Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
10.2.11 08:19

tak ať mi přijde politik pohlídat nebo ti na sociálce jako bydlim 250 km od rodičů přítelově matce dítě nesvěřim a jesle tady nejsou jak mam jít jako makat proč dostanu peníze na dítě ale na sebe když jsem makala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 08:20

A jinak na 13:00 objednaná na utz jujky jak já se těším :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 08:53

Holky je to prostě děs. Dle mého se to porodné nevrátí. Jak jsi řekla, rodit se bude a na to také vsadí.
Prostě to máme marné.
Jinak všem co jdo dnes na kontrolu hooodně štěstíííí.
Já dnes vkročila do 6.měsíceeeeeeeeee :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 08:56

Já dneska přesně 32+0 a na utz budu si brát fotečku mimínka našeho se tššim jak blecha :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 09:22
bambulinek píše:
Já dneska přesně 32+0 a na utz budu si brát fotečku mimínka našeho se tššim jak blecha :dance: :dance: :pankac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 09:46

Dobre rano holky :mavam: hodne stesti na kontrolach :kytka:

S tim porodnym se taky nechytam Smigii mas pravdu, rodit se bude :nevim: tak si s tim hlavu nelamou. Je to k :poblion:

Holky nebojte s tou postylkou vam poradi v porodnici a myslim, ze tyden po porodu si to k vam domu prijde omrknout doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 09:51

jsem ho viděla naposledy víc jak před měsícem :-( takže dneska si to užiju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 09:55

Girlie- doktorku mám už domluvenou a řikala že nejpozději do 48 hod po propuštění z porodnice a když to vyjde blbě na víkend tak hned pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 09:59

Bambulinku: je to si uzij :dance: Ja ho taky nevidela dlouho :think: prave kamosce to vyslo blbe a prisla k ni v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 10:04

Girlie njn těšim se jak bleška jen mě mrzí že s náma nemůže jet taťka ale tak snad pak bude ještě jeden a na ten by mohl doufám jestli mu to vyjde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 10:08

to vim, ze to zamrzi. u nas taky pujde do tuhyho, tatkovi zacina v praci sezona, ale snad ho pusti kdyz to nahlasi vcas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.2.11 10:10

jj rodit se bude stím oni počítají.Já tady mám sice rodiče přítelova,moje mamina bydlí 80km od nás.ale taky se nechytám s hlídáním,jeho rodiče stále chodí do práce,takže taky smůla.
já dneska přesně 35+0 tt :mrgreen:
holky at vám dobře dopadnou UZ a KO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 10:18

Dobre rano zlaticka :hug:
Tak vám reknu ze sem den odedne unavenejsi,sem hrozne lina..Nic se mi neceporad bych lezela,ale vcera sem se premohla na prochazku no a pak me chytli poslicci a pak sem spala az do vecera.. :)
Jinak vsem maminkam co jdou dneska na kontroli preju hodne stesticka :kytka: a at sou mimisci dobre natoceny :) :srdce:
No ja stim porodnym uvidim mno :( ale soou to proste svine..!!

JInak dneska mimisek nejak spinka,moc senehejbe,ale da o sobe sem tam vedet,jako ze MAMO DEJ SI NECO K JIDLU A HOD TAM LITR MLIKA :lol: :srdce: :lol:

Jinak je dneska zase krráááásssnnnee..kdyz e mi pak bude chtit zvednout kombajn,pujdu na prochazku :) :) ale tet musim uklidit ,dokud neni Marek doma..

Jinak holky newite kde nabiraji k praci?? Myslim jako chlapy??Marek nemuze nic sehnat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 10:31

A to ja musim hnedka po ranu kafco, ale dneska si jeste malej porucil kakao :lol:
S praci v Praze ti neporadim, je to nouze vsude :think: Ondru jeho prace bavi ale zase nosi domu malo penizku :nevim: chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
10.2.11 10:33

Ahojky holky,tak jsem se moc nevyspala..na balkoně se perou holuby a pes mi rozkousal botu :zed: :-? nejradši bych je všechny roztrhla…mimísek se zatím taky moc nehýbne jen sen tam…jinak maminkám hodně štěstí..se mají,že uvidí mimíska..tak držím palečky aby to dobře dopadlo..já budu 26+0 až zítra :-) jinak copak děláte?Honí mě mlsná,ale nevim na co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí