Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6299
9.2.11 11:18

Já holení holky vzdala…to prostě pořádně nejde…jednou za čas se třeba rozhoupu a zkusím to…ale moje nervíky… :roll: A v porodnici se nechám oholit PA, to kašlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 11:26

Jo tak jo,ty papiry jsem nepsala ty uz mam zabalene automaticky,ty sebou nosim porad sebou v tesce i kdyz jdu na nakup..kdyby me o chytlo tak at je mam u sebe,veci mi pak muze dosvest Marek :)

No jako jestli mi to za ty dva dny nepujde tak na to asi kaslu,tak to ten tyden vydrzim neoholena a ja nejak nemam odvahu se nechat oholit od Marka,taky me to napadlo,ale bojim,bojim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 11:27

Ahojky holky,tak jsem po snídani a půjdu vyvenčit psiska..koukám,že jste se tu rozepsali a já si početka až do teď :lol: moc děkuji za ušetření přemýšlení co do porodnice :-D ušetřily jste mi prácičku..jinak od rána se mě křivý pupíček,malej mi tam řádí ze strany na stranu jako kdyby tam tancoval a je ve výšce žeber,tak jsem zvědavá kdy mě načutne do žebírek :srdce: jinak pořád chrchlám a mám rýmu a škrábe mě v krku tak,že mě to nutí chrchlat..venku je krásně tak jsem přemýšlela,že až mi přijde miláček,že se půjdem projít :dance: jinak co se týká holení mám už taky dost velký problém…hlavně s levou stranou :oops: :wink: :wink: a do porodnice se oholit chci,protože to prej sestřička holí na sucho a pak mamince teče krev..auvíí strašná představa..tak,že radši budu bojovat sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 11:29

intim gel?? asi sem blba ,ale to je na co?? Oni tam kosmetiku na mimiska nemaji v porodnici??
a ja kosmetiku zatim na mimi nemam jen masticky na rdylku..protoze nevim kera mu bude vyhovovat tak to sem chtela nakoupit az budeme doma..vadi to hodne kdyz ten olejicek mit sebou nebudu?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 11:34

Raduška je dobytek,dobytek :lol: :lol:
Už mám v bříšku 3,5l mlika..ale nemuzu si pomoct :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
9.2.11 11:37

Marbuli : intim gel je pro tebe na fifinku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
9.2.11 11:40

Holky, jedu do města… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 11:43

a to je jako ze do sprchy nebo masticka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.2.11 11:45

DaiquiriQ zatim :mavam:

Marbuli oni ti nedali seznam v pohodce? Prave to je asi tezke protoze v Hradci ti kosmetiku na mimiska daji. Cetla jsem tu diskuse co si vzit, myslim ze je to pod porodnicema, tak to zkus procist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
9.2.11 11:48

ahoj holky,ty jo jeden se tu člověk neukáže a co má čteního :mrgreen: já byla včera na UZ 3D.Kvůli cukrovce,kterou nemám ale musim tam chodit.Máme v 34+5 2.480gramů :potlesk:
co se týče holení,tak se holim sama přes zrcvátko.trvá to dýl,ale když mě zkoušel mladej holit tak to bylo trochu o nervech a 3krát delší než si to oholim ted sama :mrgreen:
ten intim gel by měl být do sprchy…si myslim teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 11:49

Marbuli třeba Lactacyd gel máš tam napsáno intim nebo je i od Nivey a Dove
Jinak včera jsme byli v KFC já Twister menu a čaj (bublinky se mi vrací) a muj Big Box colu light ale s boxu jsem mu vzala salát a twistra on si nechal moje i jeho hranolky a kuřátka :lol:

A holení a s mou výraznou nadváhou a 32 týdnem těhu pořád ještě zvládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 11:50

Marbuli

to je do sprchy..tím si jí umeješ…ne parfemovaným sprcháčem,ale tim intim. gelem :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 11:51

Jinak včera jsme byli v KFC já Twister menu a čaj (bublinky se mi vrací) a muj Big Box colu light ale s boxu jsem mu vzala salát a twistra on si nechal moje i jeho hranolky a kuřátka :lol:

A holení a s mou výraznou nadváhou a 32 týdnem těhu pořád ještě zvládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761

No ja se zeptam sestricek jestli nedaji nejakej seznam co sebou do porodnice primo jako do Podoli,no ja nasla seznam na netu na UMPD a podle toho seznamu bych mela mit v tasce vsechno :)

Jinak holky chtela bych se pochlubit co sme koupili za obleceni az pojede mimisek z porodnice domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí