Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smigii píše:Marbuli píše:No jak jste se bavili o těch pejskách tak Lili jsem měla měsíc a před jejím 3 měsícem života jsem jí musela nechcta uspat
teda Smigi ta Lili je uzasnanunanek
Byla moc nemocná a po dvou týdnech trápení ( každý den na veterině s kapačkama a večer doma s injekcí krmení) jsem to vzdala
Moc mi chybí, ale když jsem jí nechala uspat, tak jsem otěhotněla. Tak jsem si říkala, že možná osud
slza
![]()
tikule píše:
holky můžu si vás taky najít na FB???
Janni Bittnerová
![]()
Smigii píše:Marbuli píše:No jak jste se bavili o těch pejskách tak Lili jsem měla měsíc a před jejím 3 měsícem života jsem jí musela nechcta uspat
Byla moc nemocná a po dvou týdnech trápení ( každý den na veterině s kapačkama a večer doma s injekcí krmení) jsem to vzdala
Moc mi chybí, ale když jsem jí nechala uspat, tak jsem otěhotněla. Tak jsem si říkala, že možná osud
Ono se rika ze kdyz jedna dusicka odejde tak musi prijit nova
Tak treba to osud je!!
To me moc mrzi,byla opravdu kouzelna ![]()
girlie sage píše:Smigii píše:slzaMarbuli píše:No jak jste se bavili o těch pejskách tak Lili jsem měla měsíc a před jejím 3 měsícem života jsem jí musela nechcta uspat
![]()
Lusisek píše:
tak holky už vás mám všechny..teda snad
Janni Bittnerová
![]()
Jani, já tě podle jména najít nemůžu, zkus si přidat ty mě..Jana Břízová
Marbuli
já osobně jsem alespoň fofrem proletěla fotečky
ale fakt, že bez těch přezdívek odsud to bude mazec:) ![]()
X-333 píše:
Jani, já tě podle jména najít nemůžu, zkus si přidat ty mě..Jana Břízová
uz tam mas ode me zadot ![]()
Marbuli píše:
Vy ste vsichni zacli kecat na fcb ne???![]()
nn,ja tady jsem
abych pravdu rekla Radus,tak jsem tu etd vic,jak na FB
)myslim,ze to byl skvely napad,s tim FB,aspons e vic pozname i jinak..podle jsmen a tak
)) hehe ![]()
to je potom těžký…když tě hledám s jedním „i“ , a ono je to se dvěma
![]()
vůbec.žádny-komerční-fb-emimino-:Dtady-je.lip
holky-ja-se-ted-musela-smat-mazala-jsem-si-pupik-a-na-jednou-se-mi-na-nem-začli-dělat-boule-to-bylo-tak-nadherny-a-taaaaaaaaaak-vtipný
já jsem pořád tady..radši..protože na fb se mi všichni pletete ![]()
ja tam jsem jako Janni Bittnerová
) pridej si me klidne,i vy ostatni,jestli chcete
))