Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, teda, vy jste se rozepsaly, konečně jsem to přelouskala.
Jinak já dnes byla na té kontrole a doktorka říkala, že mám příště přijít ihned, kdyby něco. Ale malá je v pořádku. Už má 800g a skoro 35 cm.
Také jsem se dozvěděla výsledek testů na cukrovku. Mám zvýšenou hodnotu, takže mám nasazenou dietku. Ale tak mě to ani nevadí, stejně sladké nemůžu, malá to od začátku nechce. Proto mi bylo tak špatně při těch testech ![]()
Marbuli: Nádherná výbavička na miminko. Fakt nádhera ![]()
nene, skřín mame jen ten pult potřebuji, a na netu jsou kmolerm 600 a vubec s emi libi. tak jsem ch těla vědět za kolik by mi ho vyrobil.
finduska píše:
nene, skřín mame jen ten pult potřebuji, a na netu jsou kmolerm 600 a vubec s emi libi. tak jsem ch těla vědět za kolik by mi ho vyrobil.
jo tak..tak ja myslela jako cely pult prebalovaci..o skrini sjem cetla,al nejak jsem to enpobrala vsecko
tak to jo..no tak to nebude tak drahe asi ne..kor kdyz je to znamy.. ![]()
s polštářkem bych si tak jistá nebyla kvůli páteře prostě naklopit postýlku celou ale to oni ti řeknou
jinak já jsem také pro monitor dechu, brácha ho má a je to super. Už několikrát ho upozornil, že malej nedýchá. A chůvičky budeme kupovat také, máme baráček, ale až když se malé narodí a bude víc penízek, protože ted také není na zbyt. Jak se znám, stjně se od ní v prvních týdnech nehnu.
MillaL píše:
Jinak já dnes byla na té kontrole a doktorka říkala, že mám příště přijít ihned, kdyby něco. Ale malá je v pořádku. Už má 800g a skoro 35 cm.
Také jsem se dozvěděla výsledek testů na cukrovku. Mám zvýšenou hodnotu, takže mám nasazenou dietku. Ale tak mě to ani nevadí, stejně sladké nemůžu, malá to od začátku nechce. Proto mi bylo tak špatně při těch testechMarbuli: Nádherná výbavička na miminko. Fakt nádhera
tak ta dietka to spravi..nejdulezitejsi je,ze jsi ty i malicka v poradku,jen tak dal holky !!!
![]()
Janina88-
nevim jak jsi to myslela ty ale já přesně naopak toho cos napsala
upřednostňuji zapůjčení v porodnici víš že funguje ten z porodnice
kdežto od známých přes známé atd bych nebrala oni ti řeknou že je ok ale stát se může cokoli a ten v porodnici ti i popřípadě vymění za jinej já jsem pro porodnickej
bambulinek píše:
Janina88-nevim jak jsi to myslela ty ale já přesně naopak toho cos napsala
kdežto od známých přes známé atd bych nebrala oni ti řeknou že je ok ale stát se může cokoli a ten v porodnici ti i popřípadě vymění za jinej já jsem pro porodnickej
tak shodly jsme s ena tom,ze je dobre si jej alespon zapujcit,kdyz nnejsou epnizky na koupi..no,je to asi vec nazoru..je pravda,ze v porodnici by si nemeli dovolit pujcovat nejake stare decky,ale nikdy nevis..ja jsem si treba jista,ze ten nas kamarad ji ma jednou pouzitou a je tudiz at decka jak nova.pujcovat si ji od znamych nasich znamych enni vhodna alternativa,to uznavam..ale jen jsem „premylsela nahals“,navrhla jsem to Lusi jako jendu z moznosti,snazila jsem se ji uklidnit,kdyz jsem vdiela ze je tak zoufala,protoze nemusi kupovat novou,staci si ji pujcit,ale jak rikas,tak samozrejme z kvalitniho a OSVEDCENEHO zdroje,protoze je to vec,ktera chrani zivoty nasich mrnousku a neni dobre to podcenovat ![]()
bambulinek píše:
Janina88-nevim jak jsi to myslela ty ale já přesně naopak toho cos napsala
tak shodly jsme s ena tom,ze je dobre si jej alespon zapujcit,kdyz nnejsou epnizky na koupi..no,je to asi vec nazoru..je pravda,ze v porodnici by si nemeli dovolit pujcovat nejake stare decky,ale nikdy nevis..ja jsem si treba jista,ze ten nas kamarad ji ma jednou pouzitou a je tudiz at decka jak nova.pujcovat si ji od znamych nasich znamych enni vhodna alternativa,to uznavam..ale jen jsem „premylsela nahals“,navrhla jsem to Lusi jako jendu z moznosti,snazila jsem se ji uklidnit,kdyz jsem vdiela ze je tak zoufala,protoze nemusi kupovat novou,staci si ji pujcit,ale jak rikas,tak samozrejme z kvalitniho a OSVEDCENEHO zdroje,protoze je to vec,ktera chrani zivoty nasich mrnousku a neni dobre to podcenovat ![]()
Janni.na88 píše:MillaL píše:tak ta dietka to spravi..nejdulezitejsi je,ze jsi ty i malicka v poradku,jen tak dal holky !!!
Také jsem se dozvěděla výsledek testů na cukrovku. Mám zvýšenou hodnotu, takže mám nasazenou dietku. Ale tak mě to ani nevadí, stejně sladké nemůžu, malá to od začátku nechce. Proto mi bylo tak špatně při těch testechMarbuli: Nádherná výbavička na miminko. Fakt nádhera
![]()
děkuji moc ![]()
moc děkuji..jj jsem zoufalá,protože mám strach,že na něco zapomenu a nebo,že se něco pokazí
a nebo,že něco bude chybět ![]()
Lusisek píše:
snad mi to v nemocnici řeknou…
urcite ti tam povi vse potrebne-v tej porodnici,neboj !!! ![]()
MillaL píše:Janni.na88 píše:děkuji mocMillaL píše:tak ta dietka to spravi..nejdulezitejsi je,ze jsi ty i malicka v poradku,jen tak dal holky !!!
![]()
Lusisek píše:
moc děkuji..jj jsem zoufalá,protože mám strach,že na něco zapomenu a nebo,že se něco pokazía nebo,že něco bude chybět
copak by se melo pokzit? Lusi,jak uz jsme psala,uzivej si tehu a nemylsi na nic spatneho!!! kazdou amminu prepadne v tehua si nejake obdobi,kdy ma strach z nejruznejsich veci a tak..ale musis byt v poho,ej to duelzite i pro mrnouska
![]()