Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já tedy nevím, doma mi přijde obří, taky mi přijde, že tloustnu jako pr…Ale pak když koukám na nějaký fotečky tak mi právě přijde nějaky malý.Se mně i ptali,kde jako to mimi mám vlastně.
![]()
Finduska : Taky mi kamoska rikala : MUZES MI RICT JAK SE TI TAM TO DITATKO VEJDE??
a pritom me prijde ze se valim jak kulicka a pri sebe mensi namaze funiiim jak stary prase a ona ma trikrat tak vetsi bricho a je ok..
Ja to proste nechapu
![]()
Marbuli jak říkáš - podepsaný to máš, ale neznamená to, že je nemůžeš vyhodit. Jo a co se týče těch oken - jediný co mi dalo zabrat bylo asi : na židly ze židle na židly ze židle - jinak to mytí samotný už takovej problém nebyl
bydlím ve druhém patře, ale já spadnout dolů moc bych si nepomohla - tím jak bych se dole rozprskla znova bych si ty okna zasra.. ![]()
X333 : ty ses dobra
Koukam ze te nic jen tak nerozhazi
![]()
No to stepovani ze zidle dolu a pak zase nahoru a posouvat ji…jojo to je protivny,bylo by fajn kdyby ti nekdo namacel hadr a jeste te posouval,to by bylo uplne nejlepci
![]()
Jojo kdyz slusne poprosim aby odesli tak to pujde
![]()
marbuli tak přes den můžu o namáčení hadru poprosit jedině psa - ale to je ještě hloupoučký štěně a než bych se toho hadru dočkala nazpět sežral by ho - ostatně jako všechno ostatní co si neubráním pro sebe ![]()
tak jsem holky četla jak si tam ty holky stěžují na vycházky a na to,že jsou některé holky prej neoprávněně na rizikáči a nebo na neschopence a napsala jsem jim tam svůj názor a dlouhý
a nad těma jejich názory se musím jen a jen smát… ![]()
Tak se mi libí jak se naše názory pškně rozešly.No nevadí, hlavně, že tady v té diskuzi si rozumíme, a nemusí lidi mít pořád stejné názory.
Ja totiž byla pro neomezené vycházky:D Protože je mi líto holek, které musí na neschopenku kvůli práci a né kvůli tomu, že by jim něco bylo, a měly by sedět doma na zadku:D:D
Holky něco bych snědla
naprosto s tebou souhlasím..a jsem moc ráda,že my tady v té diskuzy si rozumíme
…no do teď jsem na nic chuť neměla,ale teď už ano..dala bych si zákusek …
![]()
kvůli tobě bych jedla, já totiž dlouho neměla kfc. V plzni sice je,ale my když jedeme tak to máme všude blíž k mekáči a do kfc zbytečných 15km navíc. A já bych si tááááááááááááááááááááááááááááááák dala twistra. ![]()
Tak to se zitra juknu co se delo
Sem zitra sama doma ,tak budu mit co delat
ale tet uz jdu oprvadu
Sem dneska z te porodnice vyzdimana jako citronek ![]()
Tak Vám přeju krásne sny maminy
![]()
a já bych jedla zase kvůli tobě
do teď jsem na nic chuť neměla,ale jak si se zmínila tak chuť opět přišla
to já mám radši mekáče.. jéé a já to popletla…mám a měla jsem twistra…ještě mám kousek nedojedený,protože jsem už nemohla…mňamííííí
![]()
No já tedy nevím, doma mi přijde obří, taky mi přijde, že tloustnu jako pr…Ale pak když koukám na nějaký fotečky tak mi právě přijde nějaky malý.Se mně i ptali,kde jako to mimi mám vlastně.