Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
8.2.11 19:41
girlie sage píše:
Holky ja to taky vzdavam, pokusim se jeste upravit podpis. Onik tady tancuje ve stylu, ze jsme slepice a docela hlasite u toho kdaka tak ho jdu strestat :mrgreen: :mrgreen:Vidis Marbuli nezalezi na veku, me se zdas vyspelejsi nez 33ti letej chlap :mrgreen: :lol:

hehe :mrgreen: ti chlapi..ja mam zatim klidek,ten muj je jeste na bytě :lol: ale jak jsme psala,také se loučím,opůjdu ještě vyvenčit Májinku-naší fenečku bígla,pak dám sprchu a lehnu k ordinaci..mnoo,mám to tiptop :lol: :mrgreen: papa :mavam: :huban:

• Citovat
  • Upravit
1533
8.2.11 19:46

DaiquiriQ

jejda tak snad to bude už zítra v poho…tak holky taky už jdu..papapapapa zítra :mavam: :mavam:

Janča..jj to neva chápu..nebyla jsem zrovna doma..tak se mějte papa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 20:05

Tak jsem se rozčilila u té diskuze s neschopenkou a chtěla jsem se uklidnit a vy nikde:( :cry: tak pa

• Citovat
  • Upravit
6256
8.2.11 20:18

Ta diskuse je sila vid?? ja uz tedka mazu, hrala jsem si tu s podpisem a aby jste holky vedely. Ja se jmenuju Iva a vypadam asi takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 20:21

finduska

já tu ještě jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
8.2.11 20:22

a kde tu diskuzy najdu?Jak se ta diskuze přesně jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 20:23

ten tvuj buben je prostě dokonalej:Dja chci taky takovy bříško, to moje vypada jako kdyz jsem se zapomněla vykakat:(

• Citovat
  • Upravit
finduska
8.2.11 20:24
  • Citovat
  • Upravit
finduska
8.2.11 20:25
  • Citovat
  • Upravit
1533
8.2.11 20:27

finduska

děkuji hned se na to juknu…vždyť máš hezké bříško..hezčí než já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761

holky tak ja jsem se sem jeste dostala :) No nektere maminky a jejich nazory na nastavajici pod 20let jsou nekdy drsne a mrzeli me :cry: ale ono se jim nekdy nedivim,ptz kdyz jsem prijde nejaka hodne mlada frnda a akorat si dela srandu taky bych ji :pocitac: nakopala,ale meli by chapat mlade maminky ktere se snazi miminku dat vse lasku,zazemi,proste vse.. ALe nektere maminky (JAKO VY) jsou uzasne a naprosto me chapou :) :hug: :hug:

Girlie : no moc ti to slusi Ivi :) :)

No ja teeda ale uz opravdu mazu ,musim se soustredit na ordinaco :lol: :mavam: Tak dobrou noc maminky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533

finduska

děkuji hned se na to juknu…vždyť máš hezké bříško..hezčí než já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
8.2.11 20:31

ahojda..takovou dobu louskám dnešní příspěvky a když se už konečně dostanu nakonec všichni se loučíte..no teda:)

U mě dneska nic zvláštního nebylo, odpoledne jsem si zašla na nechtíky, jinak nomální den, ráno jsem si umyla 3 okna z 5, pak už mě pobolívalo bříško, tak jsem se na to vyprdla, dodělám jindy :)

Marbuli - nevím, jak to funguje v Podolí, ale já jsem zdravotní setřička, sice ne z porodního, ale taky jsme na škole chodili na porodní sály na praxi a dívat se na porody. Chodili jsme tam tak po 3 -4 žákyních (u mediků to může být jinak), každopádně i když maminka měla podepsaný souhlas se žákyněma u porodu a během porodu houkla, že nás tam nechce, ať jdeme pryč, bezeslova jsme museli odejít. I když ten souhlas podepíšeš, neznamená to, že pokud budeš v dané chvíli chtít klid , že se nemůžeš i když jen slovně ohradit a mediky vyhodit. Buď jen tak nebo kdyby nedej bože byly nějaké komplikace (což určitě nebudou - dávám jen pro příklad) - ty jsi ta, která v danou chvíli rozhoduješ podpis nepodpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
8.2.11 20:38

X333 : Tak to je fajn :) Jako ja nemam proti kdyz tam budou dve holciny,ale jako abych tam byla jako ve vitrine to se mi fakt nechce :( Tak kdyz se mi to nebude libit tak je pozadam aby sli pryc :) Tak moc dekuju :)
Jinak ses sikula,ja sem myla okna ve 25tt ,tet uz bych si to asi nelajzla a zvlast kdyz bydlim v 9 patre a panderko me prevazuje dopredu :D takze ja se musim drzet hezky u zeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.2.11 20:38

No já tedy nevím, doma mi přijde obří, taky mi přijde, že tloustnu jako pr…Ale pak když koukám na nějaký fotečky tak mi právě přijde nějaky malý.Se mně i ptali,kde jako to mimi mám vlastně. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky