Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky-budu-psát-takhle-klape-mi-mezerník-a-ondra-spi-po-noční-pořítač-je-v-ložnici
nevadí?-
Ivuš-vy-toho-taky-koukám-máte-dost-my-až-začneme-dělat-spodek-cca-měsíc-takse-tu-taky.po…Ale.do.toho.štěněte-bych-asi-neěla-když-je-toho-tolik ![]()
já bych si to taky teda rozmyslela se štěnětem
páč jw to starost.Takhle bude honička natož do toho ještě venčit malýho psíka…
hmm-tak-nikde-nikdo:(jinak,já-dneska-necítila-pohyby-celou-noc-jen-tlak-na-bříšku-tak-mi-po-pohlazení-bříška-došlo,že-je-zadičkama-k-pupíku,proto-prd-ale-jakmile-jsem-se-zvedla-otořil-se-a-5minut-čutal
tak ot já dnes bujará noc.mimísek leží na boku a zadečkem mi vyjíždí k pupíku a pak začne hrát fotbal,stylu že si nožičky dá pěkně pod žebra.A ručičkama hrabe u močáku.hmmm fajnové… ![]()
holky ja vim, ale jsou v tom chlapsky city a to strasne velky…rozepisu se aby jste vedely. jak jsem uz psala Ondra je velky milovnik prirody, zvere a je myslivec, ne magor se zbrani. Mel stenatko, byl sam bez zensky, hrozne k sobe prilnuli, chodili spolu ven na cekany, Ondra s nim udelal docela dost mysliveckych zkousek - ono kdyz o tom neco vite, tak to opravdu neni sranda a da to hodne prace a vycviku. Finek pracoval, miloval psi mysliveckou praci, byla to jeho laska, a pak ho pri lovu kdyz prohanel lisku srazilo auto, kluci spolu byli necely dva roky
…brecim tu jak zelva kdyz to pisu, Ondra se slozil, pochoval ho na jejich oblibenym miste, doted tam chodi jak na vyroci tak na vanoce… No a tedka Finkova segra bude mit stenata a Ondra rika, ze to je posledni sance mit kousek ze staryho Finka.
Asi povolim
bambulinek píše:
Takže já jsem 8 měsíc
jj Finduška ti dala i tabulku.Těhu je 40 týdnů.takže ještě 8 týdnů
![]()
girlie sage píše:
holky ja vim, ale jsou v tom chlapsky city a to strasne velky…rozepisu se aby jste vedely. jak jsem uz psala Ondra je velky milovnik prirody, zvere a je myslivec, ne magor se zbrani. Mel stenatko, byl sam bez zensky, hrozne k sobe prilnuli, chodili spolu ven na cekany, Ondra s nim udelal docela dost mysliveckych zkousek - ono kdyz o tom neco vite, tak to opravdu neni sranda a da to hodne prace a vycviku. Finek pracoval, miloval psi mysliveckou praci, byla to jeho laska, a pak ho pri lovu kdyz prohanel lisku srazilo auto, kluci spolu byli necely dva roky…brecim tu jak zelva kdyz to pisu, Ondra se slozil, pochoval ho na jejich oblibenym miste, doted tam chodi jak na vyroci tak na vanoce… No a tedka Finkova segra bude mit stenata a Ondra rika, ze to je posledni sance mit kousek ze staryho Finka.
Asi povolim
jů tak tohle znám myslivost.kort když ten pejsek je s tebou pořád.Já měla přítele který byl taky myslivec tekže vim očem mluvíš.měli jsme dva labradory a výcvik je fakt nutnej pukdu s nim bude u myslivosti.to bych asi taky povolila…
Dle tohoto je to ale šetý měsíc ![]()
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…
Iv-tak-v-tom-případě-povol-hele-nějak-bylo-nějak-bude-o-jednoho-pesane-už-se-to-nepo…-a-když-je-to-takhle.jenže-já-jsem-milovnice-u-mámy-máme16koček-8psů-2králiky-2holuby.takže-mně-poslouchat
s-ondrou-máme-dva-psy-a-v-prosinci-nám-umřela-kočka-až-bude-spoek-jen-náš-tak-chceme-pak-agamu-budeme-mít-obývák-s-kuchyní-a-dělí-je-jen-poloviční-zed-tak-do-ní-chceme-zasadit-terárko-že-z-skrz-nej-uvidíme-do-kuchyně-ši-obráceně
Protože-někde-se-to-dělí-4-40/4-a-počítá-se-pak-10měsíců,tímpádem,by-si-ted-vstupvala-do.6.Jenže-pak-by-si-tedy-musela-za-čas-tvrdit-že-si-v-10
Hlavně-to-neber-zle-pleas-já-to-taky-tenkrat-zjištovala.
finduska nevim jestli je to na mě ale když jsem 32 týden tak jsem 8 měsíc ne?
ní,že bych ti chtěla kazit radost broučku,ale 6.měsíc,je až od23.týdne