Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
9.2.11 16:15
  • Citovat
  • Upravit
Janni.na88
9.2.11 16:17
  • Citovat
  • Upravit
Janni.na88
9.2.11 16:17
  • Citovat
  • Upravit
1533
9.2.11 16:31

když my si už dovolit koupit monitor dechu nemůžeme :cry: proto se bojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 16:36
Lusisek píše:
když my si už dovolit koupit monitor dechu nemůžeme :cry: proto se bojim :cry:

Lusi..neboj,nesmis myslet hendka na nejhorsi.my bychom si jej take nemohli dovolit koupit,musela bych „zaukolovat“ rodice a nebo rparodiče :oops: :oops: .zkus se pozeptat v okruhu známých,jestli treba nekdo z jejich znamych enma doma tuhle decku.. a pri nejhorsim jukni na barazek,bo sbazar.cz. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1533
9.2.11 16:42

Janni.na88

když já mám známý hodně daleko…tady v Pce nikoho neznám :-( a jukala jsem na bazosi a stejně je to pro nás už drahý…mám hodně věcí objednaných prp prcka,že už nám nevystačí penízky na monitor a ani na tu dečku …stačilo by mi to půjčit,ale nemám od koho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 16:47
Lusisek píše:
když já mám známý hodně daleko…tady v Pce nikoho neznám :-( a jukala jsem na bazosi a stejně je to pro nás už drahý…mám hodně věcí objednaných prp prcka,že už nám nevystačí penízky na monitor a ani na tu dečku …stačilo by mi to půjčit,ale nemám od koho :cry:

Tak se jukni tady na bazárek a nebo založ novou diskuzi, jestli není někdo poblíž, kdo by ti jí půjčil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 16:47

Dá se půjčit v porodnici v Pce za 900 na půl roku a je to k nezaplacení si myslim a pak taky teda nějak podloži tpostýlku aby byla hlavička výš nebo tu podložku nějakou aby neležel rovně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 16:49

Osobně bych to z bazaru nebrala ani z bazoše nezaručí že jsou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 16:50

když mě bylo řečeno,že má malej spát na rovné posteli bez polštářku…asi zkusim tu nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 16:50
bambulinek píše:
Dá se půjčit v porodnici v Pce za 900 na půl roku a je to k nezaplacení si myslim a pak taky teda nějak podloži tpostýlku aby byla hlavička výš nebo tu podložku nějakou aby neležel rovně

Tak to je lepší na aukru rovnou koupit svou. Prodávají jí tam kolem 1000,– Ale to se musí hoodně číhat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
9.2.11 16:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 16:53

Lusi rovně jo ale i v porodnici ho budeš mít trochu výš všimni si pak toho je to kvůli tomu refluxu nebo co to je aby když se mu vrátí jídlo když ublinkne aby se nezadávil proto na bok a celkově na výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 16:54

No jde to jo ale já bych to nebrala když koupiš novou máš záruku když si ji půjčíš v porodnici taky máš záruku a i ji zkontrolují ale z bazaru či od někoho bych neměla jistotu že je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 17:00

bambulinek

takže teda v nemocnici bude výš,ale doma ho mám mít teda rovně?Ještě uvidíme,ale můj přítel řekl,že je to zbytečnost takže s tim monitorem souhlasit nebude :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí