Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lusisek píše:???
podle toho jak jsi tak to je 1týden 5měsíce
každá sestřička to počítá podle dnůů..já to mám také napsané abych věděla,který týden jsem..vstupuješ do prvního týdne v pátém měsíci…chapíto? ![]()
Smigii,Když-to-budeě-počítat-dle-toho-kde-si-hledala-ty-je-to-10měsíců-někde-se-to-počítá-na-10-lunárních-měsíců-a-ano-tím-pádem-by-si-byla-v-6-pokud-ale-chceě-počítat-normálně-na-9měsíců-jako-měsíců-je-to-podle-té-tabulky-co-sem.davla-v-pořádku?
bambulinek-ano-ty-si-8-měsíc
No pokud je to dle té tabulky tak jsem 3 týden v pátém měsíci ![]()
Neboli začátek 21 týdne ![]()
Lusisek píše:
každá sestřička to počítá podle dnůů..já to mám také napsané abych věděla,který týden jsem..vstupuješ do prvního týdne v pátém měsíci…chapíto?
tak jsem z toho magor.kde jsi vzala pátý měsíc????
![]()
girlie sage píše:
holky ja vim, ale jsou v tom chlapsky city a to strasne velky…rozepisu se aby jste vedely. jak jsem uz psala Ondra je velky milovnik prirody, zvere a je myslivec, ne magor se zbrani. Mel stenatko, byl sam bez zensky, hrozne k sobe prilnuli, chodili spolu ven na cekany, Ondra s nim udelal docela dost mysliveckych zkousek - ono kdyz o tom neco vite, tak to opravdu neni sranda a da to hodne prace a vycviku. Finek pracoval, miloval psi mysliveckou praci, byla to jeho laska, a pak ho pri lovu kdyz prohanel lisku srazilo auto, kluci spolu byli necely dva roky…brecim tu jak zelva kdyz to pisu, Ondra se slozil, pochoval ho na jejich oblibenym miste, doted tam chodi jak na vyroci tak na vanoce… No a tedka Finkova segra bude mit stenata a Ondra rika, ze to je posledni sance mit kousek ze staryho Finka.
Asi povolim
jeee,to ej smutnee
jsem pustila take slzicku
my jsme prisli 25.9.2010 o naseho prvniho spoelcneho pesjak-bígla Boníka,byl enmocny,mel nador,muslei jsme ho enchat uspat,je to jak vscera a porad to moc boli,tke jsme se tehdy uplne slozila,uzavrela..a pritel mi poridil dalšího bígla-štěně:fenečku májinku.miluji ji a smutek mi zmirnila po Bonikovi,ale porad je to "cetŕstveů.Mylsim si,ze bys priteli mela povolit,kor kdyz je to typ chlapaka,ktery miluje zvirata,pejsky..maloktery chlap ma takhle rad zvirata a ma trpelivost se jim takto venovat.spoelcne s prckem pejska nejak zvladnes..zase top ber tak ze jsi doma a ze tudiz na nej budes mit cas:o)a kdy se ma stenatjo narodit?stihli byste ho mit jeste pred mimiskem?abyste aspon louzicky stihli odnaucit ?
a jakou arsu jestlis e muzu zeptat?
![]()
Jojo Smigii jsi v prvnim tydnu 5mesice
![]()
Ja sem v polovine 9.mesice..
![]()
No skusim mu to rict at si to tam napise
Vim ze uz o sobe psal do annonce,ale jeste je ta prace.cz a jeste neco..je hodne stranek..tak ja mu to rknu at to skusi..JInak ja bych pak asi musela dal male do jesli a jit nekam na brigadu a budu mit z toho jak male poroste hovno
![]()
Fakt tenhle stat stoji za pičuuuu
Ty staty kolem nas maj vsechno lepci..Jen v nemecku ma uklizecka plat skoro velkej jako tady podnikatel..tam se zije lip..Tady akorat porad skrtaj,berou,mnenej!! a kdyz si vemu ze sem ty dementy jeste pred rokem na prazskem hrade obsluhovala..Sem mela vsude a do vseho jen flusat!! ![]()
Jinak Smigii ja taky nekdy hrozne malo citila jak se male hejbe
treba tri dny to nejak moc nprehanelo,ale pak se vic hejbes nebo se dobre abastis nebo si zaklepes s briskem a malej najednou šuuup a uz kope ![]()
Smigii píše:
No pokud je to dle té tabulky tak jsem 3 týden v pátém měsíci
Neboli začátek 21 týdne
no tak to jsem z toho blázen. No to je jedno - ale vím,že těhotná jsem
![]()
20týden je 1týden v pátém měsíci..takhle by ti to řekla i sestřička
a 21týden je zase 2týden v pátém měsíci 22týden je 3týden načatej v pátém měsíci 23týden je 4týden pátehé měsíce a pak je 24Týden a to je začátek 6měsíce…(nebo-linačíná první týden v 6 měsíci..už to tady někdo chápe??
![]()
Girlie : to me moc mrzi
Ae tohle jsem taky zazila minuly rok v zari..pritelova maminka mel labradora Rodnyho..Uzasnej pe,hrozne hravej a ke vsem ilej..Kazdej ho mel moc rad..No ale nasli se mu nadory na míše a nemohl chodit a kdyby ho operovali bylo 99% ze ochrne na vsechny 4 pacinky takze by nemohl chodit a trapil by se..Takze sme ho nechali uspat
To jsem poprve v zivote videla Marka brecet,vsichni sme z toho byli uplne (sprominutim) v prdely.. a nechali sme si ho na zahrade a nasadili sme mu tam ruzicku,ktera nadherne rozkvetla..tak vie ze je tady porad s nama
Jinak mamińe planujeme taky poridit stenatko
a Ondrovi bych ho povolila.. Je dobre kdyz ma chlap rad prirodu a zvirata..Vidim to u Marka a jsem rada..Je to lepsi nez aby se porad chlap valel doma a nechtel jit ani na prochazku..