Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
8.2.11 20:39

No já tedy nevím, doma mi přijde obří, taky mi přijde, že tloustnu jako pr…Ale pak když koukám na nějaký fotečky tak mi právě přijde nějaky malý.Se mně i ptali,kde jako to mimi mám vlastně. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
8.2.11 20:39

No já tedy nevím, doma mi přijde obří, taky mi přijde, že tloustnu jako pr…Ale pak když koukám na nějaký fotečky tak mi právě přijde nějaky malý.Se mně i ptali,kde jako to mimi mám vlastně. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2761
8.2.11 20:41

Finduska : Taky mi kamoska rikala : MUZES MI RICT JAK SE TI TAM TO DITATKO VEJDE??
a pritom me prijde ze se valim jak kulicka a pri sebe mensi namaze funiiim jak stary prase a ona ma trikrat tak vetsi bricho a je ok..
Ja to proste nechapu :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.2.11 20:45

Marbuli jak říkáš - podepsaný to máš, ale neznamená to, že je nemůžeš vyhodit. Jo a co se týče těch oken - jediný co mi dalo zabrat bylo asi : na židly ze židle na židly ze židle - jinak to mytí samotný už takovej problém nebyl :) bydlím ve druhém patře, ale já spadnout dolů moc bych si nepomohla - tím jak bych se dole rozprskla znova bych si ty okna zasra.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 20:49

X333 : ty ses dobra :lol: :lol: Koukam ze te nic jen tak nerozhazi :D :D
No to stepovani ze zidle dolu a pak zase nahoru a posouvat ji…jojo to je protivny,bylo by fajn kdyby ti nekdo namacel hadr a jeste te posouval,to by bylo uplne nejlepci :) :)

Jojo kdyz slusne poprosim aby odesli tak to pujde :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.2.11 20:52

marbuli tak přes den můžu o namáčení hadru poprosit jedině psa - ale to je ještě hloupoučký štěně a než bych se toho hadru dočkala nazpět sežral by ho - ostatně jako všechno ostatní co si neubráním pro sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 20:59

tak jsem holky četla jak si tam ty holky stěžují na vycházky a na to,že jsou některé holky prej neoprávněně na rizikáči a nebo na neschopence a napsala jsem jim tam svůj názor a dlouhý :lol: a nad těma jejich názory se musím jen a jen smát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 21:06

a kam holky?? co se deje?? jestli se muzu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 21:19

Marbuli-Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 21:22

Tak se mi libí jak se naše názory pškně rozešly.No nevadí, hlavně, že tady v té diskuzi si rozumíme, a nemusí lidi mít pořád stejné názory.
Ja totiž byla pro neomezené vycházky:D Protože je mi líto holek, které musí na neschopenku kvůli práci a né kvůli tomu, že by jim něco bylo, a měly by sedět doma na zadku:D:D
Holky něco bych snědla

• Citovat
  • Upravit
1533
8.2.11 21:38

finduska

naprosto s tebou souhlasím..a jsem moc ráda,že my tady v té diskuzy si rozumíme :dance: :potlesk: …no do teď jsem na nic chuť neměla,ale teď už ano..dala bych si zákusek … :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 21:41

kvůli tobě bych jedla, já totiž dlouho neměla kfc. V plzni sice je,ale my když jedeme tak to máme všude blíž k mekáči a do kfc zbytečných 15km navíc. A já bych si tááááááááááááááááááááááááááááááák dala twistra. :-?

• Citovat
  • Upravit
2761
8.2.11 21:47

Tak to se zitra juknu co se delo :) Sem zitra sama doma ,tak budu mit co delat :) ale tet uz jdu oprvadu :) Sem dneska z te porodnice vyzdimana jako citronek :-(
Tak Vám přeju krásne sny maminy :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 21:54

finduska

a já bych jedla zase kvůli tobě :lol: :lol: do teď jsem na nic chuť neměla,ale jak si se zmínila tak chuť opět přišla :lol: to já mám radši mekáče.. jéé a já to popletla…mám a měla jsem twistra…ještě mám kousek nedojedený,protože jsem už nemohla…mňamííííí :dance: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 21:54

Ráďa

papa zítra :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...