Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jejda tak snad to bude už zítra v poho…tak holky taky už jdu..papapapapa zítra
![]()
Janča..jj to neva chápu..nebyla jsem zrovna doma..tak se mějte papa
![]()
Tak jsem se rozčilila u té diskuze s neschopenkou a chtěla jsem se uklidnit a vy nikde:(
tak pa
Ta diskuse je sila vid?? ja uz tedka mazu, hrala jsem si tu s podpisem a aby jste holky vedely. Ja se jmenuju Iva a vypadam asi takto
ten tvuj buben je prostě dokonalej:Dja chci taky takovy bříško, to moje vypada jako kdyz jsem se zapomněla vykakat:(
děkuji hned se na to juknu…vždyť máš hezké bříško..hezčí než já… ![]()
holky tak ja jsem se sem jeste dostala
No nektere maminky a jejich nazory na nastavajici pod 20let jsou nekdy drsne a mrzeli me
ale ono se jim nekdy nedivim,ptz kdyz jsem prijde nejaka hodne mlada frnda a akorat si dela srandu taky bych ji
nakopala,ale meli by chapat mlade maminky ktere se snazi miminku dat vse lasku,zazemi,proste vse.. ALe nektere maminky (JAKO VY) jsou uzasne a naprosto me chapou
![]()
Girlie : no moc ti to slusi Ivi
![]()
No ja teeda ale uz opravdu mazu ,musim se soustredit na ordinaco
Tak dobrou noc maminky ![]()
děkuji hned se na to juknu…vždyť máš hezké bříško..hezčí než já… ![]()
ahojda..takovou dobu louskám dnešní příspěvky a když se už konečně dostanu nakonec všichni se loučíte..no teda:)
U mě dneska nic zvláštního nebylo, odpoledne jsem si zašla na nechtíky, jinak nomální den, ráno jsem si umyla 3 okna z 5, pak už mě pobolívalo bříško, tak jsem se na to vyprdla, dodělám jindy ![]()
Marbuli - nevím, jak to funguje v Podolí, ale já jsem zdravotní setřička, sice ne z porodního, ale taky jsme na škole chodili na porodní sály na praxi a dívat se na porody. Chodili jsme tam tak po 3 -4 žákyních (u mediků to může být jinak), každopádně i když maminka měla podepsaný souhlas se žákyněma u porodu a během porodu houkla, že nás tam nechce, ať jdeme pryč, bezeslova jsme museli odejít. I když ten souhlas podepíšeš, neznamená to, že pokud budeš v dané chvíli chtít klid , že se nemůžeš i když jen slovně ohradit a mediky vyhodit. Buď jen tak nebo kdyby nedej bože byly nějaké komplikace (což určitě nebudou - dávám jen pro příklad) - ty jsi ta, která v danou chvíli rozhoduješ podpis nepodpis.
X333 : Tak to je fajn
Jako ja nemam proti kdyz tam budou dve holciny,ale jako abych tam byla jako ve vitrine to se mi fakt nechce
Tak kdyz se mi to nebude libit tak je pozadam aby sli pryc
Tak moc dekuju ![]()
Jinak ses sikula,ja sem myla okna ve 25tt ,tet uz bych si to asi nelajzla a zvlast kdyz bydlim v 9 patre a panderko me prevazuje dopredu
takze ja se musim drzet hezky u zeme ![]()
No já tedy nevím, doma mi přijde obří, taky mi přijde, že tloustnu jako pr…Ale pak když koukám na nějaký fotečky tak mi právě přijde nějaky malý.Se mně i ptali,kde jako to mimi mám vlastně.
![]()
hehe
ti chlapi..ja mam zatim klidek,ten muj je jeste na bytě
ale jak jsme psala,také se loučím,opůjdu ještě vyvenčit Májinku-naší fenečku bígla,pak dám sprchu a lehnu k ordinaci..mnoo,mám to tiptop
papa