Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
když my si už dovolit koupit monitor dechu nemůžeme
proto se bojim ![]()
Lusisek píše:
když my si už dovolit koupit monitor dechu nemůžemeproto se bojim
Lusi..neboj,nesmis myslet hendka na nejhorsi.my bychom si jej take nemohli dovolit koupit,musela bych „zaukolovat“ rodice a nebo rparodiče
.zkus se pozeptat v okruhu známých,jestli treba nekdo z jejich znamych enma doma tuhle decku.. a pri nejhorsim jukni na barazek,bo sbazar.cz. ![]()
když já mám známý hodně daleko…tady v Pce nikoho neznám
a jukala jsem na bazosi a stejně je to pro nás už drahý…mám hodně věcí objednaných prp prcka,že už nám nevystačí penízky na monitor a ani na tu dečku …stačilo by mi to půjčit,ale nemám od koho ![]()
Lusisek píše:
když já mám známý hodně daleko…tady v Pce nikoho neznáma jukala jsem na bazosi a stejně je to pro nás už drahý…mám hodně věcí objednaných prp prcka,že už nám nevystačí penízky na monitor a ani na tu dečku …stačilo by mi to půjčit,ale nemám od koho
Tak se jukni tady na bazárek a nebo založ novou diskuzi, jestli není někdo poblíž, kdo by ti jí půjčil ![]()
Dá se půjčit v porodnici v Pce za 900 na půl roku a je to k nezaplacení si myslim a pak taky teda nějak podloži tpostýlku aby byla hlavička výš nebo tu podložku nějakou aby neležel rovně
Osobně bych to z bazaru nebrala ani z bazoše nezaručí že jsou v pořádku
když mě bylo řečeno,že má malej spát na rovné posteli bez polštářku…asi zkusim tu nemocnici
bambulinek píše:
Dá se půjčit v porodnici v Pce za 900 na půl roku a je to k nezaplacení si myslim a pak taky teda nějak podloži tpostýlku aby byla hlavička výš nebo tu podložku nějakou aby neležel rovně
Tak to je lepší na aukru rovnou koupit svou. Prodávají jí tam kolem 1000,– Ale to se musí hoodně číhat. ![]()
Lusi rovně jo ale i v porodnici ho budeš mít trochu výš všimni si pak toho je to kvůli tomu refluxu nebo co to je aby když se mu vrátí jídlo když ublinkne aby se nezadávil proto na bok a celkově na výš
No jde to jo ale já bych to nebrala když koupiš novou máš záruku když si ji půjčíš v porodnici taky máš záruku a i ji zkontrolují ale z bazaru či od někoho bych neměla jistotu že je ok
takže teda v nemocnici bude výš,ale doma ho mám mít teda rovně?Ještě uvidíme,ale můj přítel řekl,že je to zbytečnost takže s tim monitorem souhlasit nebude
![]()
https://www.emimino.cz/…-nanny-7980/