Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
10.2.11 13:45
finduska píše:
girlie-se-se-mnou-normálně-nebavíš :cry:

Findusko bavim neco jsem prosvihla??? Ladujem se tu se Sage nanukacem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
10.2.11 13:46

finduska jj, dočkáme, ale už aby to bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88

holky,,prisle mi muzicek z prace a jedeme na nakup..pak tu budu,zatimky se mejte hezky.papa :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2761

Finduska : pockej pak budes rada kdyz chvilku kopat nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 13:47

Já jsem tady stále. V práci se na fb nedostanu. Chodím tam jen přes Ipoda a doma se taky moc nepřipojuji :-)

Jinak s LILI to bylo těžké a nechtěla jsem to vzdát, ale za 2 týdny nás stála 10 000,– a nelepšila se. Naposledy, když jsem si pro ní po kapačkách jela, tak bylo vidět že i ona to vzdává. Tak mi Pája řekl, že jí necháme uspat. Řekla jsem že ano a utekla pryč :cry: :cry: :cry: MOcinko mi chybí. Stále přemýšlím o štěněti, ale nevím jak bych to zvládala i s mimi. I když čivava není náročné plemeno a je skladné. Pája ale nechce. Já to teda již nebudu uspěšchávat - moje teta má chovnou stanici a už bych chtěla jen od ní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761

Girlie: ja cokoladou :D :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska

no-jestli-mi-to-přijde-vtipný-ve-26.týdnu-kdy-mám-ty-boule-ještě-malé-tak-chápu-že-ty-ve-38-se-m§žeš-smíchy-potrhat-aby-mně-spíš-než-do-porodnice-pak-nevezli-na-psychinu-jestli-budu-mít-furt-záchvaty :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 13:49
girlie sage píše:
finduska píše:
girlie-se-se-mnou-normálně-nebavíš :cry:
Findusko bavim neco jsem prosvihla??? Ladujem se tu se Sage nanukacem :oops:

Ale-psala-jsem,že-ti-ukradnu-pupík-a-jestli-se-nám-nechceš-vyfotit-znova-tutauž-je-starší-nebo-ne?

• Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 13:50
Marbuli píše:
ale reknu vam ze tet ke me hodne leze kocourek a jak mi vrni u briska tak male na nej hodne raguje :D :Da minule si dal packy pres brisko a male zaclo delobuchama a Filda se leknul a zdrhnul :D :D no to sme s Markem malem pocurali smichy..ale vetsinou prijde kdyz lezim na boku a lehe si me na bok a vrni a maly zacne trsat :dance: na to uz si Filisek zvyknul :)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1230
10.2.11 13:51

**Smigii***** vím, že to nemůžu srovnávat, ale my teď máme 3 měsíční štěně Jack Russela teriéra a už je to od září druhé, to první nám umřelo taky - prý vrozená vada střev , měli jsme ho doma týden a jak jsem ho tenkrát obrečeli, takže věřím, že to nic příjemnýho není. Jinak zatím jsem „jen“ těhotná, ale to štěně mi dává zabrat jak hrom, pořád mi to doma občůrává a nenaučí se a nenaučíse, už se mě i bojí, protože po něm pořád křičím, což mi radost nedělá, ale co s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 13:52

Smigii : tak uvidis :) Treba pak pesanka povoli ,a ja myslim ze dovoli :) To ja bych si hrozne prala ohaře..Me se to plemeno moc libi a Marbuli nad tim uvazuje,ale rekl ze az bude mrnousovi aspon rok a az budou nejake penizky navic..Takze jednou dostanu ohare,jupiiiii :)
A to fenka moji mamky mela rakovinu,stala 18,OOOkc ale jeste ji zachranili dohromady ma 362 stehu jak vnitrni tak vnejsi..Vzali ji vechny mlecne zlazy,vajecniky,proste ji totalne vybrakovali..ale zaplat panbu je porad tady..ale tet uz je to starsi pani :) ale ja ji mam pporad za stenatko :)

Smigii : neboj pak ti pritel dovoli treba dve civavky :) jo je to krasne plemeno :) ale ja uz tet mam co delat s filouskem abych ho nezaslapla jak je malinkej,juj to bych pak nestihala jeste takovou malou prdelku..ja musim mit neco velkyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 13:53
finduska píše:
no-jestli-mi-to-přijde-vtipný-ve-26.týdnu-kdy-mám-ty-boule-ještě-malé-tak-chápu-že-ty-ve-38-se-m§žeš-smíchy-potrhat-aby-mně-spíš-než-do-porodnice-pak-nevezli-na-psychinu-jestli-budu-mít-furt-záchvaty :lol:

Jeste ze Troja je hned vedle Bohnic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 13:53

Holky na FB chatu moc prihlasena nejsem protoze se pak na me sesype halda lidi a ja skacu jak prdla

Smigii to je hrozny :cry: mamka mela nalezence, bylo mu 16 let, dala mu krasny zivot, ale uz jsem ji promlouvala do duse at to vzda, chudak zral tolik prasku jak cely domov duchodcu dokupy, rozhoupala se a jely jsme spolu na uspani. Bylo to strasny!!!! Umiral pomalu deset minut, doktorka mu musela pripichovat uspavacku. Ja bych se tenkrat nejradeji v prd… videla. Sorry ze tak smutne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
10.2.11 13:58

No já mám doma ještě dobrmanku :lol: takže dvě čivavky asi nebudou, ale časem možná nějaká ano. Bydlíme ve 2kk a prostě si to musím hodně rozmyslet.
To malé zlatíčko mě hodně vzalo a byla jsem z toho vedle asi měsíc ( hodně vedle) pak to pomalu ustávalo. Teď už je to dobré - relativně. Jo Ohař potřebuje hodně pohybu a hodně pozornosti a hlavně hodně výchovy. No prostě jako každý velký pesan. My si s dobrmankou taky parádně užíváme, ale je jí už 6 let tak začíná být klidnější :-)
Teda Marbuli - to jsi rozjela věc - s tím FB :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
10.2.11 14:00

Holky, poraďtě mi - trošku odbočím od tématů, ale přece nebudeme tak pěkné odpoledne smutnit :) Jedeme v sobotu k příbuzným na oslavu narozenin a nechci přijet s prázdnout, chtěla bych něco upéct - nemáte někdo typ nebo nějaký dobrý recept, čím bych se mohla blejskout? peču ráda, ale všechny ty moje recepty už jsou nějaký "okoukaný ":) :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí