Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemas zac ![]()
Ja mazu, asi se pojedem kouknout zase na ten domecek, majitele vzkazuji at se tam stavime kouknout se na vnitrek
tak zatim pa pa
![]()
girlie sage píše:
tak jak to je v podpise to uz nezvladnu, a nemela jsem sezrat celej nanukaci kdyz ono to je asi sumak
![]()
to je neskutečný, viděla si moje foto ze předu jo?by člověk ani nečekl, že tam mám dítě.Já chci taky takovej pupek,ale jsem zvědavá jak to bude vypadat třeba vtakovým 35.týdnu ![]()
finduska píše:girlie sage píše:to je neskutečný, viděla si moje foto ze předu jo?by člověk ani nečekl, že tam mám dítě.Já chci taky takovej pupek,ale jsem zvědavá jak to bude vypadat třeba vtakovým 35.týdnu
tak jak to je v podpise to uz nezvladnu, a nemela jsem sezrat celej nanukaci kdyz ono to je asi sumak
![]()
Findusko no prave, jak to bude vypadat
jsem taktez zvedava
![]()
ja sem ve 38 tt a takove brisunko ze predu jako ma G nemam
mam ho rozhodne mensi..
Ale je to moc krasny briiisko
a hlavne kdyz se to brisko zacne hejbat ,to je kouzelny ![]()
Teada holky, půl dne se tu neukážu a než to vše přelouskám, je půl hodiny pryč.
S tím porodným s vámi souhlasím, taky ho nedostanem
ale co.. Miminko je zázrak a těším se na něj i bez porodného. Nějak se to prostě musí zvládnout ![]()
Jinak mě na FCB najdete pod jménem Milla Goldbergová. Mohu si vás také přidat?
Jestli mohu poradit, tak já teď dělala strouhaný koláč a opravdu mňamka.
Těsto: •250 g másla •400 g hladké mouky •1 žloutek •1 prášek do pečiva •4 lžíce mléka •4 zarovnané lžíce kakaa
Tvaroh: •2 tučné tvarohy •1 vanilkový cukr •300 g cukru •4 žloutky •1 lžíce rumu •1 lžíce škrobu •rozinky •z 5 bílků sníh
Návod k přípravě
Smícháme všechny sypké přísady na těsto s tekutými přísadami a máslem. Vypracujeme těsto, dokud se všechny přísady perfektně nespojí. Zabalíme do fólie a dáme do lednice minimálně na hodinu ztuhnout. Mezitím si vymažeme a vysypeme plech moukou. Množství vychází na klasický plech. Oddělíme žloutky a bílky 4 vajec. Do jedné misky dáme tvaroh, přidáme žloutky, třetinu cukru, vanilkový cukr, rum, škrob a dle chuti rozinky. Smícháme do jednolité hmoty. V druhé misce šlehačem uděláme z bílků tuhý sníh a přidáme trochu cukru. Šleháme dál, dokud se cukr nerozpustí. Pak přidáváme postupně po trochách zbytek cukru a šleháme, dokud sníh není pevný, to je cca 15 minut. Opatrně vmícháme sníh do tvarohové hmoty. Vyndáme vychlazené těsto z lednice, rozdělíme na dvě poloviny. Na hrubém struhadle nastrouháme jednu polovinu rovnoměrně po plechu. Kde by bylo hoblinek více, rozdělíme vidličkou. Na hoblinky dáme tvarohovou hmotu, uhladíme a nahoru nastrouháme druhou polovinu těsta. Pečeme 40 minut při 180 °C.
Holky jsem z utz doma tak malej má 32 cm 1600 gr je menší ale v normě a kdyby šel dřív tak by se udržel
takže jsem naprosto v klidu
a jak vypadá??Má nos po mě bambulku buclatý tváře po nás obou a má ďolík na bradě miluju ho
prdelku naši až mi slza ukápla je nádhernej ![]()
jéé tak to mám obrovskou radost…
to je dobře,že jste v pořádku…jen tak dál
![]()
Tak to je super, gratuluji moc. Tak to věřím, že jsi z něj hotová
Já taky ![]()
jo a jednou ručičkou klepal na čelo a druhou lovil prstíky na nožičce budulinek malutky klašny a hlavně NÁŠ
![]()
Tak jsem zpět…KO super, malý si velebí v peřince, rosteme jak máme, jsem prý 24–25tt, asi každá končetina jinak veliká a další KO, až 10.3. Jo a mám vyfoceného pinďoura…
A zítra v 7 ráno jdu na cukrovku… ![]()
Jsme ještě byli s přítelem na procházce a koupila jsem si prášek a aviváž LOVELA a pustím se pomalu do třídění, praní a žehlení věciček… ![]()
tak super holky, obě co byly na kontrole.Já vám to tak závidím, mně tak mrzí, že to naše zlobidýlko malinký se tak schovává a na té prohlídce dělal že jen spinká a vůbec nezlobí, měla jsem z něj prd:(
tak super holky, obě co byly na kontrole.Já vám to tak závidím, mně tak mrzí, že to naše zlobidýlko malinký se tak schovává a na té prohlídce dělal že jen spinká a vůbec nezlobí, měla jsem z něj prd:(
Daiquiri a Bambulinek : Tak to je super
![]()
Jinak na tu cukrovku ti nezavidim..ja nebyla a nepujdu
sem za to rada ![]()
Ja mam taky lovelu,a je supr
dobre se po ni zehli pradlo
ja uz mam vse hotovi ![]()
Finduska : na kazdym ultrazvuku co sem videla prvni byla prdelka
ani jednou sem nevidela ze predu ![]()