Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
8.2.11 19:03

jééé.mně to ani nedošlo, že píšeš bez diakrititky.

• Citovat
  • Upravit
6299
8.2.11 19:04

Jsem si holky zlaté dneska dopřála jahody a myslím, že se mi to vymstilo…se mi osypal obličej… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 19:05

Ja sem rikala ze jste zlaticka :hug: :hug:
No jde o to ze jsem tady parkrat potakala par diskusi kde psali takhle mlade nebo mladsi holky a nektere maminy nastvaly svyma recma a skrotizovali je,posledni sem cetla minuly tyden,zalozila to nejaka 16nactileta slecna..
Planovaly sme,tesime se na mimiska a udelame pro nej prvni posledni…A na to ze je mi 18nact tak ja se tesim na to az tu budem tri a ja si budu moct rict ze mam svoji rodinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.2.11 19:06

MillaL : ja jsu take poprve tehu :o) jak pises,tak ja jsu take ze vseho hendka vyjukana..z kazdeho pichnuti,bodnuti…ale co jsem zde na emeiminu,tak se na to ůpichani " v podbrisku uz tolik ensoustredim…i mudr.me ukloidnila,ze to k tehu patri..jejej,tak to jdi radeji k doktorovi,pokud je to jak pises a pokud mas nejake pochybnosti,ze by neco mohlo byt v neporadku.ale urcite budes ty i mrnousek v poradku,ale uz pro tvuj klid bych radeji k mudr.zasla..dej pak vedet jak ti je,jestli ez to zlepsilo,hm? :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2761
8.2.11 19:07

Holky me tak hrozne boli v podbrisku po te dnesni kontrole :( :cry: To je fakt normalni ?? je to neprijemny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 19:07

DaiquiriQ tak to me mrzi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:08

Marbuli : já si myslím, že to normální je,určitě to je i tvým pocitem, jak se ti tam hrabal…že je to pořád nepříjemné, to přejde neboj…ježííííš, já ti tak závidím!!!!!!!!! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
8.2.11 19:09

girlie : no vypadám jako kropenatka… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.2.11 19:10

Marbuli ja ti to verim :cry: chjo neboj rano nebo za par hodinek bude lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 19:12

DaiQ : No boli to jako kdyz mas zanet mocaku :( doufam ze to brzo prejde..treba si dam vanu a bude to oki :) a to po tech jahudkach me mrzi :( me se to stalo po nakladanym ananasu :(

Girlie: ty mas tu kerku na brisinku vit?? dneska totis semnou na monitoru sedelajedna maminka a taky mela takhle okolo pupiku kerku tak sem premyslea jestli si to nebyla ty,protoze sem si na tebe vzpomela.. ale pak sem si rikala ze ty to asi nejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 19:13

no potěší tě to, že kdybych si ty jahody vzala já, tak mám rty ve velikosto křídel netopýra?Vždycky mi natečou a mám na nich malý puchýčkutak mmilimetr velký za to po stovkách.a zevnitř se mi výdy rozpraská celý patro.a nemůžu dýchat, musím vždycky na injekci, napsoledy jsem to měla v létě, když jsem si myslela že jahodové labello neuškodí.Ondra mi pak vždycky říká, že jsem jak havajskej bubeník
jdu udělat ondrovi sváču do práce a vykoupat se ,cca půl hodinky jsem zpět:)

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
8.2.11 19:13

FINDUSKA-DENNI:no,mě to docela zamrzelo,protože jsem behem dneška doplnila deníčky z dalších tří dnů ze začátku svého těhu..se nyní musím soustředit na to,abych psala s dioakritikou,aby se mi to už příště nestalo :) hehe

DaiquiriQ : jeje,no,slysela jsem uz,ze jahody nekdo ensnese v tehu..ja mam krizene alergioe anesmim ve velkem mnozstvi jist cokoloadu,ryby,jahody,brambory,meliouna,pomerance,rajčata…ale co jsem těhu trak baštim hodně pomeranče a jsem ok,jinak k těm jahodám-já dnšes zase měla jahodové knedlíky s tvarohem..mňamky mňam :)) :oops:

Marbuli - raduš : přesně tak Raduš,na maminy,které odsuzují takhle mladé maminky mam svuj názor..některé to třeba myslí „dobře“ ..ale já zas zastávám názor,že je lepší mít prcka dřív,než-li později a myslím si,že pokud má daná mamina-ted tedy dam priklad mladé maminky stálý vztah se svým partnerem a je schopna miminku společně s partnerem poskytnout zázemí a láskyplný domov,tak je ejdno,jestli jí je 18.,nebo já nevím 25,30,35..prostě záležáí an tom,aby byla schopna se o mimi postarat jak ona,tak její přítel.a to vy jste,takže nevidím žádný problém.a myslím,že určitě nemá NIKDO právo tě nějak odsuzovat.Počkej,jak všem spadne čelist,až uvidí,jaká vzoprná maminka jsi !!!! :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2412
8.2.11 19:18

Janni.na88

Děkuji. Proto tam chci jít dřív, sice je to jen o 2 dny, ale kdyby něco náhodou, tak at je to včas. Ale mám strach, aby mi doktorka neřekla, že jsem hysterka.

Přesně tak, když slyším, že je úplně normální píchaní či pobolívání podbřišku, tak jsem klidnější. Kdyby nebylo emimina, tak to nevím a jsem nervozní a vybobkovaná.

Já v 8 týdnu začala krvácet a o mimi málem přišla, proto se ted bojím, už 2× jsem byla v nemocnici. Mám o svoji holčičku strach.

Určitě dám vědět, co mi řekne. Kdybych se tu dlouho neobjevovala, tak si mě tam opět nechali :-( Ale snad to bude vše v pořádku a hlavně moje maličká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299

Já jsem právě taky alergická na některé potraviny a hlavně na jablka…po těch jsem skončila na Silvestra 2007 v nemocnici, vezla mě rychlá, protože mi otekla komplet celá hlava… :roll: Ale s těma jahodama se mi to stalo, až teď…hmmm, tak to nevím teda…chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533

ahojky holky,koukám jak jste se tu rozepsali :lol: jinak Marbuli-Radko vůbec nevadí kolik ti je..znám holčinu co byla těhotná v 16letech a zvládá to…jinak jsem holky přežraná..byli jsme v makáči a měla jsem tři cheesburgery a ještě longera s KFC..tfůůjky :poblion: :lol: …mám akorát po tom žízeň… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí