveku s etu hezky povida..je tu moznost se seznamit se spoustu mamin,pokecat o vsem moznem..nasbirat ruzne zkusenosti …iopravdu skevel..u emimina uz zustanu!! :) a u avs take holky :) :srdce: :palec:

• Citovat
  • Upravit
finduska
8.2.11 17:58

rozhodně od té doby co mám vás a emimi je tolepší,už z toho důvodu, že vy mi rozumíte.přítel se může těšit nastokrát,aleneví, nechápe co se ve mně děje.pohyby atd.
Zrovna včejší diskuze.
Ondra:to tam píšeš romám nebo co?mi z toho cvakáí v mozku.
Já:ne předtím jsem psala do jedné diskuze, teď odepisuju na soukromé zprávy a pak jeětě musím do květnové diskuze.
Ondra s vyděšeným výrazem: a nestačí ti jedna diskuze?
Můj nechapavý výraz: co??????? v jedné jsou holky které rodí stejně, v květnu, s těma řečíme vyšetření ,poměřujeme a tak.No a v druhé je třeba marbuli , která už skoro rodí ,pak holky co jsou nováčci a tak, tamse zase bavíme celkově.
Ondra: no to j e teda fakt super,nechápu co tam řečíte, potřebuju na comp. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6299
8.2.11 18:00

Víte co, emimino je super, mám to tady ráda, našla jsem tu hodně super holek, ale pak se najdou zakomplexované maminy a zkazí vám celý dojem…viz teď diskuze o neomezených vycházkách…tak buď jsem idiot, nebo mají některé problém… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 18:07

Findusko tak to MUJ ONDRA je jeste vetsi hvezda :lol:

Onik: muzu si precist co tam furt pises??
Ja: jo samo mrkni
Onik: no to jsou pekny p***iny

tak si tu cekam az prijde z prace abych mu to co citim natlacila do hlavy :lol: :mrgreen: :lol:

On se proste nesmi!!! brat vazne :mrgreen:

Janni ja se z duvodu chripek nikam nehonim, jdu ven s psikem, ale mezi lidi moc nee. Jsem rada, ze nechodim do prace, z toho kanclu bych byla nemocna na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 18:14

jé ty mu říkáš podobně jako já, nšky ony, někdy oniku.Ale co nesnáší, to už je dávno,ze mě vypadlo Onane a od té chvíle mu všichni kámoši i já říkáme Onane, ze zařátku prskal ,ale už zvykl, dokonce mu tak říká i jeho mami a 7letá sestra

Ale ten tvůj taky borec:D

• Citovat
  • Upravit
finduska
8.2.11 18:15

Holky kolik vám vůbec je? vím toho o vás málo.Mě 24.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky