Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak ať mi přijde politik pohlídat nebo ti na sociálce jako bydlim 250 km od rodičů přítelově matce dítě nesvěřim a jesle tady nejsou jak mam jít jako makat proč dostanu peníze na dítě ale na sebe když jsem makala
Holky je to prostě děs. Dle mého se to porodné nevrátí. Jak jsi řekla, rodit se bude a na to také vsadí.
Prostě to máme marné.
Jinak všem co jdo dnes na kontrolu hooodně štěstíííí.
Já dnes vkročila do 6.měsíceeeeeeeeee
![]()
Já dneska přesně 32+0 a na utz budu si brát fotečku mimínka našeho se tššim jak blecha
![]()
bambulinek píše:
Já dneska přesně 32+0 a na utz budu si brát fotečku mimínka našeho se tššim jak blecha![]()
![]()
Dobre rano holky
hodne stesti na kontrolach ![]()
S tim porodnym se taky nechytam Smigii mas pravdu, rodit se bude
tak si s tim hlavu nelamou. Je to k ![]()
Holky nebojte s tou postylkou vam poradi v porodnici a myslim, ze tyden po porodu si to k vam domu prijde omrknout doktorka
jsem ho viděla naposledy víc jak před měsícem
takže dneska si to užiju ![]()
Girlie- doktorku mám už domluvenou a řikala že nejpozději do 48 hod po propuštění z porodnice a když to vyjde blbě na víkend tak hned pondělí
Bambulinku: je to si uzij
Ja ho taky nevidela dlouho
prave kamosce to vyslo blbe a prisla k ni v pondeli
Girlie njn těšim se jak bleška jen mě mrzí že s náma nemůže jet taťka ale tak snad pak bude ještě jeden a na ten by mohl doufám jestli mu to vyjde ![]()
to vim, ze to zamrzi. u nas taky pujde do tuhyho, tatkovi zacina v praci sezona, ale snad ho pusti kdyz to nahlasi vcas
jj rodit se bude stím oni počítají.Já tady mám sice rodiče přítelova,moje mamina bydlí 80km od nás.ale taky se nechytám s hlídáním,jeho rodiče stále chodí do práce,takže taky smůla.
já dneska přesně 35+0 tt ![]()
holky at vám dobře dopadnou UZ a KO ![]()
Dobre rano zlaticka ![]()
Tak vám reknu ze sem den odedne unavenejsi,sem hrozne lina..Nic se mi neceporad bych lezela,ale vcera sem se premohla na prochazku no a pak me chytli poslicci a pak sem spala az do vecera.. ![]()
Jinak vsem maminkam co jdou dneska na kontroli preju hodne stesticka
a at sou mimisci dobre natoceny
![]()
No ja stim porodnym uvidim mno
ale soou to proste svine..!!
JInak dneska mimisek nejak spinka,moc senehejbe,ale da o sobe sem tam vedet,jako ze MAMO DEJ SI NECO K JIDLU A HOD TAM LITR MLIKA
![]()
Jinak je dneska zase krráááásssnnnee..kdyz e mi pak bude chtit zvednout kombajn,pujdu na prochazku
ale tet musim uklidit ,dokud neni Marek doma..
Jinak holky newite kde nabiraji k praci?? Myslim jako chlapy??Marek nemuze nic sehnat ![]()
A to ja musim hnedka po ranu kafco, ale dneska si jeste malej porucil kakao ![]()
S praci v Praze ti neporadim, je to nouze vsude
Ondru jeho prace bavi ale zase nosi domu malo penizku
chjo
Ahojky holky,tak jsem se moc nevyspala..na balkoně se perou holuby a pes mi rozkousal botu
nejradši bych je všechny roztrhla…mimísek se zatím taky moc nehýbne jen sen tam…jinak maminkám hodně štěstí..se mají,že uvidí mimíska..tak držím palečky aby to dobře dopadlo..já budu 26+0 až zítra
jinak copak děláte?Honí mě mlsná,ale nevim na co ![]()