Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
9.2.11 17:10

vzhledem k množství syndromu náhlého úmrtí si myslim že je to dobrá investice,ano pravda naše maminky se bez toho taky obešly ale tenkrát tento syndrom byly ojedinělé případy a s tou postýlkou jednoduše vysvětleno na straně kde bude mít hlavičku dáš pod nohy postýlky třeba ty cihly zabalený v sáčku například

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 17:25

bambulinek

jaké cihly? :nevim: teď nevim jak to myslíš a co myslíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.2.11 17:26

bambulinek

proč cihly? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.2.11 17:27

ne jako například prostě jedno čelo postýlky podložíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.2.11 17:30

patnact plus tri :-) :srdce: pozoruju ho kazdy tyden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.2.11 17:36
Sarisek1 píše:
patnact plus tri :-) :srdce: pozoruju ho kazdy tyden :mrgreen:

krasne brisko,jen tak dál!! :) :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1533
9.2.11 17:37

bambulinek

jj napadlo mě to,ale nevim proč..stačí jen polštářek…mám obavy,že to nezvládnu..do teď jsem je neměla a nějak jsem dostala strach z toho co se tady píše o těch zástavách dechu a tak :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.2.11 17:38

ja si porad rikala, ze je to nejak brzy a ze je to z prejidani a ono ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533

Sarisek1

pěkné bříško :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
bambulinek píše:
Osobně bych to z bazaru nebrala ani z bazoše nezaručí že jsou v pořádku

ja jsem o tom take slyšela i četla,že když si ju zapujčíš v porodnici,tak nevíš,kolikrát byla ta dečka použitá a tak…nejleopší je pujcit si ju od nekoho zanmeho,nebo od znameho tveho znameho…vis kolikrat byla opuzita a tak..souhalsim s tebou ,bambulinko :palec:

• Citovat
  • Upravit
finduska
9.2.11 18:20

Ahoj zlata moje, tak jsem se vrátila z výletu avy jste se m mi tady zase pěkně rozjely:d
jinak my jsme sehnali monitr dechu i s chuvičkama za 1600. přes net.Původní cena 2800.takže super.ječtě v záruce. a funguje to.Máme to doma už od prosince-jinak chůvičky z důvod Rodinného domku a monitor dechu, no spousta ženských řeklo, že bez něj už ne. Tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
9.2.11 18:26
finduska píše:
Ahoj zlata moje, tak jsem se vrátila z výletu avy jste se m mi tady zase pěkně rozjely:d
jinak my jsme sehnali monitr dechu i s chuvičkama za 1600. přes net.Původní cena 2800.takže super.ječtě v záruce. a funguje to.Máme to doma už od prosince-jinak chůvičky z důvod Rodinného domku a monitor dechu, no spousta ženských řeklo, že bez něj už ne. Tak uvidíme.

jeee…ja bych take jela nekam na vejletík :o)) tezke ale,kdyz Ráďa pořád pracuje na našem bytečku .. :/ jinak ten monitor je opravdu vec k nezaplaceni..ja mam take uz i chuvicky,ale v byte 2+1 je nebudu potrebovat,kdyz mrnouska budu mit porad u sebe..ale kdyz pujdu uklizet chodku-coz je nadloouho,nebot bydlime v podkrovi tripodlazniho domu,tak je ai vyuziju..:)

• Citovat
  • Upravit
finduska
9.2.11 18:37

No tenhel výlet mi vyšel kur… draho, to už slušně říct nejde.původně jsem to psátnechtěla abych si hned nestěžovala, ale fakt jsem dneska akorát vzteklá, jela jsem s autem do servisu, počítala , že to bude něco malého , že mi budou dva tácy stačit, no nestačily a jeětě jsem do soboty bez auta.Málem jsem se vté opravně nzhroutila vzteky, je to známej, takže mi spoustu věcí sehnal za lewvněji, ale nový brzdy jsou nový brzdy a ty se očůrat nedají, chtělo se mi tam brečet.To jsem ještě pak hned měla sraz se známym kvůli přebalováku, ten mi ani raději cenu neřekl, že to změčí a pak mi napíše sms, a já pak dám vědět jestli chci nebo ne.Naštěstí skřín máme, jde jen o ten pult.
Našž jsem tedy krásně přišla domů, že s euklidním a přítel zapomněl zavřít do ložnice takže tam vběhl pes a sežral mi knižku z knihovny, za rok už třetí, myslela jsem , že ji přelomím vejpůl(báru-psa).Takže ted někdo přijít a zkusit mě nas… tak ho prohodím oknem :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
9.2.11 18:42
finduska píše:
No tenhel výlet mi vyšel kur… draho, to už slušně říct nejde.původně jsem to psátnechtěla abych si hned nestěžovala, ale fakt jsem dneska akorát vzteklá, jela jsem s autem do servisu, počítala , že to bude něco malého , že mi budou dva tácy stačit, no nestačily a jeětě jsem do soboty bez auta.Málem jsem se vté opravně nzhroutila vzteky, je to známej, takže mi spoustu věcí sehnal za lewvněji, ale nový brzdy jsou nový brzdy a ty se očůrat nedají, chtělo se mi tam brečet.To jsem ještě pak hned měla sraz se známym kvůli přebalováku, ten mi ani raději cenu neřekl, že to změčí a pak mi napíše sms, a já pak dám vědět jestli chci nebo ne.Naštěstí skřín máme, jde jen o ten pult.
Našž jsem tedy krásně přišla domů, že s euklidním a přítel zapomněl zavřít do ložnice takže tam vběhl pes a sežral mi knižku z knihovny, za rok už třetí, myslela jsem , že ji přelomím vejpůl(báru-psa).Takže ted někdo přijít a zkusit mě nas… tak ho prohodím oknem :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

jeee,findusko,tak to jsi enměla moc dobrý den tedy..s tima utem,to je mazec,fakt..no,dneska je to šíleně drahý všecko :-( :-( a co s tim prebalovacim pultikem?jako ze bude take drahy ju? heled,ale na ruznych barazech jsou krasne pulty,zachovale a za prijatelne ceny!! ,tak co zkusit tam se podivat kdyztak?za to nic nedas :think: jinak to s tou vasi Baruškou..to ja znam moc dobře..my máme Máju-bígla a je to také divoška :D i když musím říct,že Boník-to byl zase kluk bígl,kterého jsme meli pred tim mi sezral vic veci :D vcetne noveho monilu.hehe..je to sranda s nima no :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
9.2.11 18:43

tak si koukej poradne odpocinout po takovem narocnem a neprijemnem dni :) !! :dance: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky