Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
10.2.11 11:54

bambulinek

ano jsi 1týden 8měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.2.11 11:54

já si myslim,že pokud je teda 32 týden tak je to 8 měsíc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 12:00
Lusisek píše:
podle toho jak jsi tak to je 1týden 5měsíce :-)
??? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
10.2.11 12:08

Simigii

každá sestřička to počítá podle dnůů..já to mám také napsané abych věděla,který týden jsem..vstupuješ do prvního týdne v pátém měsíci…chapíto? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 12:09

Smigii,Když-to-budeě-počítat-dle-toho-kde-si-hledala-ty-je-to-10měsíců-někde-se-to-počítá-na-10-lunárních-měsíců-a-ano-tím-pádem-by-si-byla-v-6-pokud-ale-chceě-počítat-normálně-na-9měsíců-jako-měsíců-je-to-podle-té-tabulky-co-sem.davla-v-pořádku?
bambulinek-ano-ty-si-8-měsíc

• Citovat
  • Upravit
569
10.2.11 12:10

No pokud je to dle té tabulky tak jsem 3 týden v pátém měsíci :palec:
Neboli začátek 21 týdne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.2.11 12:11
Lusisek píše:
každá sestřička to počítá podle dnůů..já to mám také napsané abych věděla,který týden jsem..vstupuješ do prvního týdne v pátém měsíci…chapíto? :-)

tak jsem z toho magor.kde jsi vzala pátý měsíc???? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
10.2.11 12:14
girlie sage píše:
holky ja vim, ale jsou v tom chlapsky city a to strasne velky…rozepisu se aby jste vedely. jak jsem uz psala Ondra je velky milovnik prirody, zvere a je myslivec, ne magor se zbrani. Mel stenatko, byl sam bez zensky, hrozne k sobe prilnuli, chodili spolu ven na cekany, Ondra s nim udelal docela dost mysliveckych zkousek - ono kdyz o tom neco vite, tak to opravdu neni sranda a da to hodne prace a vycviku. Finek pracoval, miloval psi mysliveckou praci, byla to jeho laska, a pak ho pri lovu kdyz prohanel lisku srazilo auto, kluci spolu byli necely dva roky :cry: …brecim tu jak zelva kdyz to pisu, Ondra se slozil, pochoval ho na jejich oblibenym miste, doted tam chodi jak na vyroci tak na vanoce… No a tedka Finkova segra bude mit stenata a Ondra rika, ze to je posledni sance mit kousek ze staryho Finka.
Asi povolim

jeee,to ej smutnee :-( :cry: :cry: jsem pustila take slzicku :( my jsme prisli 25.9.2010 o naseho prvniho spoelcneho pesjak-bígla Boníka,byl enmocny,mel nador,muslei jsme ho enchat uspat,je to jak vscera a porad to moc boli,tke jsme se tehdy uplne slozila,uzavrela..a pritel mi poridil dalšího bígla-štěně:fenečku májinku.miluji ji a smutek mi zmirnila po Bonikovi,ale porad je to "cetŕstveů.Mylsim si,ze bys priteli mela povolit,kor kdyz je to typ chlapaka,ktery miluje zvirata,pejsky..maloktery chlap ma takhle rad zvirata a ma trpelivost se jim takto venovat.spoelcne s prckem pejska nejak zvladnes..zase top ber tak ze jsi doma a ze tudiz na nej budes mit cas:o)a kdy se ma stenatjo narodit?stihli byste ho mit jeste pred mimiskem?abyste aspon louzicky stihli odnaucit ? :)a jakou arsu jestlis e muzu zeptat? :andel: :kytka: :oops:

• Citovat
  • Upravit
2761
10.2.11 12:14

Jojo Smigii jsi v prvnim tydnu 5mesice :) :)

Ja sem v polovine 9.mesice.. :) :)
No skusim mu to rict at si to tam napise :) Vim ze uz o sobe psal do annonce,ale jeste je ta prace.cz a jeste neco..je hodne stranek..tak ja mu to rknu at to skusi..JInak ja bych pak asi musela dal male do jesli a jit nekam na brigadu a budu mit z toho jak male poroste hovno :( :( :cry: :cry:
Fakt tenhle stat stoji za pičuuuu :pocitac: :zed: Ty staty kolem nas maj vsechno lepci..Jen v nemecku ma uklizecka plat skoro velkej jako tady podnikatel..tam se zije lip..Tady akorat porad skrtaj,berou,mnenej!! a kdyz si vemu ze sem ty dementy jeste pred rokem na prazskem hrade obsluhovala..Sem mela vsude a do vseho jen flusat!! :poblion:

Jinak Smigii ja taky nekdy hrozne malo citila jak se male hejbe :( :( treba tri dny to nejak moc nprehanelo,ale pak se vic hejbes nebo se dobre abastis nebo si zaklepes s briskem a malej najednou šuuup a uz kope :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 12:16

tikule jestli dobre pocitam tak zacinas 8mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 12:16
Smigii píše:
No pokud je to dle té tabulky tak jsem 3 týden v pátém měsíci :palec:
Neboli začátek 21 týdne :-P
:palec: Doufám,že-jsem-ti-moc-nezkazila-náladu-to-bych-byla-nerada-moment-ještě-něco-ti-vyhrabu
  • Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 12:17
  • Citovat
  • Upravit
569
10.2.11 12:18

no tak to jsem z toho blázen. No to je jedno - ale vím,že těhotná jsem :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
10.2.11 12:20

20týden je 1týden v pátém měsíci..takhle by ti to řekla i sestřička :-) a 21týden je zase 2týden v pátém měsíci 22týden je 3týden načatej v pátém měsíci 23týden je 4týden pátehé měsíce a pak je 24Týden a to je začátek 6měsíce…(nebo-linačíná první týden v 6 měsíci..už to tady někdo chápe?? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 12:20

Girlie : to me moc mrzi :cry: :hug: Ae tohle jsem taky zazila minuly rok v zari..pritelova maminka mel labradora Rodnyho..Uzasnej pe,hrozne hravej a ke vsem ilej..Kazdej ho mel moc rad..No ale nasli se mu nadory na míše a nemohl chodit a kdyby ho operovali bylo 99% ze ochrne na vsechny 4 pacinky takze by nemohl chodit a trapil by se..Takze sme ho nechali uspat :cry: :cry: To jsem poprve v zivote videla Marka brecet,vsichni sme z toho byli uplne (sprominutim) v prdely.. a nechali sme si ho na zahrade a nasadili sme mu tam ruzicku,ktera nadherne rozkvetla..tak vie ze je tady porad s nama :) Jinak mamińe planujeme taky poridit stenatko :) a Ondrovi bych ho povolila.. Je dobre kdyz ma chlap rad prirodu a zvirata..Vidim to u Marka a jsem rada..Je to lepsi nez aby se porad chlap valel doma a nechtel jit ani na prochazku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí