Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
10.2.11 20:36

hlavně musíš mít účet :palec:

• Citovat
  • Upravit
1230
10.2.11 20:45

aháááááááááááááááááááááááááá :) už vím, kde je asi kámen úrazu :) :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
10.2.11 21:53

Daiquiri : moc kláááásne brisko :srdce: to je krasny jak se vsechny kulatime jak melounci :) :dance: :srdce:

Tak ja si rikam porad casu dost :D
A kdyby nahodou by sme to opravdu nestihli jeste kdyz budu dva v jednom..Tak Markovi v tomhle verim ze by to zvladnul :) On totis byl prvni kdo koupil na miminko..ja byla ve druhem mesici a uz nakupoval obleceni a k vanocum jsem dostala na mimiska klokanka mikinu,ale nadherny..V tomhle ja Markovi verim :) :) Jo no vidite lahvicku bych si taky asi mohla poridit co?? :D :D No kazdopadne pristi tyden to vse zaridime :) ale faaaaakt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
11.2.11 10:03

Všem dobré ránko - dneska mě čeká tolik práce, že už teď se mi nechce - jo a mimochodem jsem zapomněla včera poděkovat všem za receptíky- takže „MOC DĚKUJU!!!!“

Je pátek - takže páteční úklid - prach, koupena, vysát, vytřít, chci doumýt ty 2 okna, který jsem nestihla začátkem týdne, pak nás musím pobalit na ten zítřejší výlet, musím zabalit batůžek pejsovi, a hlavně upíct ten Sachr:) takže dneska tu moc nebudu :) Doufám, že mě z toho nemrskne, poslední dobou jsem ze všeho hned utahaná a tak ..ale na únavu mám ještě času dost, takže jde se do práce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 10:23
Smigii píše:
Já jsem tady stále. V práci se na fb nedostanu. Chodím tam jen přes Ipoda a doma se taky moc nepřipojuji :-)

Jinak s LILI to bylo těžké a nechtěla jsem to vzdát, ale za 2 týdny nás stála 10 000,– a nelepšila se. Naposledy, když jsem si pro ní po kapačkách jela, tak bylo vidět že i ona to vzdává. Tak mi Pája řekl, že jí necháme uspat. Řekla jsem že ano a utekla pryč :cry: :cry: :cry: MOcinko mi chybí. Stále přemýšlím o štěněti, ale nevím jak bych to zvládala i s mimi. I když čivava není náročné plemeno a je skladné. Pája ale nechce. Já to teda již nebudu uspěšchávat - moje teta má chovnou stanici a už bych chtěla jen od ní :srdce: [/cito je taks mutné Smigii…je mi to moc líto,že vám takhle náhle a tak mla´doučka Lili odešla :cry: já úplně vím,o čem mluvíš a jaké máš pocity,zažila jsem to také s naším prvním pejskem boníkem..dodnes pro něj pláču,jako kdyby se to satlo včera..také byl hodně nemocný,během jednoho roka jsme do něj dali cca 50tis.Kč a nelepšil se..cvhudáček..přítel ale na to neměl „žaludek“,aby s ním šel ho enchat uspat(uz to jednou azzil atak to bylo na mě..no hruuza.nikomu bych to nepřála..ale každý,kdo má pejska si tím musí projit.zivot je nekdy krutý :cry:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
11.2.11 10:34
Lusisek píše:
Míša řezy?? :palec:Smigii:jj to máš pravdu..stejně tam holky teď všechny nejsou..já bych to viděla na pokec emimino a fb jen na jukání new fotek :palec:

take souhalsim :o) Fb jen na fotecky aemimi na poekc…:o)) na tom Fb je to pak takove roztrhane..ty chaty a tak…tady t máme holky tajkove vice osobni…hezky v jednom krouzku :o))) :huban: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
11.2.11 10:44
MillaL píše:
Teada holky, půl dne se tu neukážu a než to vše přelouskám, je půl hodiny pryč.

S tím porodným s vámi souhlasím, taky ho nedostanem :-( ale co.. Miminko je zázrak a těším se na něj i bez porodného. Nějak se to prostě musí zvládnout ;-)

Jinak mě na FCB najdete pod jménem Milla Goldbergová. Mohu si vás také přidat?

Jestli mohu poradit, tak já teď dělala strouhaný koláč a opravdu mňamka.

Těsto: •250 g másla •400 g hladké mouky •1 žloutek •1 prášek do pečiva •4 lžíce mléka •4 zarovnané lžíce kakaa
Tvaroh: •2 tučné tvarohy •1 vanilkový cukr •300 g cukru •4 žloutky •1 lžíce rumu •1 lžíce škrobu •rozinky •z 5 bílků sníh

Návod k přípravě
Smícháme všechny sypké přísady na těsto s tekutými přísadami a máslem. Vypracujeme těsto, dokud se všechny přísady perfektně nespojí. Zabalíme do fólie a dáme do lednice minimálně na hodinu ztuhnout. Mezitím si vymažeme a vysypeme plech moukou. Množství vychází na klasický plech. Oddělíme žloutky a bílky 4 vajec. Do jedné misky dáme tvaroh, přidáme žloutky, třetinu cukru, vanilkový cukr, rum, škrob a dle chuti rozinky. Smícháme do jednolité hmoty. V druhé misce šlehačem uděláme z bílků tuhý sníh a přidáme trochu cukru. Šleháme dál, dokud se cukr nerozpustí. Pak přidáváme postupně po trochách zbytek cukru a šleháme, dokud sníh není pevný, to je cca 15 minut. Opatrně vmícháme sníh do tvarohové hmoty. Vyndáme vychlazené těsto z lednice, rozdělíme na dvě poloviny. Na hrubém struhadle nastrouháme jednu polovinu rovnoměrně po plechu. Kde by bylo hoblinek více, rozdělíme vidličkou. Na hoblinky dáme tvarohovou hmotu, uhladíme a nahoru nastrouháme druhou polovinu těsta. Pečeme 40 minut při 180 °C.

anooo,strouhany kolac je opravdu boziii…moc dobry,doporucuji !!take ho delam :o)jinak mas Mili prvdu,je to hrozne oheldne toho porodneho,ale nejdulezitejsi je zdravi nas i nasich mrnousku…:o) jaks e rika,zdravi je k nezaplaceni..takze tfuj tfuj a at jsme my i mrnouskove v poardku !!!! :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1605
11.2.11 10:48

ahoj holky,já mám vždycky počteníčko.jsem tu vždycy dopo a občas se mi povede tu být i odpoledne,ale to je málokdy.A vy toho vždycky tolik napíšete :mrgreen: :mrgreen: já postýlku měla od 29 tt.kamarádka mi to všechno napakovala protože holce předělávala pokoj tak všechno co ji zbylo mi ¨dala.i všechny věcičky.jen něco málo jsme si koupila novýho.jsou to krásný hadříky i když jsou z druhý ruky.Plímek máme doma taky hafo.Přítel vždycky od někud přijede a přiveze aspon jeden balík.jsme říkala abych si s nima pak nemusela otvírat obchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 10:50
bambulinek píše:
Holky jsem z utz doma tak malej má 32 cm 1600 gr je menší ale v normě a kdyby šel dřív tak by se udržel :mrgreen: takže jsem naprosto v klidu :dance: a jak vypadá??Má nos po mě bambulku buclatý tváře po nás obou a má ďolík na bradě miluju ho :srdce: prdelku naši až mi slza ukápla je nádhernej :palec:

jeee..to je krany :srdce: :srdce: jsem moc rada ze jste s mrnouskem oba v poradku..a nevadi,ze ej mensi,vsak on to dozene :palec: hlavne ze je vse oki,jen tak dááál !!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2761
11.2.11 10:50

dobre ranko zlaticka :hug:
Tak ten strouhany kolac na to ze jsem cukrarka tak slysim poprve :oops: :oops: ale bude to nejaka mnamka,uz to mam vytiskle a zitra to skusim upect :) :)
Jinak sem vam chtela rict z jsem si nedelala mimiska kvuli penezum,ale kvuli tomu ze sme si prali mit miminko a ze je to to nejcenejsi co zenska muze v zivote mit :) :) :srdce: :srdce: Ale je fakt ze v dnesni dobe kazda korunka dobra..za to porodne se muze dokoupit dost veci pro mimiska,ale sou to proste hamouni nenazrany..At si to narvou do chrtanu..me jde o to aby mimisek byl zdravej :) :srdce: :huban: Jinak jak se dneska mate?? Venku je osklivo,prsi,ale tet jak koukam tak trosku vykouknul pukavec jupiiiii :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.2.11 10:52
DaiquiriQ píše:
Tak jsem zpět…KO super, malý si velebí v peřince, rosteme jak máme, jsem prý 24–25tt, asi každá končetina jinak veliká a další KO, až 10.3. Jo a mám vyfoceného pinďoura… :mrgreen: A zítra v 7 ráno jdu na cukrovku… :poblion:

supeeer,halven ze jste oba ok:o) take se uz holky tesim na ten velky UTZ :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
6256
11.2.11 10:53

Krasny den holky, i kdyz u nas ubreceny, lije jak z konve. Taky si jdu maknout s uklidem a o vikendu bude pohodicka.

abych se priznala tak nam uz postylka stoji, vsechno co mame je vyprane, vyzehlene a slozene v jen jeho komode. za par dni ma prijit povleceni a ja se uz nemuzu dockat :dance:

jsem rada, ze vam kontroly dopadly OK a Daiquiry mas krasne brisko :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.11 10:54
tikule píše:
ahoj holky,já mám vždycky počteníčko.jsem tu vždycy dopo a občas se mi povede tu být i odpoledne,ale to je málokdy.A vy toho vždycky tolik napíšete :mrgreen: :mrgreen: já postýlku měla od 29 tt.kamarádka mi to všechno napakovala protože holce předělávala pokoj tak všechno co ji zbylo mi ¨dala.i všechny věcičky.jen něco málo jsme si koupila novýho.jsou to krásný hadříky i když jsou z druhý ruky.Plímek máme doma taky hafo.Přítel vždycky od někud přijede a přiveze aspon jeden balík.jsme říkala abych si s nima pak nemusela otvírat obchod :mrgreen:

No bud rada ze pliny vozi,…terab vzdycky chytne nejakou akci a vyplati se to..Ja to mam pres segru a pres avru..Segra je tedfa na matersky ale oba delaj v Ontexu,firma ktera je zamerena na plinky,vlozky,kapesnicky tampony,apodobne..No a tam mam pres ne ze me plinka vychazela na 1.5kc takze supr :) a vlhke kapesnicky 100ks na 25kc …Takze ja sem za kazdou levnejsi vec rada..a obleceni to mam taky hodne z druhe ruky,ale krasny…mam to po svych bratrankach.. jednomu je teprve 7 a ten mensi tomu josu 4 takze krasny nezniceny hadriky :) a no a taky sem si neco dokoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
11.2.11 10:54

joo a kde je ten pukavec???u nás je zataženo a prší… :cry:

HOlky dneska jsme 35+1 tt.a chcci se vás zeptat jo,chci jet ještě k mamce na hory.je to 90km.asi tak hodky a půl jízdy.říkala,že má pro nás nějaký korunky a něco na mimíska.hlavně se tam chci ještě podívat páč tam je i segra.ale nevim jak s tou cestou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
11.2.11 10:55

no tak to jak koukam tak rodim tady mezi nama asi jako prvni a mam toho nejmin :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí