Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
10.2.11 14:01
X-333 píše:
Holky, poraďtě mi - trošku odbočím od tématů, ale přece nebudeme tak pěkné odpoledne smutnit :) Jedeme v sobotu k příbuzným na oslavu narozenin a nechci přijet s prázdnout, chtěla bych něco upéct - nemáte někdo typ nebo nějaký dobrý recept, čím bych se mohla blejskout? peču ráda, ale všechny ty moje recepty už jsou nějaký "okoukaný ":) :-?

S tim ti poradi nase cukrarka, vid Marbuli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 14:02

Smigii : No me to jen napadlo:) ale ze to bude takovy ohlas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 14:02
girlie sage píše:
Holky na FB chatu moc prihlasena nejsem protoze se pak na me sesype halda lidi a ja skacu jak prdlaSmigii to je hrozny :cry: mamka mela nalezence, bylo mu 16 let, dala mu krasny zivot, ale uz jsem ji promlouvala do duse at to vzda, chudak zral tolik prasku jak cely domov duchodcu dokupy, rozhoupala se a jely jsme spolu na uspani. Bylo to strasny!!!! Umiral pomalu deset minut, doktorka mu musela pripichovat uspavacku. Ja bych se tenkrat nejradeji v prd… videla. Sorry ze tak smutne :cry:

já-na-fb-ani-nechodím-moc-a-na-chat-už-vůbec-ne-psala-jsem-ti-tady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1230
10.2.11 14:03

marbuli - prý poradíš:) ty ráda pečeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
girlie sage píše:
X-333 píše:
Holky, poraďtě mi - trošku odbočím od tématů, ale přece nebudeme tak pěkné odpoledne smutnit :) Jedeme v sobotu k příbuzným na oslavu narozenin a nechci přijet s prázdnout, chtěla bych něco upéct - nemáte někdo typ nebo nějaký dobrý recept, čím bych se mohla blejskout? peču ráda, ale všechny ty moje recepty už jsou nějaký "okoukaný ":) :-?
S tim ti poradi nase cukrarka, vid Marbuli :mrgreen: :mrgreen:

jo muzu :) tak udelej sachr..je moc dobrej ja ho tet behem 14 dnu delala 3krat :D :D mam mlsneho tchana a miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533

X-333

Míša řezy?? :palec:

Smigii:jj to máš pravdu..stejně tam holky teď všechny nejsou..já bych to viděla na pokec emimino a fb jen na jukání new fotek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569

Viď to je mazec. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 14:04
X-333 píše:
marbuli - prý poradíš:) ty ráda pečeš?

ne,jsem vyucena cukrarka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
10.2.11 14:05

Tak mi prosím holky pošlete na ten sachr :-D a na ty míša řezy recept - můžu si ho na netu najít, ale vyzkoušenej recept je vyzkoušenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 14:06

Upozor(nuji-vás-že-mně-na-fb-nenajdete-mám-ho-ale-lezu-tam-jen-na-jukandu-takže-ne-že-mi-tu-necháte-samotnou-a-budete-tam

• Citovat
  • Upravit
2761
10.2.11 14:07

Tak pockej najdu si svuj zazracnej sesitek a napisu ti to sem co nejjednoduseji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 14:08
finduska píše:
girlie sage píše:
Holky na FB chatu moc prihlasena nejsem protoze se pak na me sesype halda lidi a ja skacu jak prdlaSmigii to je hrozny :cry: mamka mela nalezence, bylo mu 16 let, dala mu krasny zivot, ale uz jsem ji promlouvala do duse at to vzda, chudak zral tolik prasku jak cely domov duchodcu dokupy, rozhoupala se a jely jsme spolu na uspani. Bylo to strasny!!!! Umiral pomalu deset minut, doktorka mu musela pripichovat uspavacku. Ja bych se tenkrat nejradeji v prd… videla. Sorry ze tak smutne :cry:
já-na-fb-ani-nechodím-moc-a-na-chat-už-vůbec-ne-psala-jsem-ti-tady :mrgreen:

ha konecne jsem se k tomu dopracovala :mrgreen: ty milujes muj pupek :mrgreen: jdu zkusit se vyfotit :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
10.2.11 14:10

marbuli ok:) jsi moooooc hodná !!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 14:18

SACHR:
Mnozstvi na jeden kulatej korpus :)

CUKR KRUPICE : 180G ALE JA DAVAM 90G PROTOZE PAK JE TO MOC SLADKE
HLADKA MOUKA : 70G
HRUBA MOUKA : 35G
BILKY : 180G ŽLOUTKY : 100G VYCHAZI TO NA 5 VAJICEK
OLEJ : 75G
KAKAO : 50g

POSTUP : ZACNES SI SLEHAT BILKY A POMALU SI TAM PRISYPAVAS CUK KRUPICI A VYSLEHAS TO V PEVNY SNIH.
pAK SI ZACNES SLEHAT ZLOUTKY A LEJES TAM OLEJ A PORADNE SI TO PROSLEHEJ.
PO VYSLEHANI DO TECH VYSLEHANYCH BILKU POMALINKU BUDES LIT TY ZLOTKY S OLEJEM A OPATRNE SMICHAS ABY SE TO SPOJILO.
NO A NAKONEC TAM PRISYPES HLADKOU,HRUBOU MOUKU A KAKAO..tO PROMICHAS ABY SI MELA PEKNOU HMOTU A NALIJES DO VYMAZANE OLEJEM A VYSYPANE MOUKOU KULATE FORMY :)
A PAK PECES NA 190 AZ 200 STUPNU A KORPUS JE HOTOVEJ ZE KDYZ DO TOHO PICHNE SPEJLI TAK NA SPEJLI TI NIC NEZUSTANE :) ALE TO POZNAS
nO A AZ TI TO VYCHLADNE TAK TO DVAKRAT PRORIZNES,NAMAZES TO MERUNKOVOU MARMELADOU..PAK TO NASKLADAS SPET NA SEBE A POLIJES CELEJ DORTIK COKOLLADKOU :) kUP SI DVE COKO NA VARENI :) TO JE VSE PAK NECHAS STUHNOUT A MUZES BASTIT A JESTE NECO KDYZ TO PAK NAKRAJIS NA KOUSKY TAK JE DOBRY NA TO DAT SLEHACKU,JESTE TO VIC ZJEMNI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 14:19

napsala sem to co nejjednoduseji :)
Tak sem ti snad pomohla :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...