Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já holení holky vzdala…to prostě pořádně nejde…jednou za čas se třeba rozhoupu a zkusím to…ale moje nervíky…
A v porodnici se nechám oholit PA, to kašlu…
Jo tak jo,ty papiry jsem nepsala ty uz mam zabalene automaticky,ty sebou nosim porad sebou v tesce i kdyz jdu na nakup..kdyby me o chytlo tak at je mam u sebe,veci mi pak muze dosvest Marek ![]()
No jako jestli mi to za ty dva dny nepujde tak na to asi kaslu,tak to ten tyden vydrzim neoholena a ja nejak nemam odvahu se nechat oholit od Marka,taky me to napadlo,ale bojim,bojim
![]()
Ahojky holky,tak jsem po snídani a půjdu vyvenčit psiska..koukám,že jste se tu rozepsali a já si početka až do teď
moc děkuji za ušetření přemýšlení co do porodnice
ušetřily jste mi prácičku..jinak od rána se mě křivý pupíček,malej mi tam řádí ze strany na stranu jako kdyby tam tancoval a je ve výšce žeber,tak jsem zvědavá kdy mě načutne do žebírek
jinak pořád chrchlám a mám rýmu a škrábe mě v krku tak,že mě to nutí chrchlat..venku je krásně tak jsem přemýšlela,že až mi přijde miláček,že se půjdem projít
jinak co se týká holení mám už taky dost velký problém…hlavně s levou stranou
a do porodnice se oholit chci,protože to prej sestřička holí na sucho a pak mamince teče krev..auvíí strašná představa..tak,že radši budu bojovat sama ![]()
intim gel?? asi sem blba ,ale to je na co?? Oni tam kosmetiku na mimiska nemaji v porodnici??
a ja kosmetiku zatim na mimi nemam jen masticky na rdylku..protoze nevim kera mu bude vyhovovat tak to sem chtela nakoupit az budeme doma..vadi to hodne kdyz ten olejicek mit sebou nebudu?? ![]()
Raduška je dobytek,dobytek
![]()
Už mám v bříšku 3,5l mlika..ale nemuzu si pomoct
![]()
DaiquiriQ zatim ![]()
Marbuli oni ti nedali seznam v pohodce? Prave to je asi tezke protoze v Hradci ti kosmetiku na mimiska daji. Cetla jsem tu diskuse co si vzit, myslim ze je to pod porodnicema, tak to zkus procist
ahoj holky,ty jo jeden se tu člověk neukáže a co má čteního
já byla včera na UZ 3D.Kvůli cukrovce,kterou nemám ale musim tam chodit.Máme v 34+5 2.480gramů ![]()
co se týče holení,tak se holim sama přes zrcvátko.trvá to dýl,ale když mě zkoušel mladej holit tak to bylo trochu o nervech a 3krát delší než si to oholim ted sama ![]()
ten intim gel by měl být do sprchy…si myslim teda.
Marbuli třeba Lactacyd gel máš tam napsáno intim nebo je i od Nivey a Dove
Jinak včera jsme byli v KFC já Twister menu a čaj (bublinky se mi vrací) a muj Big Box colu light ale s boxu jsem mu vzala salát a twistra on si nechal moje i jeho hranolky a kuřátka ![]()
A holení a s mou výraznou nadváhou a 32 týdnem těhu pořád ještě zvládám ![]()
to je do sprchy..tím si jí umeješ…ne parfemovaným sprcháčem,ale tim intim. gelem
![]()
Jinak včera jsme byli v KFC já Twister menu a čaj (bublinky se mi vrací) a muj Big Box colu light ale s boxu jsem mu vzala salát a twistra on si nechal moje i jeho hranolky a kuřátka ![]()
No ja se zeptam sestricek jestli nedaji nejakej seznam co sebou do porodnice primo jako do Podoli,no ja nasla seznam na netu na UMPD a podle toho seznamu bych mela mit v tasce vsechno ![]()
Jinak holky chtela bych se pochlubit co sme koupili za obleceni az pojede mimisek z porodnice domu