Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak jak to je v podpise to uz nezvladnu, a nemela jsem sezrat celej nanukac
i kdyz ono to je asi sumak
![]()
girlie sage píše:
tak jak to je v podpise to uz nezvladnu, a nemela jsem sezrat celej nanukaci kdyz ono to je asi sumak
![]()
To bříško t tím tetováním je prostě dokonalééééééééééééé ![]()
já se to taky pokusím najít..jak jsme se stěhovali tak to mám ještě v krabici tak to musím najít…snad to někde vyštrachám ![]()
marbuli mockrát strašně mocinky moc děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vypadá to na dobrůtku, tak na to večer nakoupím a zítra ráno se na to vrhnu
![]()
Girlie : Jujíííííííííííííííí,to je božííííííííííííí
![]()
a jestli se vam to zda tesky udelat tak vubec ne ja to mela vzdykcy za 15 minut v troube.. a fakt je to namka !!!
girlie: a co to mas na strane na tom pupicku??jestli nevadi ze se ptam??
X-333 píše:
marbuli mockrát strašně mocinky moc děkuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vypadá to na dobrůtku, tak na to večer nakoupím a zítra ráno se na to vrhnu![]()
nemas zac ![]()
marbuli popravdě pro mě ten název „sachr“ bylo něco složitějšího, ale podle toho postupu - není co zkazit:) ![]()
je to jednodchy a hlavne moc dobry..protoze je tam cokoladka a kdyz si to pokydas tou slehackou a nebo si k tomu das vanilkovou zmrzku
uuuuáááááááááááááááááááá!!! zitra ho delam taky ![]()
mám pocit, že náš hafan má opět plný močový měchýř, takže s ním skočím ven, ale vrátím se..nebojte:)
Marbuli píše:
girlie: a co to mas na strane na tom pupicku??jestli nevadi ze se ptam??
nevadi, je to kanyla od insulinovy pumpy..
girlie: ty mas cukrovku?? jestli to dobre chapu?? ![]()
Hele holky kdyz dam v porodnici papir ze s epiduralem souhlasima,el nedaji mi ho protoze to zvladnu bez nej tak ho platit nebudu ne??
jj chapes to dobre, jak jsem ti jednou psala o tom zdravotnicky personalu, tak takhle to vzdycky probiha na diabetelogii..sestry s prominutim ujeceny kravy a doktori mlci, pak ti vzdycky reknou, ze si musis poradit a hlavne poznat sebe sama ![]()
a pokud ti ten epidural nedaji tak ho platit nebudes
nektery ty sestricky a doktori jsou proste na pest
![]()
Ja sem jen rada ze v podoli v porodnici sou tak suprovi..doufam ze jsem to tet nezakrikla..