Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
10.2.11 11:08
Smigii píše:
Holky je to prostě děs. Dle mého se to porodné nevrátí. Jak jsi řekla, rodit se bude a na to také vsadí.
Prostě to máme marné.
Jinak všem co jdo dnes na kontrolu hooodně štěstíííí.
Já dnes vkročila do 6.měsíceeeeeeeeee :dance: :dance: :dance:

ní,že bych ti chtěla kazit radost broučku,ale 6.měsíc,je až od23.týdne :-(

• Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 11:15

holky-budu-psát-takhle-klape-mi-mezerník-a-ondra-spi-po-noční-pořítač-je-v-ložnici :-( nevadí?-
Ivuš-vy-toho-taky-koukám-máte-dost-my-až-začneme-dělat-spodek-cca-měsíc-takse-tu-taky.po…Ale.do.toho.štěněte-bych-asi-neěla-když-je-toho-tolik :think:

• Citovat
  • Upravit
1605
10.2.11 11:16

já bych si to taky teda rozmyslela se štěnětem :think: :think: páč jw to starost.Takhle bude honička natož do toho ještě venčit malýho psíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 11:18

hmm-tak-nikde-nikdo:(jinak,já-dneska-necítila-pohyby-celou-noc-jen-tlak-na-bříšku-tak-mi-po-pohlazení-bříška-došlo,že-je-zadičkama-k-pupíku,proto-prd-ale-jakmile-jsem-se-zvedla-otořil-se-a-5minut-čutal

• Citovat
  • Upravit
1605
10.2.11 11:22

tak ot já dnes bujará noc.mimísek leží na boku a zadečkem mi vyjíždí k pupíku a pak začne hrát fotbal,stylu že si nožičky dá pěkně pod žebra.A ručičkama hrabe u močáku.hmmm fajnové… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 11:23

Takže já jsem 8 měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 11:25

holky ja vim, ale jsou v tom chlapsky city a to strasne velky…rozepisu se aby jste vedely. jak jsem uz psala Ondra je velky milovnik prirody, zvere a je myslivec, ne magor se zbrani. Mel stenatko, byl sam bez zensky, hrozne k sobe prilnuli, chodili spolu ven na cekany, Ondra s nim udelal docela dost mysliveckych zkousek - ono kdyz o tom neco vite, tak to opravdu neni sranda a da to hodne prace a vycviku. Finek pracoval, miloval psi mysliveckou praci, byla to jeho laska, a pak ho pri lovu kdyz prohanel lisku srazilo auto, kluci spolu byli necely dva roky :cry: …brecim tu jak zelva kdyz to pisu, Ondra se slozil, pochoval ho na jejich oblibenym miste, doted tam chodi jak na vyroci tak na vanoce… No a tedka Finkova segra bude mit stenata a Ondra rika, ze to je posledni sance mit kousek ze staryho Finka.
Asi povolim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.2.11 11:26
bambulinek píše:
Takže já jsem 8 měsíc :lol:

jj Finduška ti dala i tabulku.Těhu je 40 týdnů.takže ještě 8 týdnů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 11:29

A ja zacatek sedmyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.2.11 11:31
girlie sage píše:
holky ja vim, ale jsou v tom chlapsky city a to strasne velky…rozepisu se aby jste vedely. jak jsem uz psala Ondra je velky milovnik prirody, zvere a je myslivec, ne magor se zbrani. Mel stenatko, byl sam bez zensky, hrozne k sobe prilnuli, chodili spolu ven na cekany, Ondra s nim udelal docela dost mysliveckych zkousek - ono kdyz o tom neco vite, tak to opravdu neni sranda a da to hodne prace a vycviku. Finek pracoval, miloval psi mysliveckou praci, byla to jeho laska, a pak ho pri lovu kdyz prohanel lisku srazilo auto, kluci spolu byli necely dva roky :cry: …brecim tu jak zelva kdyz to pisu, Ondra se slozil, pochoval ho na jejich oblibenym miste, doted tam chodi jak na vyroci tak na vanoce… No a tedka Finkova segra bude mit stenata a Ondra rika, ze to je posledni sance mit kousek ze staryho Finka.
Asi povolim

jů tak tohle znám myslivost.kort když ten pejsek je s tebou pořád.Já měla přítele který byl taky myslivec tekže vim očem mluvíš.měli jsme dva labradory a výcvik je fakt nutnej pukdu s nim bude u myslivosti.to bych asi taky povolila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 11:35

Dle tohoto je to ale šetý měsíc :think:
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 11:37

Iv-tak-v-tom-případě-povol-hele-nějak-bylo-nějak-bude-o-jednoho-pesane-už-se-to-nepo…-a-když-je-to-takhle.jenže-já-jsem-milovnice-u-mámy-máme16koček-8psů-2králiky-2holuby.takže-mně-poslouchat :lol: s-ondrou-máme-dva-psy-a-v-prosinci-nám-umřela-kočka-až-bude-spoek-jen-náš-tak-chceme-pak-agamu-budeme-mít-obývák-s-kuchyní-a-dělí-je-jen-poloviční-zed-tak-do-ní-chceme-zasadit-terárko-že-z-skrz-nej-uvidíme-do-kuchyně-ši-obráceně

• Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 11:41

Protože-někde-se-to-dělí-4-40/4-a-počítá-se-pak-10měsíců,tímpádem,by-si-ted-vstupvala-do.6.Jenže-pak-by-si-tedy-musela-za-čas-tvrdit-že-si-v-10 :lol: Hlavně-to-neber-zle-pleas-já-to-taky-tenkrat-zjištovala.

• Citovat
  • Upravit
1830
10.2.11 11:44

finduska nevim jestli je to na mě ale když jsem 32 týden tak jsem 8 měsíc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
10.2.11 11:52

smigii

podle toho jak jsi tak to je 1týden 5měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí