Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jeeejda tak to plomiň
já za to nemůžu..ale bylo to dobrý
![]()
Ahoj holky.
Takže jsem vše louskala od stránky 65
Chvílema jsem si musela dát pauzu hihihi.
Co se týče věku - mě je v únoru 27
ale na takový věk se tedy necítím. Občas i přemýšlím kolik mi to vlastně je ![]()
Marbuli Myslím, že tvůj věk nehraje žádnou roli v tom jaká budeš maminka. Já mám sestřenku, které při otěhotnění bylo 17let - byla děsná( žádné vzdělání, žádné zásahy, žádný život a sama děsné dítě, které neví nic o životě) Když porodila stala se z ní nejlepší maminka. Její malá je její život a ta nejlepšé věc co se jí mohla přihodit. Neposlouchej žádné, že jsi mladá atd. Každý se na dítě cítí jinak ![]()
Holky Já když doma spisuji maily, píšu na mimino a nebo na FB tak se mě můj Pája stále ptá co píšu. Ale aby měl nějaké připomínky to teda ne. Myslím, že jsem trefila na toho který mi vyhovuje ve všem a jsem moc šťastná.
Co se týče nákupů a nebojen návštěv obchoďáku, je báječnej. Rád nakupuje, radí mi co mi sluší a co ne, nosí oblečení do kabinky a pak se střídáme. Nákupy jídla ho taky baví, to se pak divím co vše v košíku máme
No a když přijde ten stav, že ho to nebaví, tak to se schodneme, že to již nebaví ani mě.
Prostě není si na co stěžovat ![]()
Přeji krááásný den ![]()
Ahojda holky
tedaaa v mekaci sem nebyla pekne dlouho,taky bych si neco dala
![]()
Jinak vám reknu ze na zemi vladne nespravedlnost
Vcera vecer mi Marek rika no vidis mamko tak se budes moct hesky s mimiskem vyspat,ja rano odejdu a celej den nemusis nic delat..Tak ja se tak tesila..Konecne sem s tim pupinem spala celou noc,ale od 7od rana co odesel Marek mi zvoni telefon sem myslela ze ho vyhodim z okna!!
nejdriv mamka: SES JESTE CELA?? MAMI KDYBYCH PORODILA TAK UZ TO DAVNO VIS
pak mi vola tata ze Spanelska : AHOJ DCEERO,SES JESTE CELA?? TATI KDYBYCH PORODILA TAK UZ TO DAVNO VIS
no a to pak jeste volala babicka a tchyne a ty same otazky
No a kdyz uz sem si rikala ze to byli vsichni tak mi volala banka ze mi nabizi tady to a tamhle to!! Tak sem to vzdala a vylezla z postele na snidani..
a kdyz uz sem vzhuru tak nikdo nevola
No nehrabo by vam ??
No ale mobil vypnout nemuzu kvuli Markvi ptz kdyby mi volala a ja mela vyplej mobil tak by silel co se deje
No tak se najim a uvidim a kdyztak to pujdu jeste skusit na hodinku zalomit
a jak se mate vy?? dneska je venku krasne co ?? ![]()
Smiggi : Ja sem se stihla vyucit a a k tomu si udelat ridicak a jete dva papiry na dva obory
Jinak Marek ten pinda jn kvuli notasovi
protoze by chtel taky na net a ja pisu sem ![]()
Ale jinak mimiskovi nakupuje,semnou jde na prochazku,na nakup a s tim oblecenim to ma taky a jeste rad m nosi veci ke kabincce ze by se mu to na me libilo atd..V tomhle je teda taky Marbuli skvelej
a jak se tet stara kdyz mam brisunko
je to zlaticko,ale kdyz sedim u notase 3.hodiny tak uz by chtel taky mno
![]()
Jinak dekuju Smigii
![]()
Marbuli píše:
Smiggi : Ja sem se stihla vyucit a a k tomu si udelat ridicak a jete dva papiry na dva oboryJinak Marek ten pinda jn kvuli notasovi
protoze by chtel taky na net a ja pisu sem
Ale jinak mimiskovi nakupuje,semnou jde na prochazku,na nakup a s tim oblecenim to ma taky a jeste rad m nosi veci ke kabincce ze by se mu to na me libilo atd..V tomhle je teda taky Marbuli skveleja jak se tet stara kdyz mam brisunko
![]()
![]()
je to zlaticko,ale kdyz sedim u notase 3.hodiny tak uz by chtel taky mno
![]()
Jinak dekuju Smigii![]()
Vůbec nemáš zač. Hlavně si užívej ještě pohodu bez breku a věčného lítání kolem mimi. Hlavně ať se zase moooc dlouho netrápí v tom bříšku ![]()
Smigii píše:
Ahoj holky.
Takže jsem vše louskala od stránky 65Chvílema jsem si musela dát pauzu hihihi.
Co se týče věku - mě je v únoru 27ale na takový věk se tedy necítím. Občas i přemýšlím kolik mi to vlastně je
Marbuli Myslím, že tvůj věk nehraje žádnou roli v tom jaká budeš maminka. Já mám sestřenku, které při otěhotnění bylo 17let - byla děsná( žádné vzdělání, žádné zásahy, žádný život a sama děsné dítě, které neví nic o životě) Když porodila stala se z ní nejlepší maminka. Její malá je její život a ta nejlepšé věc co se jí mohla přihodit. Neposlouchej žádné, že jsi mladá atd. Každý se na dítě cítí jinak
Holky Já když doma spisuji maily, píšu na mimino a nebo na FB tak se mě můj Pája stále ptá co píšu. Ale aby měl nějaké připomínky to teda ne. Myslím, že jsem trefila na toho který mi vyhovuje ve všem a jsem moc šťastná.
Co se týče nákupů a nebojen návštěv obchoďáku, je báječnej. Rád nakupuje, radí mi co mi sluší a co ne, nosí oblečení do kabinky a pak se střídáme. Nákupy jídla ho taky baví, to se pak divím co vše v košíku mámeNo a když přijde ten stav, že ho to nebaví, tak to se schodneme, že to již nebaví ani mě.
Prostě není si na co stěžovat
Přeji krááásný den
jeee,tak to mas doma opravdu poklad
)) tak ja jsem s mým ráďou také šťastná,on také rád nakupuje..kolikrát mně se nechce,ale nakonec jedu a pak jsem ráda,že mne vytáhl..pantáta třeba do obchodu vubec nevleze..
NO,kazdy chlapak je jiny..akorat ten muj je nekdy tak nervozni,ze bych ho nakopala
jinak je to miláčik,vím,že by se pro mě-pro nás rozkrájel na kousíčky.Také přeji krásný den Smigíí !!
![]()
finduska píše:
to mi normálně děláš schválně:D já totiž jím jen kuřecí maso, takže v mmekáči si dávám jen kuřecí nugetky s hranolkama za to v kfc můžu všechno, ale nejvíc toho twistra.
holkyyyy,jste mi udělaly takové chutě… mám miláčika v prái,ale asi mu písnu,aby až pojede dom zastavil v meca a koupil mi něco dobroučkého…mmm…hamburger..bo ty jiz zminene nugetky..
a ty ovocne tasticky take nejsou spatne!! jinak je pravda,ze v KFC maji lepsi,chutnejsi amsicko a ten twister..mmmm..lahoda.. no slinu mam ted u pusy. ![]()
Marbuli píše:
Ahojda holky![]()
tedaaa v mekaci sem nebyla pekne dlouho,taky bych si neco dala
![]()
Jinak vám reknu ze na zemi vladne nespravedlnost![]()
Vcera vecer mi Marek rika no vidis mamko tak se budes moct hesky s mimiskem vyspat,ja rano odejdu a celej den nemusis nic delat..Tak ja se tak tesila..Konecne sem s tim pupinem spala celou noc,ale od 7od rana co odesel Marek mi zvoni telefon sem myslela ze ho vyhodim z okna!!
![]()
nejdriv mamka: SES JESTE CELA?? MAMI KDYBYCH PORODILA TAK UZ TO DAVNO VIS
![]()
pak mi vola tata ze Spanelska : AHOJ DCEERO,SES JESTE CELA?? TATI KDYBYCH PORODILA TAK UZ TO DAVNO VIS
![]()
no a to pak jeste volala babicka a tchyne a ty same otazky
![]()
No a kdyz uz sem si rikala ze to byli vsichni tak mi volala banka ze mi nabizi tady to a tamhle to!! Tak sem to vzdala a vylezla z postele na snidani..
a kdyz uz sem vzhuru tak nikdo nevola
![]()
No nehrabo by vam ??
![]()
No ale mobil vypnout nemuzu kvuli Markvi ptz kdyby mi volala a ja mela vyplej mobil tak by silel co se deje
No tak se najim a uvidim a kdyztak to pujdu jeste skusit na hodinku zalomit
![]()
![]()
a jak se mate vy?? dneska je venku krasne co ??
Ahojky Ráďo
no,tak to jsi neměla dneska moc příjemné vstávání,hihi..ale tak je hezké,že mají všichni takovou starost..je to milé.Já sjem také měla v plánu pát déle,ale naše bíglice mně vyspat nenechala..už asi od sedmi tu běhala a vzbouzela mě pusinkováním,kňouráním..Radek nakonec vstal,šel ju vyvenčit a já sjem se mohla aspoň rozkoukat v posetli,než jsme vylezla
,no,pak šel miláčik do práce,takže jsem dnes také sama..tedy s Májinkou–naší biglici
jj,vypadá to,že venku bude krásně..seopo obídku půjdeme s Májinkou vyvětrat trošku -na sluníčko
Teda tady ten Mekac frci
![]()
Ja pujdu asi taky na prochazku ale az odpoledne…tet se pujdu jeste nachvily natahnout a pak musim tady trochu uklidit ![]()
Dneska sem nejaka leniva,nic se mi nece,nejradsi bych chrupkala celej den ![]()
Smigii malicke ma jeste chvilku cas..ja myslim ze jeste chvilku pocka,tet sem ve 38tt a neco tet newim presne kolik.. Jeste bych klido rada zvladla jednu kontrolu v Podoli,me hrozne bavilo na monitorech
Kdyz sem slysela jak tam plave a to
no kláááása !!
Jinak prikladam dnesni foto
a uz mam brisunko dole,sem se kontrolovala v zrcadle asi 15minut
ale i pan doktor vcera rikal ze je dole ![]()
Marbuli - ty že jsi přibrala 20kg? To jsi před tím byla neviditelná ne?
![]()
no,take koukam,ze vsechny nejak ujizdime na mekaci a kfc
…jinak mas karsne brisko…!!! tak snad tam jeste mimisek ty dva tydny vydrzi
) tak si bez schrupnout jeste,papa
![]()
vid,take si rikam…brisko je moc hezke..ale uz jsem videla tedy i vetsi.. jsi musel byt opravdu jak špějlicka Marbulli ![]()
Smigii a Jani : Ja mela tak normalni postavu
ale ono to treba tady neni videt na brisku jo,ale prdel mam jak valach
vsechno mi slo d stehen a zadku co sem pribrala,ja uz chodim vsude zasadne v teplakach
![]()
Daiquiri: No to snad ne??
ja ci jeste stihnout utery v Podoli abych si odpocnula na monitoru
ale pak uz je mi to jedno
Ale brala bych kdyby to zaclo v noci ![]()
to mi normálně děláš schválně:D já totiž jím jen kuřecí maso, takže v mmekáči si dávám jen kuřecí nugetky s hranolkama za to v kfc můžu všechno, ale nejvíc toho twistra.