Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6299
9.2.11 19:50

porodné dostaneš pouze tehdy, pokud máte s přítelem v domácnosti méně než 16995 kč… :wink: Pokud máte více, tak nedostaneš nic…takže já jsem třeba bez porodného… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 19:52

aha,a ja myslela ze prvorodicky doustanou automaticky ze az u druheho resej jestli je takvy prijem..zajimavy..fakt ty to ochcaly!!hlavne ze maj politici !!!! :zed: :zed: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
9.2.11 19:54

Marbuli : jj, nad tím jsem se už stihla navztekat tolik, že už to radši neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 19:58

Ale vis co,kazda mamina je rada ze dostane nejakou tu kacku prptoze nektere maminy maj prd a ne materskou :( a i to porodny uz vzali :( politici smejdi rekli ze si 5%vemou ale 6% procent nabrali zase v necem takze sou jeste o 1% v plusu,uz newim v cem presne ale cetla sem to takze vejplaty statisicovi,ale aby aspon pomohli kazdy mamine ktera porodi to ne!!!! Tak kde to kurva sme!! Ja se z tohho picnu!! pardon za ta sprosta slova :oops: ale jinak to nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 20:07

Marbuli

jj taky jsem se navztekala když mi řekli na socce,že nedostaneme nic..žádné porodné :zed: nesnáším politika Nečase..to je takový kr**** :cry: :cry: dostanou to jen samoživitelky a opět jen cikáni..nejsem rasistala,ale zase jen oni… :cert: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 20:12

Marbuli tu postýlku celou naklnit trošku ale to ti poradí v porodnici aby když si ublinkne aby to nevdechnul proto se dávaj na bok a naklonit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
9.2.11 20:35

a k noham nebo pod hlavickou nahnout??

Sou to SVINEEEEE!!!!!! :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.2.11 21:19

mně bylo řečeno zvednout matraci pod hlavičkou:)
Jinak u nás se s porodným nechytáme kvůli příteli, já teda nemám příjem žádnej, ale on má kousek nad 17000, nícméně by se možná u něj v práci dali ukecat, tak uvidíme:D

• Citovat
  • Upravit
1605
9.2.11 21:40

Ahoj holky,koukám,za odpoledne co jste tu napsaly..te%d jsem to dočetla.ááááááááááá koukám došlo na porodný…to už jse si taky zjištovala.myslela jsem že to zkusim(jak se česky řekne prominte mi to slovo) ochcat s tím,žemám trvalé bydliště stále u mamky,ale musel abych dávat čestné prohlášení že nežiju s přítelem,ale u maminky a do rodnýho listu bych ho také uvěst nemohla.takže taky smůla.Přetel má víc jak 17 tisíc takže to se nechytám vůbec…
Ale prý ČSSD dalo nečase a VV k soudu,a že prý jestli proběhne soud a ČSSD vyhraje tak se májí zákony vrítit zpět.tudíž by zpětně vraceli i porodné apod.
Ale víte jak…někdo něco řekl a bůhví jak to bude…
nejradši bych je všechny zavřela někam do oplocenky a dala jím jíst jen chleba se solí…csss ani ten chleba bych jim nedala. :pocitac: :pocitac:
Oni si to vypočítali dobře.letošek má být nejplodnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 22:24

tikule

jéééé oni dali Nečase k soudu :dance: :pankac: :potlesk: jupíííí ať ČSSD vyhraje a vrátí se zpět zákony… a porodné…nejvíc mě štve,že od září se bude za pobyt v nemocnici platit 100kč za den ať je to rodička či důchodce :cry: sice se mě to zatím netýká,protože rodim v květnu,ale je možné třeba,že tam jednou zkončím a budu tam třeba měsíc?? :nevim: hnus tohle :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 22:25

tikule

platilo se jen 60 kč a mělo by to být pak 100kč… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 07:42

Dobré ranko holky :mavam:
Co se týče porodného - je to děs. Stát chce aby se rodilo více a více dětí a takhle nám to znesnadňují? Ať se jdou vycpat. Porodné 0,– a rodičovská 7500,–??? Kdo z toho má uživit dítě? zaplatit nájem? koupit sám sobě jídlo? hihihihi chtěla bych vidět politika, který by vyžil i třeba jen z 15000,– na měsíc. Nereálné :evil:
Je to stálý boj a kroucení hlavou. Samoživitelka dobré, ale která z nás, by nezapsala přítele jako otce že? I když nevím jestli je nutné nepřiznávat otce, aby tě brali jako samoživitelku??? :nevim:
Jinak jak se dnes máte? :kytka:
Co mimískové? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 07:55

Já dneska fičím na kontrolu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.2.11 08:10
Smigii píše:
Dobré ranko holky :mavam:
Co se týče porodného - je to děs. Stát chce aby se rodilo více a více dětí a takhle nám to znesnadňují? Ať se jdou vycpat. Porodné 0,– a rodičovská 7500,–??? Kdo z toho má uživit dítě? zaplatit nájem? koupit sám sobě jídlo? hihihihi chtěla bych vidět politika, který by vyžil i třeba jen z 15000,– na měsíc. Nereálné :evil:
Je to stálý boj a kroucení hlavou. Samoživitelka dobré, ale která z nás, by nezapsala přítele jako otce že? I když nevím jestli je nutné nepřiznávat otce, aby tě brali jako samoživitelku??? :nevim:
Jinak jak se dnes máte? :kytka:
Co mimískové? :srdce:

ahoj holky,já se potom pídila,ale SMigi oni ti řeknou,že rodičák 7.600 není pro tebe ale dítě.ty přitom můžeš chodit do práce.pokud si zajistíš hlídání dospělou osobou…oni nekoukaj nato že ty nemáš hlídání a nemáš příležitost chodit do práce.ty peníze který ti dají jako ten rodičátk tak není na placení n ájmu a kupováni jídla pro tebe.ale ty peníze jsou pro dítě.tak k takovýmu názoru jsme se dopracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 08:15

No nevim proč mám pocit že se to vrátí to porodný a kdyby ne stejně se nepřestane rodit ale jak píšete chtěla bych vidět jak by oni vyžili s takovouhle mateřskou a ještě by musela platit nájem,jídlo složenky nezlobte se na mě nechci být sprostá ale jsou to normální kurvy jinak se to říct nedá,pro ně 10 000,– pokuta je jedan rodinná večeře pro mě abych si vzala půjčku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí