Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
10.2.11 14:46

jo a dekuju :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.2.11 14:51

Nemas zac :kytka:

Ja mazu, asi se pojedem kouknout zase na ten domecek, majitele vzkazuji at se tam stavime kouknout se na vnitrek

tak zatim pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 14:52
girlie sage píše:
tak jak to je v podpise to uz nezvladnu, a nemela jsem sezrat celej nanukac :oops: i kdyz ono to je asi sumak :mrgreen: :mrgreen:

to je neskutečný, viděla si moje foto ze předu jo?by člověk ani nečekl, že tam mám dítě.Já chci taky takovej pupek,ale jsem zvědavá jak to bude vypadat třeba vtakovým 35.týdnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6256
10.2.11 14:59
finduska píše:
girlie sage píše:
tak jak to je v podpise to uz nezvladnu, a nemela jsem sezrat celej nanukac :oops: i kdyz ono to je asi sumak :mrgreen: :mrgreen:
to je neskutečný, viděla si moje foto ze předu jo?by člověk ani nečekl, že tam mám dítě.Já chci taky takovej pupek,ale jsem zvědavá jak to bude vypadat třeba vtakovým 35.týdnu :mrgreen:

Findusko no prave, jak to bude vypadat :mrgreen: :mrgreen: jsem taktez zvedava :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 15:26

ja sem ve 38 tt a takove brisunko ze predu jako ma G nemam :( mam ho rozhodne mensi..
Ale je to moc krasny briiisko :srdce: :srdce: a hlavne kdyz se to brisko zacne hejbat ,to je kouzelny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
10.2.11 15:36

Teada holky, půl dne se tu neukážu a než to vše přelouskám, je půl hodiny pryč.

S tím porodným s vámi souhlasím, taky ho nedostanem :-( ale co.. Miminko je zázrak a těším se na něj i bez porodného. Nějak se to prostě musí zvládnout ;-)

Jinak mě na FCB najdete pod jménem Milla Goldbergová. Mohu si vás také přidat?

Jestli mohu poradit, tak já teď dělala strouhaný koláč a opravdu mňamka.

Těsto: •250 g másla •400 g hladké mouky •1 žloutek •1 prášek do pečiva •4 lžíce mléka •4 zarovnané lžíce kakaa
Tvaroh: •2 tučné tvarohy •1 vanilkový cukr •300 g cukru •4 žloutky •1 lžíce rumu •1 lžíce škrobu •rozinky •z 5 bílků sníh

Návod k přípravě
Smícháme všechny sypké přísady na těsto s tekutými přísadami a máslem. Vypracujeme těsto, dokud se všechny přísady perfektně nespojí. Zabalíme do fólie a dáme do lednice minimálně na hodinu ztuhnout. Mezitím si vymažeme a vysypeme plech moukou. Množství vychází na klasický plech. Oddělíme žloutky a bílky 4 vajec. Do jedné misky dáme tvaroh, přidáme žloutky, třetinu cukru, vanilkový cukr, rum, škrob a dle chuti rozinky. Smícháme do jednolité hmoty. V druhé misce šlehačem uděláme z bílků tuhý sníh a přidáme trochu cukru. Šleháme dál, dokud se cukr nerozpustí. Pak přidáváme postupně po trochách zbytek cukru a šleháme, dokud sníh není pevný, to je cca 15 minut. Opatrně vmícháme sníh do tvarohové hmoty. Vyndáme vychlazené těsto z lednice, rozdělíme na dvě poloviny. Na hrubém struhadle nastrouháme jednu polovinu rovnoměrně po plechu. Kde by bylo hoblinek více, rozdělíme vidličkou. Na hoblinky dáme tvarohovou hmotu, uhladíme a nahoru nastrouháme druhou polovinu těsta. Pečeme 40 minut při 180 °C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 15:45

Holky jsem z utz doma tak malej má 32 cm 1600 gr je menší ale v normě a kdyby šel dřív tak by se udržel :mrgreen: takže jsem naprosto v klidu :dance: a jak vypadá??Má nos po mě bambulku buclatý tváře po nás obou a má ďolík na bradě miluju ho :srdce: prdelku naši až mi slza ukápla je nádhernej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
10.2.11 15:57

bambulinek

jéé tak to mám obrovskou radost… :dance: to je dobře,že jste v pořádku…jen tak dál :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
10.2.11 15:57

Tak to je super, gratuluji moc. Tak to věřím, že jsi z něj hotová :-) Já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.2.11 16:01

jo a jednou ručičkou klepal na čelo a druhou lovil prstíky na nožičce budulinek malutky klašny a hlavně NÁŠ :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 16:43

Tak jsem zpět…KO super, malý si velebí v peřince, rosteme jak máme, jsem prý 24–25tt, asi každá končetina jinak veliká a další KO, až 10.3. Jo a mám vyfoceného pinďoura… :mrgreen: A zítra v 7 ráno jdu na cukrovku… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
10.2.11 16:45

Jsme ještě byli s přítelem na procházce a koupila jsem si prášek a aviváž LOVELA a pustím se pomalu do třídění, praní a žehlení věciček… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.2.11 16:49

tak super holky, obě co byly na kontrole.Já vám to tak závidím, mně tak mrzí, že to naše zlobidýlko malinký se tak schovává a na té prohlídce dělal že jen spinká a vůbec nezlobí, měla jsem z něj prd:(

• Citovat
  • Upravit
finduska
10.2.11 16:49

tak super holky, obě co byly na kontrole.Já vám to tak závidím, mně tak mrzí, že to naše zlobidýlko malinký se tak schovává a na té prohlídce dělal že jen spinká a vůbec nezlobí, měla jsem z něj prd:(

• Citovat
  • Upravit
2761
10.2.11 17:34

Daiquiri a Bambulinek : Tak to je super :palec: :srdce:
Jinak na tu cukrovku ti nezavidim..ja nebyla a nepujdu :) sem za to rada :)
Ja mam taky lovelu,a je supr :) dobre se po ni zehli pradlo :) ja uz mam vse hotovi :)

Finduska : na kazdym ultrazvuku co sem videla prvni byla prdelka :srdce: ani jednou sem nevidela ze predu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí